User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
74 sonuçtan 58 ile 74 arası

Konu: Samsung galaxy s5 deneyimleriniz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güncel , alıp test edenler deneyimlerini yazsınlar bi zahmet.

serkan_2120 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s4 ten sonra s5 e geçtim 10 gündür kullanıyorum özellikle kameraları çok yüksek çözünürlüğe sahip s4 teki aşırı ısınma sorunu yok şarj olarak s4ü günde 2 kez şarj ederken s5le günü rahatlıkla bitirebiliyorum ekstra güç tasarrufu modunu denemek için bir kez kullandım 6 gün falan gider o şekilde ama hiçbirşey kullanamıyorsunuz o şekilde sadece konuşma ve mesaj var siyah beyaz ekrana geçiyor, hız olarak özellikle numaralardan rehbere geçerken bekleme bu cihazda yok, arka kapak çok iyi olmuş basitlik hissi kesinlikle yok, başka aklıma bişey gelmedi benim varsa sorular cevaplarım

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay gerçekten iyiymiş.
    o olay zaten htc ve sony de var. gereksiz özelliklerden kasıt telefon 3310 a dönüyor orada sadece konuşmak için kullanıyorsunuz..
    telefonun kalp ritmi ölçer sürekli hatalı sonuçlar veriyormuş.
    eğer acilen telefon değiştirmeniz gerekmiyorsa xperia z2'yi bekleyin sony işini bilip zamanında sunsaydı piyasaya kral olacaktı yine bir pazarlama hatası. daha uyguna aynı işlemleri yapmak istiyorsanız da z1 compacta bakın devrim niteliğinde bir telefon ve paralel ithalat olarak 1350 TL seviyesinde..
    yok zamanı daha çok var diyorsa da lg g3 kesinlikle beklenmeli.
    htc ve samsung şuan ki fiyatlarını katiyen haketmiyorlar.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    G2 kullandım s4 kullanfım ve 5s kullandım. Kendim xperia z sahibiyim. İphone dan geçecek olsam kesinlikle xperia ya geçerdim. Samsung un arayüzü gene idare eder de lg nin arayüzü kötü ekran yazıları ikonlar menü görünümleri 2. Sınıf resmen. xperia z serisi kullanıcı arayüzü olarak gayet iyi. Kaldı ki kasa olarak xperia gayet iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler samsung yeni bir sürüm hazırlayıp sistemin daha stabil çalışmasını sağlayacak şeklinde bir haber okudum. aslı astarı var mıdır?
    bi güncel daha çekelim var mı alıp kullanan?

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu telefon satılmaya başladı mı ? Nerede bulabiliriz ?

murat89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu telefon satılmaya başladı mı ? Nerede bulabiliriz ?

neredeyse her avm deki elektronik mağazalar var satışı şuan.

Yarım saat kadar incelemede bulundum bende arkadaşımda vardı.
    Tüy kadar hafifletilmiş ekran ve hızı geliştirilmiş arka kapağı gerçekten hoş duruyor ama sanki kullandıkça aşınacak gibi duruyor.

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende s5 aldım gayet memnunum . S3 ten s5 e geçince çok hızlı geldi

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bu telefonun şu saçma özelliğini nasıl devre dışı bırakabilirim beni sinir ediyor nerdeyse fırlarlatasım geliyor bazen

sorun mesaj yazarken kelimeleri kendi kafasına göre değiştirmesi örneğin: "gitmem" yazıp hızlıca yolluyorum sonradan bi bakıyorum "gitmelisin" yazmış deli oluyorum çok telefonun ince ayrıntısından anlamam ama buradan tarif ederseniz becerebiirim

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ronay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu telefonun şu saçma özelliğini nasıl devre dışı bırakabilirim beni sinir ediyor nerdeyse fırlarlatasım geliyor bazen

sorun mesaj yazarken kelimeleri kendi kafasına göre değiştirmesi örneğin: "gitmem" yazıp hızlıca yolluyorum sonradan bi bakıyorum "gitmelisin" yazmış deli oluyorum çok telefonun ince ayrıntısından anlamam ama buradan tarif ederseniz becerebiirim
    klavyede yazı yazarken ayar ısretı var ona tıklayın klavye ayarları cıkacaktır oradan otomatık degıstırmeyı kapatın

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ronay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S3 vardı ben bukadar sağlam bi telefon görmedim kirilmadik catlamadik yeri kalmadi halen calisiyodu en son elim kazadan sonra ( ; s5 aldım kamerası ekranı cittten çok iyi şarzida fena değil 1.5 gün gidiyor tavsiye ederim

Özellik mıdır nedir bilmiyorum ama bi türlü duzeltemedim msj yazarken kelimeleri kafasina göre değiştiriyor hızlı yazınca ortaya değişik şeyler çıkıyor ( ;
    Klavye açık iken sol alttaki ayarlar içerisinden otomatik düzeltmeyi kapa kâfi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HDR modunu flash ile beraber kullanabilecegimiz bir uygulama var mi ?

