ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle kardeşimizin mekanı cennet olsun, Allah ailesine sabır versin, ablası bu olayı unutamamış tabii ki çok zor, Allah ona da sabır versin... çok önemli açıklamalar yapmış ama görüyorum ki bu bile bazılarımızın tersine gitmiş...
2000 li yılların başında bu araçlar daha çiçek gibiyken bile kaç kişi öldü sayamazdık, her kazadan sonra 106 cı arkadaşlarımızı arardık acaba o mu diye?! o zamanlar filtre egsoz kesik yay, belki o da para varsa egzantrik... şimdi ki turbo dizellerin yarısı kadar gitmezdi ama içine binen kendini yarış pilotu zannederdi, gerçekten de yarış otomobili olan da vardı (Nebil Erbil sarısını almıştı Zeytinoğlundan, uzun yıllar yarışmıştı)... çok kişi kaybettik çook, benim şahsen tanıdıklarım dahil...
burada arabaya laf eden yok, arabanın imajını konuşuyoruz, ince tekerli yol bisikletiyle dağdan inmeye çalışırsanız muhtemelen ölürsünüz, bunun kabahati de bisiklette değildir, oradan inerim zanneden zihniyettedir... 106 sahipleri üzerine alınmasın, bu araçlar sıfır bayiide satıldığı yıllarda ben de yeni yeni piyasada araba bakıyordum, imajının nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz...