Edit: Video baya eskiymiş yanlışlık oldu bende biri çekti diye koymuştum
Printable View
Edit: Video baya eskiymiş yanlışlık oldu bende biri çekti diye koymuştum
Allah rahmet eylesin.. Haftada 3 gün biniyourm ama 100 ün üstüne çıkınca böyle bacaklarım karıncalanıyor şu arabada...
günde hiç değilse 2 kez geçtiğim yol daha önce de ölümlü kazaya denk gelmiştim. Allah rahmet eylesin mekânları cennet olsun
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin. Gencecik çocuklar, çok zor bi durum.
Allahtan yakınlarına sabır diliyorum, mekanları cennet olsun...
Allah rahmet eylesin mekanları cennet, toprakları bol olsun, gencecik canlar gitti.
Allah rahmet eylesin gencecik çocuklarmı Allah ailelerine sabır versin
Allah rahmet eylesin yaralılara da Allah acil şifalar versin.
Allah rahmet eylesin. yazık gencecik insanların bu şekilde can vermesi.
kokpite hiçbirşey olmamış gerçekten kemer takmamanın cezası çok ağır olmuş :( allah mekanlarını cennet eylesin, çok ciddi parçalanmış araba ya dişliler falan , ve tabelanın dibine düşen arkadaşın düşme şiddetini tabelanın parçalanmasından anlayabiliyoruz çok kötü çok :(
ALLAH rahmet eylesin.geride kalanlara sabır versin çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin :(
bu kazanın üzerinden 2.5 yıl geçti. araba erkek kardeşime aitti. arabayı o akşam kullananda ölen 2 kişiden biri de 24 yaşındaki kardeşim ömerdi. bende onun ablasıyım.
askerden geleli 1 sene bile olmamıştı bu arabayı almak için babamla hergün kavga ettiler. güzel bi şirkette özel şoför olarak işe girdi. 7-8 ay sonra kredi çekti bu arabayı bulmuş aldı. sadece haftasonları kullanıyordu. çok uzağa gitmezdi. zaten evimizde istinyede . kazada 3 km uzakta oldu. gel gelelimki malsefe kardeşimin hız tutkusu vardı 1 kere bu arabaya bindim çok korktum. sürekli uyardık nolur yavaş kullan dikkat et alma bu arabayı sat başka alalım. eceli olacakmış ya! arabayı aldıktan 4 ay sonra kaza yaptı. ctesi aksam arkadaslarıyla gezıyolar. maslak-istinye istikametinde itü önündeki viraja hızla girdiği için yada belki arabanın kusuru belki araba bi arıza çıkardı belki çarpmadan önce motor fırladı . gören bazı kişiler once arabanın yanından bısey fırladı fılan demısler. işin teknik kısmını bılmıyorum. araba o elektrık dıregıne carpıyor arabaının ıcındekı 4 kısıde dısarı fırlıyor. sofor kardesım ve arkadan 1 kişi ölüyor. ön ve arkadaki yolcu yaralı su an cok ıyıler. kardesımın kafası paramparca oldu arkadaslar. butun kemıklerı dişleri kırıldı. ne kadar acı cektıgını tahmın edebılıyomusunuz. orada olmus hastaneye bıle gıdemedı. nişanlıydı evlenecekti. vücudu o kadar kötüymüşki otopsi raporunu okuyunca öğrendim. yüzünü zorla gösterdiler. benim kardeşim melek gibiydi huyu suyu örnekti. ama arkadaş kurbanı oldu. arkadaş grubunun özentisi yüzünden aynı arabaya o da taktı. bu arabaların ne kadar güvensiz oldugunu siz benden daha iyi bilirsiniz. yapmayın etmeyin ananıza babanıza kardeısnıze acıyın. tamam tüm arabalarda aynı tehlike var ama altınıza bu arabayı alınca kendnızı speedy gonzales fılan sanıyosunuz. cesaretınız yukselıyo. bu arabaya lanet edıyorum hergun kaza gununden berı polısın cektıgı otoparkta duruyor. nerde oldugunu bıle bılmıyoruz almadık sahıplenmedik. satın alıp yenılemek ısteyenler oldu kesınlıkle kabul etmedık. kardesıme mezar oldu baskasına olmasın dedık. sımdı biz sürekli kardesımın öldüğü yerden geçiyoruz o direği sürekli görüyoruz. o kaza yeri hep gözümüzün önünde. siz sevdiğiniz birinin gazetelerde internette kanının yerde aktıgını üzerine gazete örtülmüiş halini görmek istermisiniz? bak kac yıl geçmiş ben hala 20 nisan 2014 106 gti yazıyorum google ' a ve bunun gibi konular görüyorum. gencecik evimizin 3 kızkardesın 1 erkegıydı. annem babamın halınden hıc bahsetmıyorum bıle.
Allah Rahmet Eylesin Başınız Sağolsun
Allah sabır versin :(
Allah sabır versin