Abi imkan varsa al ben okulumu bitirip mesleğimi elime alırsam direk alıcam hayranım bu arabaya vergisi azmış sanırım yakıtı ordan kapatır![]()
Abi imkan varsa al ben okulumu bitirip mesleğimi elime alırsam direk alıcam hayranım bu arabaya vergisi azmış sanırım yakıtı ordan kapatır![]()
bayagı sardım ben bu arabaya.
2011
kırmızı
hatasıza yakın
az km de,
prof kullanıcıdan
arıyorum pzt-salı alırım
Arabacı Ağır japon..
350 z bulunur mu bilmem ama kesinlikle cok daha iyi, rx8 arka kapi tasarimi, on taraf ne bileyim , kotu bu araba ya![]()
ben sehiriçi normal kullanım arasıra gazlama şeklinde 75-80 krs arası gezıyorum basarsam 1 tl gibi ama parasını sonuna kadar hak eden bir araç beni hep şaşırtıyor yol tutuşu konusunda bence imkan varsa alınmalı sanırım yaz onu euro artışıylada fiyatlar biraz hareketlendi ben aldığımda 55-65 aralığındaki araçlar 70-75 yazmaya başlamış .
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Aren usta konunu komple okudum. Sagolasin. Tum tech seferber olsa da bana bi 2011 temiz kirmizi bulsak![]()
Arabacı Ağır japon..
Internette dun llandan kalkann. 2011 kirmizi 3 parca boyaliymis. 23 bin km de. 68 milyara dun satmislar
Arabacı Ağır japon..
Düşünürsen bende 2011 beyaz var
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)