Az biraz uzak ama Çubuk-Karagöl gayet güzel..Ayrıca Beynam Ormanları da tavsiyem arasında..
Az biraz uzak ama Çubuk-Karagöl gayet güzel..Ayrıca Beynam Ormanları da tavsiyem arasında..
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
çayyolu uludağ kebapın ordan türkkonuta giderken sağda kavaklı piknik alanı var, orayı tavsiye ederim. çok kalabalık olmaz, karışan bulaşan olmaz, hanzo olmaz. boş çimenlik alana piknik masası ve mangal atılmış çok organize bir yer değil. ha birde kuytuda tenha yerlerde var içerde.
mogan, etimesgut falan belediyenin işlettiği yerler bana piknik havası vermiyor nedense
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
kesinlikle çayyolu alacaatlı diyorum kömürünü alıp gidiyosun mangal orda var adam 5dk da yakıp bırakıyor yanlış hatırlamıyosam 5 tl gibi bi ücreti vardı pişman olmazsınız
kkızılcahamam soğuksu derim ben ama aşırı kalabalık
Toplu taşıma araçları ile gidilen heryerde çakal çukal olur
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
moganın arka tarafı var otellerin felan olduğu taraf orda güzel yerler var kendin pişir kendin ye hesabı mangalı yakıp getiriyorlar semaver felan hepsi var ekstaradan biraz para ödüyosunuz ama sakin oluyor hem yakın hem en mantıklısı,mavi göle felan gitmeyin benim evim 20 dakka yakınlığında ben 2-3 senedir gitmiyorum oraya nerde çakalı var orda![]()
haymana yolu üzeri belediyenin biknik alanını geçer geçmez mogan piknik alanı var şahane yer çok huzurlu ortam atv parkuru falanda var içinde tavsiye ederim kiralık masa sandalye mangal hepsi var
high power tuning [ subaru -honda]
Tum tavsiyeler icin tesekkurler, gruptan bazilari Mogan'a bazilari Goksu'ya gitmis herkes kendi istedigi yere gitmek istiyo piknik sabahi cogunluk ne derse onu yapmaya karar verdik.
Bazi abilerim alternatifler vermis Beynam gibi Karagol gibi, oralari da aklima yazdim baska bir organizasyonda 2 araba olursak oralara gitmeye karar verdik, tek araba 8 kisi olucaz dolayisiyla uzun mesafe konfor olarak sikinti oluyo, ben sofor koltugunda rahatim da arkada kucak kucaga oturacaklar ariza yapiyo.![]()
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)