User Tag List

9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Wireles Adaptör

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wireles Adaptör

Arkadaşlar laptobumun wireles kartı bozuldu görmüyor zaten çekiminden de çok memnun değildim
    bi adet adaptör almam gerekli hepsiburadadan baktım yaklasık 50-60 model var
    küçücük mause alıcısı gibi olanda var buyuk antenli tip olanda inca nin bir modeli küçük tip yanına anteni portatif lazım oldugunda takılıyor mantıklı geldi
    ama bu tip ürünlerde boyutundan cok işlevi önemli biliyorsunuz acık alanda cok kullanmıcam belkide hiç ev içinde kullanım yeterli olsun kafi
    kullanan yada pc işiyle ugrasan arkadaslar varsa öneri sunabilirmisiniz
    15-30tl arasında arası oldukca fazla alternatif mevcut doğru secimi yapalım sonra tekrar tekrar ugrasmayalım

_yekta_
    Misafir
    o fiyat aralığı için kullandığım tp-link önerebilirim birkaç tane modeli var zaten yok biraz daha para verebilirim diyorsanız eğer daha kaliteli olsun derseniz alfa modellerini önerebilirim gerçektende kaliteli ürünleri var umarım yardımcı olabilmişimdir

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar laptobumun wireles kartı bozuldu görmüyor zaten çekiminden de çok memnun değildim
    bi adet adaptör almam gerekli hepsiburadadan baktım yaklasık 50-60 model var
    küçücük mause alıcısı gibi olanda var buyuk antenli tip olanda inca nin bir modeli küçük tip yanına anteni portatif lazım oldugunda takılıyor mantıklı geldi
    ama bu tip ürünlerde boyutundan cok işlevi önemli biliyorsunuz acık alanda cok kullanmıcam belkide hiç ev içinde kullanım yeterli olsun kafi
    kullanan yada pc işiyle ugrasan arkadaslar varsa öneri sunabilirmisiniz
    15-30tl arasında arası oldukca fazla alternatif mevcut doğru secimi yapalım sonra tekrar tekrar ugrasmayalım
    Ömer laptop un marka modeli ne bilmiyorum ama
    laptop unu kadıköye götürürsen orda orjinal wireless card ını değiştirirler.
    daha kullanışlı olur, çok fazla bir tutarı olacağını da sanmıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tp link fazlaca modeli mevcut modem üreticisi oldugundan iş görür diye düşünmüştüm bende
    acıkcası 2 adet laptop kullanıdıgım için sahada yeni ve saglam olanı kullanıyorum digeri sadece evde aksamları kullandıgım ev pc si o yuzden gereksiz yere para vermek istemedim
    önerinız için çok tesekkür ederim kullanıcı yorumları da alabilsek güzel olur

canimrecepcim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende TP-LINK var 150mbps olan bir süre kullandım gayet iyi kablo kadar performans veriyordu hatta.Şu sıralar kullanmıyorum.Wireless card değiştirmek mantıklı ama düşünmüyorsan göndereyim senin olsun.

edit : Driver cd'sini bulamayabilirim ama nette mevcut hatta arşivimde var rar'layıp gönderebilirim.
    - Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ömer laptop un marka modeli ne bilmiyorum ama
    laptop unu kadıköye götürürsen orda orjinal wireless card ını değiştirirler.
    daha kullanışlı olur, çok fazla bir tutarı olacağını da sanmıyorum.
    Engin abi LG laptobun markası kadıkoye git gel benzin parası orda otopark parası ve tamir için verilen ücret ve günün ziyan olması yeni almanın olduca üzerinde ve zahmetlice hepsiburadadan alıp ayagıma gelsin alım takım kullanım istiyorum
    pc iş yerimde şirket pc işleri ile ugrasan bilgisayarcı abim yarın 3-4 tane kart getirip deniyecek kodunu vs aldıolursa devam ama olmaz gibi görünüyor bence sen harici arastır dedi o yuzden arayısa girdim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ILongBoardDude Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende TP-LINK var 150mbps olan bir süre kullandım gayet iyi kablo kadar performans veriyordu hatta.Şu sıralar kullanmıyorum.Wireless card değiştirmek mantıklı ama düşünmüyorsan göndereyim senin olsun.

edit : Driver cd'sini bulamayabilirim ama nette mevcut hatta arşivimde var rar'layıp gönderebilirim.
    çok sevinirim ancak hafta için bilgisayarcı card değişimi yapacak eger çözülürse ihtiyacım olmayacak çözülmesse degerlendirebilirim teşekkürler iyi niyet için teklif etmeniz bile mutlu edici

canimrecepcim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok sevinirim ancak hafta için bilgisayarcı card değişimi yapacak eger çözülürse ihtiyacım olmayacak çözülmesse degerlendirebilirim teşekkürler iyi niyet için teklif etmeniz bile mutlu edici
    Ne demek abi.Köşede duracağına işe yarasın.Mesaj atarsınız lazım olursa gönderirim.
    - Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben şu tp link 30-50 tl arasindaki olanlardan aldim dogru duzgun cekmiyodu haberin olsun. Daha fazla para vermek istemedim o yuzden odanin ortasindan kablo geciyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)