güncel , alıp test edenler deneyimlerini yazsınlar bi zahmet.
güncel , alıp test edenler deneyimlerini yazsınlar bi zahmet.
s4 ten sonra s5 e geçtim 10 gündür kullanıyorum özellikle kameraları çok yüksek çözünürlüğe sahip s4 teki aşırı ısınma sorunu yok şarj olarak s4ü günde 2 kez şarj ederken s5le günü rahatlıkla bitirebiliyorum ekstra güç tasarrufu modunu denemek için bir kez kullandım 6 gün falan gider o şekilde ama hiçbirşey kullanamıyorsunuz o şekilde sadece konuşma ve mesaj var siyah beyaz ekrana geçiyor, hız olarak özellikle numaralardan rehbere geçerken bekleme bu cihazda yok, arka kapak çok iyi olmuş basitlik hissi kesinlikle yok, başka aklıma bişey gelmedi benim varsa sorular cevaplarım
o olay zaten htc ve sony de var. gereksiz özelliklerden kasıt telefon 3310 a dönüyor orada sadece konuşmak için kullanıyorsunuz..
telefonun kalp ritmi ölçer sürekli hatalı sonuçlar veriyormuş.
eğer acilen telefon değiştirmeniz gerekmiyorsa xperia z2'yi bekleyin sony işini bilip zamanında sunsaydı piyasaya kral olacaktı yine bir pazarlama hatası. daha uyguna aynı işlemleri yapmak istiyorsanız da z1 compacta bakın devrim niteliğinde bir telefon ve paralel ithalat olarak 1350 TL seviyesinde..
yok zamanı daha çok var diyorsa da lg g3 kesinlikle beklenmeli.
htc ve samsung şuan ki fiyatlarını katiyen haketmiyorlar.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
G2 kullandım s4 kullanfım ve 5s kullandım. Kendim xperia z sahibiyim. İphone dan geçecek olsam kesinlikle xperia ya geçerdim. Samsung un arayüzü gene idare eder de lg nin arayüzü kötü ekran yazıları ikonlar menü görünümleri 2. Sınıf resmen. xperia z serisi kullanıcı arayüzü olarak gayet iyi. Kaldı ki kasa olarak xperia gayet iyi
beyler samsung yeni bir sürüm hazırlayıp sistemin daha stabil çalışmasını sağlayacak şeklinde bir haber okudum. aslı astarı var mıdır?
bi güncel daha çekelim var mı alıp kullanan?
arkadaşlar bu telefonun şu saçma özelliğini nasıl devre dışı bırakabilirim beni sinir ediyor nerdeyse fırlarlatasım geliyor bazen
sorun mesaj yazarken kelimeleri kendi kafasına göre değiştirmesi örneğin: "gitmem" yazıp hızlıca yolluyorum sonradan bi bakıyorum "gitmelisin" yazmış deli oluyorum çok telefonun ince ayrıntısından anlamam ama buradan tarif ederseniz becerebiirim
HDR modunu flash ile beraber kullanabilecegimiz bir uygulama var mi ?
s5 çok güzel olmuş babama aldım 1 ay önce arkasındaki malzemenin hissiyatı , tasarım çok hoş. Baya hafifletmişler o da çok hoşuma gitti tüğ gibi resmen. Kasası da biraz daha sağlamlaştırılmış eski plastik hissi biraz daha azaltılmış. Tel yeni olduğu için jet gibiydi menüsü geçişleri ama 5-6 aya kasılmaya başlar klasik samsung.
Bu arada note 3 bence çok gereksiz bir telefon dev gibi ergonomi özürlü. Gerçekten geniş ekrana ihtiyaç yoksa luzumsuz ötesi bir cihaz.
s3 den s5 e gectim yaklasik 2 aydir kullaniyorum.
Pil omru bir kere cok iyi. Ben isten eve geldigimde s3 ile %20, max %25 sarj kalmis oluyordu, bunda %45 in altini gormedim. Ustune eger bitecek olursa ultra power saving modu da cabasi (%10 sarj ile bir gun gidiyor ancak sadece telefon ve msj acik).
Benim kullanmami tarif edersem, telefonda 2 e mail kayitli her dakika mail geliyor + aktif olarak whatsapp viber twitter ve facebook kullaniyorum. Gun icinde pek oyun oynama sansim olmuyor.
Kamera guzel ama super degil. Yine de cogu yerde 5s kullanan arkadaslarim s5 in kamerasinin daha iyi oldugunu soylediler.
Su gecirmemesi suya girip video cekme sebebi degil ama kafa rahatligi. Gerci bizim rahatsiz arkadasin teki bulasik makinesinin icine koyup soguk su ile video cekmis birsey olmamis
onun disinda beyaz haric her renk opsiyonunda on yuz siyah oldugu icin yeni renk icin sadece kapak degistirmek yeterli oluyor.
kamerasinin sesli komut almasi cok iyi. (cheese, shot, smile vs dediginizde direk netleyip cekiyor) dolayisi ile disaridan baska bir kisiye telefonu vereyimde fotografimizi ceksin derdi pek kalmiyor.
download booster olayi da iyi (wifi + 4g kombine download), baya zaman kazandiriyor ozellikle nba jam tarzi oyunlar indirirken.
Su ana kadar tek kil oldugum noktasi sarj bolumunun kapagiama su gecirmez olmasi icin iyice citlayip yerine oturmasi gerekiyor.
baska sorulariniz olursa cevaplamaya calisirim simdi aklima gelmiyor prof reviewer degilim
edit. bu arada telefon cidden hizli, ayrica bir de developer mode a girip animasyon, gecis efektleri vs kapatinca iyice ucuyor, tavsiye ederim.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
eşime s5 aldım, sesi boğuk geliyordu, aradım müşteri hizmetlerini, alalı 30 günden kısa bir sure olduğu için mekanik arıza kontrolünden sonra değişim ya da para iadesi talep edebilirsiniz dediler, eşim artık s5 istemem diyor, para iadesi isteyeceğiz, umarım süründürmezler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)