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Klavye açık iken sol alttaki ayarlar içerisinden otomatik düzeltmeyi kapa kâfi...

eyv abi sonunda başarabildim ( : teşekkür ederim sweap07

Leader01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yıllardır iphone kullanıcısıydım , elimde şarj aleti dolaştırmaktan bıktım, note 3 aldım şuan gayet mutluyum, bir de şarjlı kılıf aldım 1 kere tam dolu şarj ediyor,batarya ömrünü yediği zaman da yeni batarya alır devam ederim.

s5'e gelince note 3 arasında kalmıştım, s5'in üstün özellikleri yok bence değmez
    s4 ten note 3 e geçtim, dediğiniz gibi iphone falan hikaye gözümde, bundan sonra note 4 çıkınca bakarım gerçekten note3 ten güzeldir alırım yoksa note3 e devam harika telefon

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s5 çok güzel olmuş babama aldım 1 ay önce arkasındaki malzemenin hissiyatı , tasarım çok hoş. Baya hafifletmişler o da çok hoşuma gitti tüğ gibi resmen. Kasası da biraz daha sağlamlaştırılmış eski plastik hissi biraz daha azaltılmış. Tel yeni olduğu için jet gibiydi menüsü geçişleri ama 5-6 aya kasılmaya başlar klasik samsung.

Bu arada note 3 bence çok gereksiz bir telefon dev gibi ergonomi özürlü. Gerçekten geniş ekrana ihtiyaç yoksa luzumsuz ötesi bir cihaz.

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s3 den s5 e gectim yaklasik 2 aydir kullaniyorum.

Pil omru bir kere cok iyi. Ben isten eve geldigimde s3 ile %20, max %25 sarj kalmis oluyordu, bunda %45 in altini gormedim. Ustune eger bitecek olursa ultra power saving modu da cabasi (%10 sarj ile bir gun gidiyor ancak sadece telefon ve msj acik).

Benim kullanmami tarif edersem, telefonda 2 e mail kayitli her dakika mail geliyor + aktif olarak whatsapp viber twitter ve facebook kullaniyorum. Gun icinde pek oyun oynama sansim olmuyor.

Kamera guzel ama super degil. Yine de cogu yerde 5s kullanan arkadaslarim s5 in kamerasinin daha iyi oldugunu soylediler.

Su gecirmemesi suya girip video cekme sebebi degil ama kafa rahatligi. Gerci bizim rahatsiz arkadasin teki bulasik makinesinin icine koyup soguk su ile video cekmis birsey olmamis

onun disinda beyaz haric her renk opsiyonunda on yuz siyah oldugu icin yeni renk icin sadece kapak degistirmek yeterli oluyor.

kamerasinin sesli komut almasi cok iyi. (cheese, shot, smile vs dediginizde direk netleyip cekiyor) dolayisi ile disaridan baska bir kisiye telefonu vereyimde fotografimizi ceksin derdi pek kalmiyor.

download booster olayi da iyi (wifi + 4g kombine download), baya zaman kazandiriyor ozellikle nba jam tarzi oyunlar indirirken.

Su ana kadar tek kil oldugum noktasi sarj bolumunun kapagi ama su gecirmez olmasi icin iyice citlayip yerine oturmasi gerekiyor.

baska sorulariniz olursa cevaplamaya calisirim simdi aklima gelmiyor prof reviewer degilim

edit. bu arada telefon cidden hizli, ayrica bir de developer mode a girip animasyon, gecis efektleri vs kapatinca iyice ucuyor, tavsiye ederim.
    BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.

ersandeniz
    Misafir
    eşime s5 aldım, sesi boğuk geliyordu, aradım müşteri hizmetlerini, alalı 30 günden kısa bir sure olduğu için mekanik arıza kontrolünden sonra değişim ya da para iadesi talep edebilirsiniz dediler, eşim artık s5 istemem diyor, para iadesi isteyeceğiz, umarım süründürmezler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)