User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: auris vs focus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    giuliettaların hakkı yeniyo hakkı
    Su arabayi satamadin ya para falan.cikarsa ilk senin arabayi alcam berkay
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su arabayi satamadin ya para falan.cikarsa ilk senin arabayi alcam berkay
    Hastasından hastasına satıyoruz biz kardaş

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Auris iç mekan, işçilik, performans ve dış görünüm olarak çok daha güzel bir araç.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre Ekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Auris iç mekan, işçilik, performans ve dış görünüm olarak çok daha güzel bir araç.
    zevkler tartısılmaz ama perfornmas derken bunu cıddı olarakmı yazdınız?

fkocak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Auris iyidir bence. Daha bikac gun once ilk defa bi makyajsiz aurise bindim arka tarafin diz mesafesi ve genisligine hayret ettim. Motor olarak d4d kullaniyorum corollada, fazla beklentiniz yoksa sizi uzmez focusun dizeli gibi degildir ama daha kalkis yapamadigim rampa olmadi (duz vites) araba doluyken (bagaj ful 4 kisi) dahi uzun rampalarda zorluk cektirmedi. Ic mekan kalitesi olarak birkac kez focusa binme firsatim oldu cok karsilastirma yapamam ama auris daha kaliteli hissiyat veriyordur diye tahmin ediyorum. D4D nin yakiti da uzmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün 2 aracıda deneme fırsatım oldu. auris beklediğimden fazla performanslı çıktı araçta 3 kişi varken çok dik bir yokuşta 2-3 defa durup tekrar arabayı sürdüm patiye düşmeden yığılmadan 1.4 dizel motorla banamısın demedi. aracı 1 km bozuk toprak yolda denedim sahibi 2 defa altını sürtmeme ragmen pek sesini çıkarmadı sağolsun araçtan zerre tıkırtı sesi yoktu. ilk viteste sadece ışıklarda focusa göre ivmelenmesi yavaş anca 2. vitesten sonra agresifleşiyor ama dizel olmasının etkisi yüksek(zaten ralliye katılma amacım yok ş.içi bıktırmasın insanı yeter). motor sesi neredeyse yoktu içerde asfalt sesi de yoktu neredeyse o bakımdan güzeldi. donanımı focusa göre biraz geriydi ama tatmin edici. içi gayet ferahtı arka diz mesafeside öyle arabanın dışı insanı yanıltıyor. o aracı almaktan vazgeçmemin sebebi vites topuzunun kapı kollarının(iç kısım) aşınması, aracın yan plastiklerinin boya atması vs oldu belki kullanan adamdan dolayıdır ama gerçekten 2 yaşındaki araç için kötü bi durumdu ondan vazgeçtim. gelelim focusa benzinli ve 115 beygir olmasından dolayıdır belki ama ara hızlanması iyiydi ama ses açısından aurisin bir hayli gerisinde iç malzemesi daha tatmin edici geldi(kullanıcısı daha titizdi). focusun benzinlisi aurisin dizeline göre daha sesli ve yalıtımı zayıftı bence. vites topuzu ilk günkü giibiydi ama nedense o araçta içime sinmedi. sonuç olarak yine kararsızım beklemedeyim sınav haftasından sonra tekrar araştırmaya başlayacağım. herkese teşekkürler yorumları için.
    dipnot evet bazı arkadaşlara katılıyorum ülkemizde bazı araçlar hakkettikleri değeri bulamıyorlar 2. el ve parça piyasası yüzünden. üzücü durum 2. eli ve parçası korkutmasa subaru forester favorim.

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aklını çelmıs olmayım bu kadar para verceksın madem 1.6tdı dsg seat leon alınabılır

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı enolagay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün 2 aracıda deneme fırsatım oldu. auris beklediğimden fazla performanslı çıktı araçta 3 kişi varken çok dik bir yokuşta 2-3 defa durup tekrar arabayı sürdüm patiye düşmeden yığılmadan 1.4 dizel motorla banamısın demedi. aracı 1 km bozuk toprak yolda denedim sahibi 2 defa altını sürtmeme ragmen pek sesini çıkarmadı sağolsun araçtan zerre tıkırtı sesi yoktu. ilk viteste sadece ışıklarda focusa göre ivmelenmesi yavaş anca 2. vitesten sonra agresifleşiyor ama dizel olmasının etkisi yüksek(zaten ralliye katılma amacım yok ş.içi bıktırmasın insanı yeter). motor sesi neredeyse yoktu içerde asfalt sesi de yoktu neredeyse o bakımdan güzeldi. donanımı focusa göre biraz geriydi ama tatmin edici. içi gayet ferahtı arka diz mesafeside öyle arabanın dışı insanı yanıltıyor. o aracı almaktan vazgeçmemin sebebi vites topuzunun kapı kollarının(iç kısım) aşınması, aracın yan plastiklerinin boya atması vs oldu belki kullanan adamdan dolayıdır ama gerçekten 2 yaşındaki araç için kötü bi durumdu ondan vazgeçtim. gelelim focusa benzinli ve 115 beygir olmasından dolayıdır belki ama ara hızlanması iyiydi ama ses açısından aurisin bir hayli gerisinde iç malzemesi daha tatmin edici geldi(kullanıcısı daha titizdi). focusun benzinlisi aurisin dizeline göre daha sesli ve yalıtımı zayıftı bence. vites topuzu ilk günkü giibiydi ama nedense o araçta içime sinmedi. sonuç olarak yine kararsızım beklemedeyim sınav haftasından sonra tekrar araştırmaya başlayacağım. herkese teşekkürler yorumları için.
    dipnot evet bazı arkadaşlara katılıyorum ülkemizde bazı araçlar hakkettikleri değeri bulamıyorlar 2. el ve parça piyasası yüzünden. üzücü durum 2. eli ve parçası korkutmasa subaru forester favorim.
    arkadasımın 2012 selective mondeosunda ilk senesi icinde 10-12 bin km idi enfazla

1-vites topuzu baştan başa soyuldu yavas yavas

2-sol kapının dosemesi attı üstten cam indirdiginde en üstte kalan kısmı düsün ve yürüdü gitti

hadi topuz tamam el mel degiyoda kapının orası nası olmustu cok acaipdi

hepsi garantiden degişti gerci

üretim hatası falan olabilir baska araclardada varsa yanaşmada kullanımdan olabilir.
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)