User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
109 sonuçtan 96 ile 109 arası

Konu: Passolig kartı nedir?

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir diğer olayı da taraftarı dışında insanları tribüne sokmamak tarafsız pasolig ürettiklerini düşünmüyorum.
    kocaelispor passolig' i çıkarabilirim o problem değil de siteden alırsam kart ücretinden pahalı kargo ücreti çıkıyor. O saçmalığı atlamak için soruyorum

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bir soru sorayım, passolig passo.com harici başka nereden çıkartabilirim. Tarafsız paso lig alsam Kocaelispor' dan kombine alabilir miyim?
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir diğer olayı da taraftarı dışında insanları tribüne sokmamak tarafsız pasolig ürettiklerini düşünmüyorum.
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kocaelispor passolig' i çıkarabilirim o problem değil de siteden alırsam kart ücretinden pahalı kargo ücreti çıkıyor. O saçmalığı atlamak için soruyorum
    Bende genel olarak her şeye cevap bulmaya çalışıyorum arkadaşlar.

Tarafsız alsam tüm maçlara rahat rahat bilet alamaz mıyım ?
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskişehirspor'un deplasman maçları dahil hiç bir maçını kaçırmamaya çalışan ben 10 yıldır stadyumdan içeri girmedim. Passolig'e karşıyım, kararlıyım. Ligi Tv'den bile takip etmiyorum o zamandan beri. En azından bir kısmımız kararlı durabilse bir çok şey dayatılmayacaktı ama...

Konu dışı oldu biraz ama kusura bakmayın.
    Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende genel olarak her şeye cevap bulmaya çalışıyorum arkadaşlar.

Tarafsız alsam tüm maçlara rahat rahat bilet alamaz mıyım ?
    Herhangi bir kısıtlama olmadığı sürece alabilirsin.
    Takımlar zaman zaman özellikle derbi maçlarda biletleri sadece kendi takım taraftarlarına açıyor, o tarz durumlarda alamazsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskişehirspor'un deplasman maçları dahil hiç bir maçını kaçırmamaya çalışan ben 10 yıldır stadyumdan içeri girmedim. Passolig'e karşıyım, kararlıyım. Ligi Tv'den bile takip etmiyorum o zamandan beri. En azından bir kısmımız kararlı durabilse bir çok şey dayatılmayacaktı ama...

Tribün kapatma olmayacak, sahalar kapanmayacak, bireysel cezalar olacak söylemleriyle ortaya çıkartılan, kendi çalışanlarının dahi kredi kartlarını, banka kartlarını kullanmak istemediği, ***** camianın ***** holdinglerinden birine bağlı bir işi ihalesiz/ısmarlama usulü teslim ettiler. Klüplerde her sene eşşek yüküyle para ödemeye devam ediyorlar. Nereden baksan saçma!

ChuckBartowsKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tribün kapatma olmayacak, sahalar kapanmayacak, bireysel cezalar olacak söylemleriyle ortaya çıkartılan, kendi çalışanlarının dahi kredi kartlarını, banka kartlarını kullanmak istemediği, ***** camianın ***** holdinglerinden birine bağlı bir işi ihalesiz/ısmarlama usulü teslim ettiler. Klüplerde her sene eşşek yüküyle para ödemeye devam ediyorlar. Nereden baksan saçma!
    İhalenin verildiği kurum veya aracının siyasi kısımları saçmalık ötesi mide bulandırıcı buna katılırım ama dünyanın hiçbir yerinde kağıt bilet uygulaması kalmadı neredeyse bütün büyük organizasyonlarda mobil bilet kullanabiliyoruz. Biletix zamanı bu yine yapılabilirdi ne kulüpler ne de dağıtımcı biletix buna yanaşmadı bu sene passolig anlaşması bitti ve birçok kulüp yine aynı firma ile anlaştı tabii bunda ekstra yatırım yapmama isteği denenmiş çalışanı bozmama isteği var ama yine de passolig mide bulandırıcı kısımları hariç bence güzel çalışan bir sistem mobil bilet transfer vbg. akıcı sistemler ayrıca yazdığınızın aksine kulüpler passolige para ödemiyor aksine para alıyor 4 büyükler harici anadolu kulüpleri de güzel paralar aldılar alıyorlar ayrıca stad giriş turnike vbg. sistemlerini de passo takip ediyor ödüyor yani ekstra bir külfeti yok sistemin.

Tabii alınan kart paraları şu an 500 TL civarına geldi herhalde 500 TL % kaçı kulübe kalıyor % kaçı aracı kuruma kalıyor aracı kurum ilk yıllarında inanılmaz bocaladı hazır değildi ihaleyi ne şartlarda aldılar vbg. şeyler mide bulandırıcı olabilir yapacak bir şey yok ama komple sistemi eleştirmemeliyiz bence Türkiye de bankacılık ve e-devlet sistemi gibi hacklenmeler hariç nadir düzgün ve iyi çalışan sistemlerden birisi kurucu yöneticilerinden birisi de şu sıralar 5 büyük ligden birine daha benzer bir sistem kurulmasında öncülük ediyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bunu tüm taraftarlar protesto etmesi lazım ama işte nerede biz de o dik duruş..

Herhangi bir kısıtlama olmadığı sürece alabilirsin.
    Takımlar zaman zaman özellikle derbi maçlarda biletleri sadece kendi takım taraftarlarına açıyor, o tarz durumlarda alamazsın.
    Onu da şöyle araştırdım, son 24 saat kala tarafsız takımlara açılıyormuş, detayları özelden yazıyorum hocam..

Bu yanını mesela ben bu kadar bilmiyordum hocam..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Passo lig aldım, bazen bilet bulmakta zorluk çekiyorum, şöyle içimizde kombinesi olup da maçlara pek gitmeyen arkadaşlar yok mudur ?

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Passo lig aldım, bazen bilet bulmakta zorluk çekiyorum, şöyle içimizde kombinesi olup da maçlara pek gitmeyen arkadaşlar yok mudur ?
    Fenerbahçe için konuşayım sezon başında belirlenen 3 kişiye sınırsız devir yapabiliyoruz. Onun harici sadece kulübe devri yapılıyor.

Diğer takımlarda nasıldır bilmem ama böyle değilse aktarım yapabilirler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende Fenerbahçe için arıyorum, arada bana da devir yapacak bir arkadaş bulabilir miyiz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bende Fenerbahçe için arıyorum, arada bana da devir yapacak bir arkadaş bulabilir miyiz?
    Devir için Tc belirtme süresi doldu galiba. Onun haricinde artık birisi seni eklemediyse devir imkansız. Sadece maçlara biletle girebilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben onunda süresi olduğunu bilmiyordum hocam, bittiyse sıkıntı artık işimiz şansa kalır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ben onunda süresi olduğunu bilmiyordum hocam, bittiyse sıkıntı artık işimiz şansa kalır..
    Etrafında Fb kombinesi olup transfer hakkı yeri olan varsa 4 Eylül'e kadar uzatıldı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kahn23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Etrafında Fb kombinesi olup transfer hakkı yeri olan varsa 4 Eylül'e kadar uzatıldı.
    Bir bakayım bulurum belki çevrede..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)