Yaw VW'nin en büyük efsanesi olsa nolur olmasa nolur? 300 Bin Tl'ye alabileceğin araçların listesini yaparsan ilk 50 ye bile sokmazsın bunu.
Burdaki olay performans vs. değil fiyat benim derdim. 300 bin TL Golfe vermektense Porsche Boxter tercih ederdim şahsi fikrim. Araba tamam motor olarak mükemmel olmuş VW için; ancak 400 hp bir araç alacaksam bu Golf olmazdı; en azından bu fiyata. Hadi şu geçen sene mi ne W12 diye bir araç tanıttılar V12 falandı, ona verilir istenilen para da bu nedir?
S2000'in olayı bu kadar abartı değil. Allah aşkına 4 tane S2000 alırsın sence mantıklı mı :D
Aşağıdaki görüntü o fiyatları hak edebilecek bir görüntü (ki onu da seçmem param olsa-) ancak Golfün dış görünüşü tamamen apaçi işi duruyor kanımca. Hele o jantlar :) Aradaki 150 hp ile yoluna devam edebilir Golf R400; şununla üstünü açıp yavaş gitme keyfi paha biçilemez :D boxter dahi olsa sonuç olarak bir Porsche. En kötü senaryo R400'e gelene kadar CLA45 alınır. İstanbulda bu R400'den kat be kat güzel ve yüklü Golf R'lar var. Hayır bende hothatch seviyorum, Astra Opc alasım vardı biliyorsun fiyatından dolayı vazgeçtim, evet çok zevkli araçlar ancak aga bu fiyatlar nedir yani? Klasikleşmiş,efsaneleşmiş onlarca otomobil, buna gelene kadar sana binlerce kat fazla zevk verecek otomobiller varken ciddi saçma.
http://assets.coolhunting.com/coolhu...xster-back.jpg