Yillardir bu is icindeyim o adi alacak seviyeye ulasamadim![]()
Küçücük çocukların sana arabacı demesiyle arabacı olunmuyor, legocu gibi bişeysindir. Asıl iş yaptığın aracın kendi yaşıtlarınında takdir etmesi. İşte o zaman bu işi biliyosundur, ve arabacısındır
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
https://www.facebook.com/profile.php...9384&fref=pymk
öylesine denk geldim
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Bence budur![]()
![]()
yeni değil ki ya. bana da bazı bazı garip geliyor. bmwci hondacı bilmemne. genel işte bmw honda monda hepsine bakan adamlara da arabacı diyorlar. alıp satıyor. sanki hangisi eline bir tornavida alıp bir vida sıkıyorsa. açıkcası bence yaşdan ziyade kültür ile alakalı. çoğumuzun küçüklüğü ağzımızın suyu akarak geçti ama temiz araba bulması binmesi zor olunca kalanların kıymetini bilmeye başladık. yıllardır bizim gözümüz gibi baktığımız arabalar arabacı arkadaşlar tarafından öfeleniyor.
adı geçen şahsı tanımıyorum da gördüğüm tip arabacıysa ben cami imamıyım arkadaş.
hmmmmmmmmm![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
sanirim sende okudugunu anliyamama sorunu var.
Ben neden arabaci degilim yada neden bana arabaci diye hitap edilmiyor diye dert yanmiyorum.Sadece adam gibi soruyorum arabaci ne demek?Biliyorsan cevap verirsin bilmiyorsan geri tusuna basar konudan cikarsin.Ayrica konuyu acan soru soran benim yani burda cevap bekliyen sen degil benim sen once ADAM gibi cevabini ver yada hiç cevap falan verme goruyorum ki sende o kapasite yok!
Eskiden mesaj sayilari vardi uyeler post kasardi,artik mesaj sayisida yok simdi de kask rengi icin savasiyorsunuz sanirim sizin gibiler.
sizin gibiler derken sen kim oluyorsun ki bana öyle bir ithamda bulunabiliyorsun ? Açtığın konunun verdiğin cevapların saçmalığına bak istersen..
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)