ben yapmışım gelmişim ona diyim en iyisi:)
ma bir bedelli lafları dönüyor yine ihityacı olanlar kovalasın:D
Printable View
Arkadaşlar herkese şimdiden hayırlı teskereler bende başvurumu yaptım ağustos ayında gidiyorum :) ama şu bedelli çıkarsa gitmeden ve başvurdum diye bedelliye başvuru yapamazsam çok pis koyacak ya :D
Benim zamanımda 341-343-345 leri görmüştüm vay be zaman çok çabuk akıyor. Poşet lakabına şimdiden alışın :D
transcripte ben demesem bakmayacaktı.
banada 1-2-3 kasımda sulüsünü gel al 25 inde de belli olucak yer dedi. çorba ettiler kafamızı
Mayıs dönemine yazılmak için çok geç dimi? Bir sonraki dönem ne zaman?
ağustos için 16 şubat 15 mayıs aralığında başvuru yapılması lazım bildiğim kadarı ile
mayıs 2014 de asker alacak illerin listesi
http://mayis2014celbi.blogspot.com.tr/
Teşekkürler, master işi yattı. Askerlik gözüktü hahah :)
Sanirim israrla aciklamayacaklar. Yaptiklari is ters. Madem Nisan'in son haftasi silus verilecek, neden e-devlet ve medya bunu 10-20 Nisan arasi aciklanacak diyor. Sacmaliktan baska birsey degil.
Sevk Edilecek Eğitim Merkezi sonuçları 18 Nisan 2014 saat 11:00'den itibaren açıklanacaktır.
Hadi bakalım :)
Yarın açıklanır inşallah
6. TÜrk sİlÂhli kuvvetlerİnİn İhtİyaÇ duyduĞu yedek subay adaylarinin seÇİmİne İlİŞkİn Şekİl ve esaslar İle celp usullerİ hakkinda yÖnetmelİk gereĞİ askerlİk Şubesİ baŞkanliklarina mÜracaat ederek sevk Öncesİ hazirlik İŞlemlerİnİ belİrtİlen sÜre İÇİnde tamamlayan yÜkÜmlÜler siniflandirilacaktir. SeÇİm ve siniflandirma sonuÇlari mİllÎ savunma bakanliĞinca 25 nİsan 2014 saat:11.00’den İtİbaren e-devlet Üzerİnden yÜkÜmlÜlere duyurulacaktir. Siniflandirilan yÜkÜmlÜler tekrar siniflandirma İŞlemİne tabİ tutulmayacaktir.
7. SeÇİm ve siniflandirma sonucunda;
a. bİr aylik temel eĞİtİme tabİ tutulacak yedek subay aday adaylari 25-30 nİsan 2014 tarİhlerİ arasinda, İkİ buÇuk aylik temel eĞİtİme tabİ tutulacak yedek subay adaylari 05-09 mayis 2014 tarİhlerİ arasinda tertİp edİldİklerİ sinif okullarina,
b. kisa dÖnem erbaŞ/er stÜtÜsÜne ayrilanlarin bİrİncİ grubu 05-09 mayis 2014, İkİncİ grubu İse 18-20 hazİran 2014 tarİhlerİ arasi eĞİtİm merkezlerİne sevk edİlecektİr.
not: MSB Askeralma Dairesi Başkanlığı web sitesinden alıntıdır.
18.Nisan.2014 Saat 11:00'dan itibaren açıklanacak yazıyordu. Şimdi saati kaldırmışlar sadece 18.nisan 2014 tarihinde açıklanacak yazıyor. Yani bu gece 12'ye kadar yolu var :)