Kime küfür ediyoz :)
Printable View
Sevk edilecegi egitim merkezi 18 nisan diyor. Yedek subay ad. Sonucu icin de 25 nisan diyor. Nereye ciktigi 18 inde uzunlugu da 25 inde mi belli olcak yani ?
Simdi kisa donem er 6 ay olan. Ben oyle biliyorm yani. Yedek subay ise 12 ay maasli olan. Sevk edilecegi egitim merkezi 18 nisan ibaresini anlamadim. Uzun donemler icin 18 nisan mi olacak yani
Er yani uzun dönem 12 ay yapacakların 18 Nisan oluyor diğerini bilmiyorum
Günümüzde uzun dönem (tam dönem) zorunlu askerlik 12 aydır. Yüksek öğrenim görenlerde zorunlu hizmet süreleri yedek subay olanlar için 12 ay, kısa dönem er olanlar için 6 aydır.
vikipedi'den alıntıdır.
Herkese hayırlı olsun
İç güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığı 40. Piyade Eğitim Alayı Isparta
şimdiden herkese hayırlı tezkereler. 353 olarak bitirdim geldim bugün pazar gece tezkere almaya gidiyorum sadece
"3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/BURDUR MERKEZ" cikmis. Nasil biryer acaba bilen var mi? Piyade oluyoruz iyi mi.
hayırlı olsun beyler. benim kayınçomda ankara etimesgut yazıyor. zırhlı birlik var mı bu yerle bilgisi olan. muhtemel usta birliği vs.
Bu celp tarihinde sevk edilmediniz gibi bi yazi var bende. Bu ne demek anlamadim. Uzun donem erler icin mi acaba