0 100 1 sn olan varmıkı :D
Printable View
0 100 1 sn olan varmıkı :D
250k ya kadar alına bilir ama buralara geldiğinde 300k dan aşağı olacağını pek sanmıyorum
Yakında Golf R400 body kitliler düşer yollara :D
Realist olarak; Cidden şu arabaya 260 - 300 bin TL vermek delilik bence.300 bin TL veriyorsun neyin var ? Golf. Bitmiştir isterse 1000 hp olsun, o paralara ne efsaneler alınır. Golfün 400 hp olmasının amacı nedir onu da çözemedim. Bodykit çok abartı duruyor, yolda gören birçok insan için modifiye edilmiş,jant takılmış Golf'ten bir farkı olacağını sanmıyorum.
Realizmin dışına çıkarsak,dünyanın en vahşi hothatchlerinden biri olumş,görünüş olarak güzel , performans verileri de oldukça iyi ama dediğim gibi bir özelliği yok bence. Onca parayı gerçekten hak eden araçlar varken.
güzel araba yapmışlar. ilk defa bir golfu beğendim
300 u veren 400 de verir ve bir gtr35 alinir ne golfu:)))))
Mk7 Gti ı C180 le kıyaslayan arkadaş buralarda mı :/
Stock golf r giriş fiyatı 64 bin Euro iken bunu düşünemiyorum
Ya clio rs getirmişler 130.000 liraya bunu mu getirtmicekler ya clio rs e 130k veren kim merak ediyorum :D
kanka sana hiç yakışmıcak yorum yapmışsın herkesten beklerdim ama senden asla şaşırdım 400 hp lik makineden bahsediyoruz ve volkswagenin gelmiş geçmş en büyük efsanesi bence 260-300 bin vermek bence kuruşu kuruşuna hak eder s2000 örneğini vermiyim boşuna gerilmeyelim sahibindeni aç porsche boxter 2013 model nasyonelde var 250 hp 134.000 euro 398.000 tl peki buna bu parayı verenin aklından şüphe edermisin ;)
Kimse kusura bakmasında bu arabayı alacak kişi görgüsüzler gibi bak bende 300.000lik Golf var demek için almaz ki 300.000'e diğer arabalardan alamayacağı zevki almak için alır, ayrıca ben olsam arkasına TDI yazar trafiğe çıkar kendini hızlı sananlarla t.sk geçerim ki onun zevkini de bana R35 le gazlamak vermez. Ki standart hali böle oynaşılırsa çok daha süpriz olur.
Ha ilk defa böle bir araba alınacaktır ya da alınacak ilk arabadır zaten o zaman 300.000 i Golf'e vermez, prestijli bir araç alırsın.
Tamponlar güzel... Yakında bodykit i satışa çıkar..
tamam görünüşü altın vuruşlu ok gibi :) vs. ama tipik bir R yada GTI'dan tek farkı bodykit duruyor. şöyle gövde yüksekliği düşürülse falan bodykit dışında da farklı olduğu anlaşılsa daha iyi olmazmıydı. şahsen o kadar para vereceksin ve diğer golf'lardan dışarıdan bakıldığında tek farkı bodykit olacak bence hiç de mantıklı diil :D. güzel şaka yapılır bununla tabi de sırf şaka yapmak için 300bin tl ben vermezdim.
Jantlar rus pazarından :D
kafayı yemiş millet. Şu anda çok temiz M5 alabileceğin fiyata gidip GolF R alıosun.yetmio 300 e R400 alıosun. Haldexli. Git Evo X al çıtır yükle cebine paran kalır hem de daha hızlı olur.Hem de daha zevkli Evo golf e göre.
Melih neden bu kadar çıldırdın anlamadım. NM golf R R400 den daha güçlüydü sattın. Şimdi R400 diosun kafam almadı.
Golf 7 R 64.000 euro dan basliyoken bunu hayal edemiyorum :)
Aynen garanti 300k+ olacakta bakalım bize nasip olmaz.
Şöyle bi video çıkmıştı yaklaşık 9-10 ay önce 3.400.000 Avro'luk Golf GTI - YouTube acaba bu golf r400 mü bilemiyorum fiyatı dudak uçuklatıyor buysa eğer
motor veriler mukemmel otesı gram lafım yok, vw bu işi yapıyor. ayrıca henuz kuru kavrama ve yaglı kavrama arasındakı farkı bılmeyenlerın " vw yıne dsg ye guvenmemıs " falan tarzı yorum yapmasıda ayrı bı ironi olmuş :)
Ama bılmıyorum, şahsi fikrim dışı cok karışık, göz yoruyor. her telden bodykit takılmış gibi geldi, belkide yanılıyorumdur. ilk izlenim bu oldu ama :)
250 300 ler havada uçuşuyor da bir allahın kulu vermez o parayı araba gelince.
Kuru islagin daha dogrusu 7 ile 6 nin farki neymis google kinglik yapmadan soleyin bakalim. Şülokkoya poloya binip dsg kingmi olunuyor noluor anlamadim vosvos 7ye guvenip koyamamis yedigi boku kendide biliyor hala kullanicilar burda benim gibi dusunenlere laf sokuyor anlamadim ben bu isi :)
Çok şükür manuel..
Bırakın polemiği..
A45 Amg Bugün 260 ile 290 Arası Değişiyor Sizce Bu Normal mi Arkadaşlar ?
melih bunu golf R gibi düşünme hop ufak dokunuşlar 100 hp versin. Fabrika o gücü çıkarmak için ıncığına kadar sıkmıştır makinayı. Yani senin golf R a yaptığına yakın işler yapmışlardır. Enjektör bobin falan hep üst serilerde kullanılan yani piyasadaki tuning firmalarının yaptığı modları yapmışlardır. Bir tek güzel yani 400 hp garantili olarak kullanırsın. Haa beyini eğer yeni nesildeki gibi yazma koruması varsa yazılım içinde beyin alman gerekecek. Çok ümitlenme bence. İngilterede de FQ400 çıkardılar millet atladı oo ne ufak modlarla ne güçler alırız diye ama hayal kırıklığı oldu. Şu anda ikinci elde normal evodan 1500-2000 pound daha pahalı ediyor sadece.
buda 1000 km de bir yağ lambasını yakarsa tam efsane olur :)
ah ulan ah para olsada aynı jantlardan alsam jantlar çok iyi olmuş :)
Bu aracin motoru benimkinin motory ile farkli
haricen ben yeni kasa golf r in ile turbo enjektor ve manifltunun r 400 ile ayn oldugunu sanmiyorum.
suanki dusuncem.param olsa alirim bunu...
tabi 300.000 tl vermem ama 250.000 ust limitim
audi ttrs suan 500.000 tl. Baktim inanamadim.tabiki o rakama vergi sacmaliklariyla gelmis ama
yinede
500.000 tl ttrs emi veeilmeli
250.000 tl r400 emi
2009 model gtr35 e mi. Bu aracin vergisi yakiti servisi bizi bitirir...
yaw araba daha concept. Üretime başlasın teknik detayı belli olur.
yanlız adamlar 400 hp güç için şanzımanın yapısını deiştirdiler ???bizim buradaki turbo kiti takılmış r lar 400 hp den fazla olduğunu düşünürsek tehlikeli bir dokunuşa benziyor..