f7r veya f7p olsaydı işniiz daha koaly olurdu ver önünüzde örnek cok olurdu kardeşim böyle turbolanan renaultlar gördükce hoşuma gidio karar vermek işin yarısına gelmektir şimdiden kolay gele allah işniizi rast getire...
Renault Sports & ///MPower
Valla cidden iii proje arabayı biliyorum zaten buz mavisiydi rengi 4 kapı Allah yardımcınız olsun
tesekkurler arkadaslar ınsallah guzel olucak
megane 1.6 16v 2003
2.0 ıde f5r swap
60mm duz boru otto son susturucu
aem ıntake
araştırmıştık ide için atmosferik mod. onno usta 160-165 arası güç alırım maliyeti 5000 ytl demişti , çünkü ide motor direkt püskürtmeli ekonomiye dayalı 1 motor emme manifoldları falan ufak moda açık 1 motor değil inşallah sorun çıkmaz :S
ınsallah bakalım gorucez nasıl olacak.yurumezse atmosferıke devam yalnız bu sefer
bu motoru clıo symbole koymayı dusunuyorum bıde kısa koydummu deyme keyfıne
ılerleyen gunlerde fotoları atıcam bakalım yenı rengı beyenecekmısınız.....
megane 1.6 16v 2003
2.0 ıde f5r swap
aem ıntake
wasgate cıvıc turbo manıfold ıntercooler boost control
megane 1.6 16v 2003
2.0 ıde f5r swap
aem ıntake
illa renault swap olacaksa f7r felan koysanıza yaw![]()
vallahı en son f7r bı kactane gecmıstım aslında en basında f4r koymayı dusunuyodum
ıde denk geldı onu koydum k4m varken dızeller bıle gecıyodu daha sonra baktık boyle olucak gıbı degıl hurda belgelı megan coupe aldım komple on takım arka takım(dısk)
hepsını gecırdım bıde kısa kydum oldu mermı
sımdı benım kısa clıo rs de onun kıde bende
megane 1.6 16v 2003
2.0 ıde f5r swap
aem ıntake
renault un motor kodları hakkında pek bi bilgim yok ama izmitte bitane 1.6 16v sarı megane coupe var 99 model 2 yıldır turbolu ama 10 kere motor indirdi.. en son reno 5 gt piston kollarını koydular sürekli kırıyodu stock kolları şimdi fazla sorun yok ama sıkıştırmıyo fazla arabayı.. ben hiç görmedim gazladıgını ...çünkü 2de1 kırıyo.. pek dayanıklı deil turbo için..
anladıgım kadarıyla senin amacın zoru başarmak ama sıkılıp bunalacaksın zamanla allah sabır versin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)