"Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır." diyor yine.
"Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır." diyor yine.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Arkadaslar tecrubenize dayanarak birsey sorucam.Temmuz 30 da tecili biten yuksek lisans mezunu bir vatandas hangi celp doneminde askere gider ? Bilgisi olan varmi bu konuda ?
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
peki bir soru da benden gelsin,
yaşı 29u geçen bi akraba var askerlik görevini yerine getirmemiş, şimdi bu kuzen, şubeye gider gitmez direkt alılar mı askere şu saatten sonra? (uzun dönem)
Dedeniz konusuyor 343 kd
acele etme bekle gidecegin yer acıklansın oyle alısverisini yap.don atlet corap gibi şeyler yeşil yeşil alırsın hepsini. havacı düşersen bidaha mavilerini alman gerekir.
zaman yaklastıkca detaylı yazarım ama kısaca
acemilik donemini gecirticek 10-15 adet atlet/tshirt, don, çorap yeter bide temizlik malzemeleri .sonra torenine gelirler yada dagıtımın olursa getirsin sana devamını yük yapma.ordada yine bir 10-15 tane 1 aylık gecirticek derece istersin sonra zaten ya kantinden yada çarsıdan yada hiç olmadı yine ailene kargolattırabilirsinhepsini yaptım en temizi ailene kargo kısmıydı cunku ne annemin aldıgı gibi düzgün corapı buldum ne iclik ne tshirtu.
tek uyarı corapların %100 pamuk olsun %3-5 naylon yada baska malzeme bile olan corapın yanına yanasma ben yanlıslıkla almısım aman diyimcekersin.
gidicegin donemden atıyorm mayıssa tam zamanı hatırlamasımda 1-1,5 ay onceden alım biterdi(benim zamanımda oleydi yani) .temmuz 30da biterse agustosa degil bir sonrakine yetişir anca
bunu tam emin olmamakla beraber muhtemelen direk alırlar en yakın doneme
buda yanlıs tecil için hep üstüne koyman gerekir atıyorm üniverstede bitirdin bitane daha okiyim tecil ederim yok ozaman alırlar işte 29 sonunda oylede boylede
universite üstüne yüksek lisans yaparsan 2 sene daha tecil olursun onunda üstüne doktora yapıorum ben dersen bir 4 sene daha atar![]()
1881 - 193∞
yok yok tecil için demedim zaten, 29 da tecil işi btiiyor zaten.
atıyorum şimdi mayıs dönemi var, diyelim adam başvurmadı, haziran ayında şubeye gitti, ağustosa kalır mı yoksa direkt adamı dk olarak alırlar mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)