ay başında maaş yatınca bende yardımcı olmak istiyorum
zamanımız var mı
Ben yiğenimi aynı hastalıktan kaybettim umarım nilay kurtulur
ay başında maaş yatınca bende yardımcı olmak istiyorum
zamanımız var mı
Ben yiğenimi aynı hastalıktan kaybettim umarım nilay kurtulur
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Konuyu baslatan olarak calisma programimin yogunlugundan dolayi maalesef konunun uzerinde istedigim kadar duramadim. Buradan Kaan ve diger ilgilenen arkadaslara cok tesekkur ediyorum ilgi ve alakalari icin.
Arkadaslar Nilay'in haberleri yapilmaya baslandi. Galiba hurriyet gazetesinde haberi cikti, dun de atv kahvalti haberlerindeydi . Babasi ile dun mesajlastim gelen yardim teklifleri varmi diye sordum ama burada da aptal yasal prosedurler karsilarina cikmis. Maddi yardim alabilmek icin devletten izin almak gerekiyormus ve o izin kagidi ile bankadan iban almak gerekiyormus. Arkadas iki gundur bankada ama bir turlu hesap actiramiyor. 5dk once yine yazistik bugune olmadigini yarin baska bir banka deneyecegini soyledi . Gelen yada gelebilecek olan yardim miktarini bilmedigimiz icin bu konuyu mumkun oldugunca aktif tutalim ve katilim saglayalim hatta facebook grubunu mumkun oldugunca dagitalim lutfen .
https://www.facebook.com/groups/514887085288422/
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
![]()
Maalesef dışarıdan yardım alabilmek için Kaymakamlık tarafından izin verilmesi gerekiyor. Onlar hesap açmadığı sürece sadece bizim gibi forum ya da arkadaşları vasıtasıyla yardım alabilirler. Bu konuyla ilgili eski yardımımızda Kaymakamlıktan bilgi almıştım. Mesela dernek olarak x bi dernek yardım göndermek istese devreye dernekler yasası denen olay giriyor ve makbuz kesmek ve muhasebe etmek gerekiyor.
Sıkıntılı bi durum var anlaşılacağı üzere. Yalnız ben şahsım adına şunu söylemek istiyorum. Çocuğu olan ya da bir yakınını bu tip durumlardan dolayı kaybeden arkadaşlar bu tarz konulara daha duyarlı oluyorlar.
niye böyle saçma bir kanun var ki? zaten onca koşuşturma içinde olan aileyi bir de böyle şeylerle uğraştırıyorlar neden yani.
Sacma sapn araba parcalarina binlerce tl harcanan Koca forumda ufacik bir cocugun hayati icin bin tl bile toplayamadik ayip bizlere.
allah yardımcısı olsun dıger konuya yardım yapamadım ama buna ay sonu elımden geldıgınce ufak tefek bısıy yapıcam ıns ay sonunu beklıyorum.. ALLAH yardımcısı olsun sıfalar versın ıns
Roger sent
Güncel olsun
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Hadiyin beyler pamuk eller cebe. Birgun disarida yemek yemeyin, rollinge cikmayin. Hepimizin katkisi olsun kucuk bir kizin yasamasinda.
Güncel. ..
bna pm'den isim, telefon adres yazar misin kaan? western union'dan gonderecegim burdan.
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
şimdiye kadar nilay için toplanan para tam olarak ne kadar acaba...birde gönderdikten sonra özelden teyitmi alalım geli gelmedimi diye...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)