Eskişehirspor'un deplasman maçları dahil hiç bir maçını kaçırmamaya çalışan ben 10 yıldır stadyumdan içeri girmedim. Passolig'e karşıyım, kararlıyım. Ligi Tv'den bile takip etmiyorum o zamandan beri. En azından bir kısmımız kararlı durabilse bir çok şey dayatılmayacaktı ama...
Konu dışı oldu biraz ama kusura bakmayın.
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
Tribün kapatma olmayacak, sahalar kapanmayacak, bireysel cezalar olacak söylemleriyle ortaya çıkartılan, kendi çalışanlarının dahi kredi kartlarını, banka kartlarını kullanmak istemediği, ***** camianın ***** holdinglerinden birine bağlı bir işi ihalesiz/ısmarlama usulü teslim ettiler. Klüplerde her sene eşşek yüküyle para ödemeye devam ediyorlar. Nereden baksan saçma!
İhalenin verildiği kurum veya aracının siyasi kısımları saçmalık ötesi mide bulandırıcı buna katılırım ama dünyanın hiçbir yerinde kağıt bilet uygulaması kalmadı neredeyse bütün büyük organizasyonlarda mobil bilet kullanabiliyoruz. Biletix zamanı bu yine yapılabilirdi ne kulüpler ne de dağıtımcı biletix buna yanaşmadı bu sene passolig anlaşması bitti ve birçok kulüp yine aynı firma ile anlaştı tabii bunda ekstra yatırım yapmama isteği denenmiş çalışanı bozmama isteği var ama yine de passolig mide bulandırıcı kısımları hariç bence güzel çalışan bir sistem mobil bilet transfer vbg. akıcı sistemler ayrıca yazdığınızın aksine kulüpler passolige para ödemiyor aksine para alıyor 4 büyükler harici anadolu kulüpleri de güzel paralar aldılar alıyorlar ayrıca stad giriş turnike vbg. sistemlerini de passo takip ediyor ödüyor yani ekstra bir külfeti yok sistemin.
Tabii alınan kart paraları şu an 500 TL civarına geldi herhalde 500 TL % kaçı kulübe kalıyor % kaçı aracı kuruma kalıyor aracı kurum ilk yıllarında inanılmaz bocaladı hazır değildi ihaleyi ne şartlarda aldılar vbg. şeyler mide bulandırıcı olabilir yapacak bir şey yok ama komple sistemi eleştirmemeliyiz bence Türkiye de bankacılık ve e-devlet sistemi gibi hacklenmeler hariç nadir düzgün ve iyi çalışan sistemlerden birisi kurucu yöneticilerinden birisi de şu sıralar 5 büyük ligden birine daha benzer bir sistem kurulmasında öncülük ediyor...
Bunu tüm taraftarlar protesto etmesi lazım ama işte nerede biz de o dik duruş..
Onu da şöyle araştırdım, son 24 saat kala tarafsız takımlara açılıyormuş, detayları özelden yazıyorum hocam..
Bu yanını mesela ben bu kadar bilmiyordum hocam..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Passo lig aldım, bazen bilet bulmakta zorluk çekiyorum, şöyle içimizde kombinesi olup da maçlara pek gitmeyen arkadaşlar yok mudur ?![]()
Bende Fenerbahçe için arıyorum, arada bana da devir yapacak bir arkadaş bulabilir miyiz?
Ben onunda süresi olduğunu bilmiyordum hocam, bittiyse sıkıntı artık işimiz şansa kalır..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)