Herkese merhaba,2006 model 1.4 benzinli ford fiesta aracımız var.Fakat inanılmaz çok yakıt tüketiyor.Ve gün içindede çok fazla yol yapıyor.Lpg taktırsak yakıtı ne kadar fark eder?Değermi taktırmaya.Daha önce tecrübesi olan oldumu acaba?
Herkese merhaba,2006 model 1.4 benzinli ford fiesta aracımız var.Fakat inanılmaz çok yakıt tüketiyor.Ve gün içindede çok fazla yol yapıyor.Lpg taktırsak yakıtı ne kadar fark eder?Değermi taktırmaya.Daha önce tecrübesi olan oldumu acaba?
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Isinin ehli bir firmada italyan bir marka taktirirsaniz ve dediğiniz gibi çok fazla yol yapıyorsa araç, sistem kendi parasını kısa sürede amorti edecektir.
bbm pin :2B244451
Hangi araba olursa olsun LPG takılabiliyor ise kesinlikle 1 dakika bile düşünmeyin bence.. Her geçen gün zarar
LPG lerde genelde arabaya özel bi problem olmuyor.. Önemli olan montajı yapan yer..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Kadam hemen bilgilendireyim seni
Fiesta 1.4 benzin komple sehir ici dur kalkli 10 lt yi buluyor lpg de 13 lt.
Uzun yol benzinde 5.5-6 lt lgp de 8-8.5 lt sehir ici sehir disi karma 10 lt lpg.
Benzine 5 tl lpg ye 2.60 dersek ortalama, yilda kac km yapiyor fiesta ona gore yap hesabini mantikli geliyorsa taktirin.
İnstagram:
guven_arabacioglu
LPG tek çözüm)
99 cordoba var bende 274 bin km de lpg de şehir dışı 90-120 km hızlarda 67 tl lik gazla 320 km yapıyorum. şehir içi ise 65-70 tl lik gazla 250-270 km gidiyorum. bagajımda her daim en az 100 kg lık birşeyler olur. ayağımında ayarı yoktur ekonomi kasmam yani![]()
ya bizim arkadaşta 2,4 honda accord var.tüp taktırdık gene yakıyor gene yakıyoro yüzden acaba buda o şekil olurmu diye düşünmüyo değilim
Belly Detail
1.4 opel corsa aracım var 40 kuruş civarı yakıyodu benzinde atikerin italyan olan modelini taktırdım 1.400 tl civarına şu an 23 kuruş yakıyor. çoğu zaman aşırı zorlarım arabayı o zamanlarda taş çatlasa 27.7 kuruş yakıyor lpg candır gerisi heycandır derim![]()
JUST A DRİVE...
2007 1.4 lpgli 2 sene kullandık, ev arkadaşımda vardı. BRC kit vardı. 50k km kullandık, filtresi var bakım olarak onu değiştirdik devam ettik. Hiç sıkıntı çıkmıyor ustası düzgün olursa. Yakıt muazzam düşük, İstanbul şehir içi 10-12 lt arası lpg yakıyordu. Çekiş de çok fark etmiyor, usta bulun direk taktırın.
ozaman tek çözüm iyi bir usta bulup lpg ye geçişte kalıyor![]()
Belly Detail
Çok km yapıyorsanız geçmediğiniz her gün zararTaktırdığım günden bu yana 3-4 kez motor yaptıracak kadar tasarruf ettim. Hatta şimdi hesapladım, arabanın satış fiyatından daha çok tasarrruf etmişim.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Araban 1.4 oldugu icin piyasada satilan 1.8 mm nozzle lu kitler cuk oturur, ayar vs hicbir sorun yasamazsin..
%40-45 yakit tasarrufun olur..
Cok para vermeye gerek yok en uygun fiyatli atiker var.. Tak gec hic pisman olmazsin..
Bende onceden 106 vardi benzinde.kullandim simdi 95 vectra var lpg taktirdim daha once neden taktirmamisim diyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)