yaw araba daha concept. Üretime başlasın teknik detayı belli olur.
yaw araba daha concept. Üretime başlasın teknik detayı belli olur.
IN BOOST WE TRUST
yanlız adamlar 400 hp güç için şanzımanın yapısını deiştirdiler ???bizim buradaki turbo kiti takılmış r lar 400 hp den fazla olduğunu düşünürsek tehlikeli bir dokunuşa benziyor..
Bence sınırlı sayıda üretildiği için çok değerli bir araç olacak.Muadili araç yada daha güçlüsü-hızlısı var ama parası olan alacağı için ve çok az olacağı için fazla ayrıcalıklı bir seçenek olur tam koleksiyoncular için bu.
Videolarıda var.
VW Golf R 400 - Peking Auto Show 2014 - YouTube
xx
Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02
İlk başta şunu söylemeliyim bu aracı yaklaşık 10 gün kadar önce nette fotolarını gördüm hem çok şaşırdım hemde sevindim.Golf 7R da bana göre neresinde eksik varsa bu araçla gidermişler.ilk 7R tanıtıldığında yiğitlede konuşurken alacaksın ön tamponu şöyle yapacaksın arkayı böyle falan diye konuşmuştuk sanki adamlar duymuşta yapmışlar
Sanırım bu araç proje arabası olarak lanse edildi,seri üretime geçermi pek sanmıyorum ama geçerse ciddi planlarım var şimdiden.Melih seninde dediğin gibi araç her bir zartı zurtu üzerinde 400 ps olarak çıktıysa buna yapacağın küçük dokunuşlrla 500 hp olması üstelik stoc internallle binmek bence mümkün gibi.apr stg 3 e çalışıyorlar şu an ve pek bilgi vermiyorlar.stg 2 yi bitirdiler ve yaklaşıık 390 ps oldu.tam net bilinmiyor çünkü resmi bir açıklama yapmadılar.fakat bu araç fabrikadan çıktığı için her şeyi ona göre yapılmış olması daha kıymetli.ne kadar yaparsan yap sonradan,orjini gibi olmuyor bu bir gerçek.bide bunun min.100 kg daha hafif olduğunu ve dsg sininde elden geçtiğinide işin içine koyarsak ciddi yürüyen bir araç olduğu kesin.çok sıkntı yaratır kanmca.
Golf ün 6 ileri Dsg sinde hiç bir sıkıntı yok.bir çok arkadaşımız araçlarını limitlere kadar kuvvetlendirdiği halde ciddi birsıkntı yaşandığını duymadım ki bende dahil.taş gibi hızlı şanzuman bence.Apr nin yeni carbon hava filtesi kitide yeni tanıtıldı bir fena yakışıklı olmuş belirtmek istedim.
Bu araç içinde eğer üretilirse 250-260 tl den aşşağı olacağınıda sanmam ki bana göre eder.artık ucuza sıfır araç kalmadı ki.kore malı dizeller bile 70-80 den başlıyor.
İnşallah allah hepimize binmeyi nasip eder diyelim ve bekleyelim...![]()
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
.................
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
Yaw VW'nin en büyük efsanesi olsa nolur olmasa nolur? 300 Bin Tl'ye alabileceğin araçların listesini yaparsan ilk 50 ye bile sokmazsın bunu.
Burdaki olay performans vs. değil fiyat benim derdim. 300 bin TL Golfe vermektense Porsche Boxter tercih ederdim şahsi fikrim. Araba tamam motor olarak mükemmel olmuş VW için; ancak 400 hp bir araç alacaksam bu Golf olmazdı; en azından bu fiyata. Hadi şu geçen sene mi ne W12 diye bir araç tanıttılar V12 falandı, ona verilir istenilen para da bu nedir?
S2000'in olayı bu kadar abartı değil. Allah aşkına 4 tane S2000 alırsın sence mantıklı mı
Aşağıdaki görüntü o fiyatları hak edebilecek bir görüntü (ki onu da seçmem param olsa-) ancak Golfün dış görünüşü tamamen apaçi işi duruyor kanımca. Hele o jantlarAradaki 150 hp ile yoluna devam edebilir Golf R400; şununla üstünü açıp yavaş gitme keyfi paha biçilemez
boxter dahi olsa sonuç olarak bir Porsche. En kötü senaryo R400'e gelene kadar CLA45 alınır. İstanbulda bu R400'den kat be kat güzel ve yüklü Golf R'lar var. Hayır bende hothatch seviyorum, Astra Opc alasım vardı biliyorsun fiyatından dolayı vazgeçtim, evet çok zevkli araçlar ancak aga bu fiyatlar nedir yani? Klasikleşmiş,efsaneleşmiş onlarca otomobil, buna gelene kadar sana binlerce kat fazla zevk verecek otomobiller varken ciddi saçma.
![]()
aslında herşey bakış açısı ile ilgili, ben mesela R 400 Gibi böyle bir arabaya binmek ,insanların ummadığı bir hız yaşatmak ve yaşamak için 300.000 tl yi basardım...1 sn bile düşünmezdim ,acaba bu araç yerine bu paraya ne alınır diye ikilemde kalmazdım... düşünsene bu araba ferrarinin ve birçok Porsche nin içinden geçebilecek motora sahip ki , R 400 ün görüntüsü çok ama çok yırtıcı
kalite kokuyor.modifiye aşkıda , tutkunluğuda bu değil mi ?
Zaten o Golfu cebinde 300K TL parası olup araba arayan adam değil, 300x10K parası olan keyfine alır biner, garajında Porsche Boxter'in ağabası veya babaları da vardır.
TR'de cebinde 300K sı olan adam gidip 525D Xdrive Mpaket alıyor![]()
aynen öyle o civarda parası olupta araba bakan kimse bu arabayı almaz gereksiz macera arayışı olmuş olur. Ha adam golf tutkunudur hayali bu ve bunun gibi arabalar üzerinden ilerlemektir ona diyecek birşey elbette yok.
Lakin günümüz şartlarında Türkiye'de 300K veripte kimse bu aracı almaz. Hatta A45 Amg bile bu araçtan çok satar. Zaten golf sınırlı sayıda olacak.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Fiyatini merak edenler icin soyliyim 118.000 euro
Noktayı koymuslar helal olsun![]()
Yeni golf R almaya niyetliydim. Bunun fiyatını bir yana bırakın nerdeyse boş line golf 7 R'a 64bin euro fiyat çeken dangalak bir zihniyet var. Doldurduğunuz zaman 75bin euroyu buluyor. İkinci el E92 m3 alınır o fiyata.
Doğuş'u aradım bu arada. Dedim ki ingiltere'de bile cupra ile R arasında 3bin poun oynuyor burada neden 75bin lira oynuyor dedim. Fiyatlanfırma politikası beyfendi golf R alıyorsunuz dedi.
Seat'a da yazdım neden 280'lik getirmiyorsunuz diye. Türkiye için bu uygun görüldü efeeeemm dediler.
Yahu varya bunlar adamı parasıyla rezil eder.
Ha bi de golf GTI var onda da dinamik şasi kontrol olmayan boş araçları kakalıyorlar 135bin civarında aman dikkat edin.
gti larda performans paketi getirmiyolar galibada
R alıyosun parayı gömüyosun daha ne opsiyonu var onda![]()
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)