User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: burun eti büyümesi ve burun ucu yamukluğu

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi reklamlar

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KBB uzmanı tavsiyesi isterseniz Acıbadem Atakent Hastanesinde Battal Hocayı tavsiye ederim.

Alıntı akarmelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burundaki eti aldırman için burun estetiği olman gerekiyor diye biliyorum , yanlışım varsa düzeltin .
    Hayır yok öyle birşey.

Lazerle küçültülebilir. Tek sıkıntı uzun seneler sonra tekrar operasyon gerekebiliyor.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ameliyat olalı 6 yıl oldu. Radyofrekans ile büyüyenleri küçülttürmem gerekli. Ancak ona bile lokal anestezi yapıyorlar. G.tüm yemiyor gitmeye.. Şu anda 6 yıl öncesi geri döndü nefes alışım..

TheIllest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    12 yaşımdan beri çekiyorum bu mereti. alerji sinüzit burun eti allah ne belam varsa vermiş yaşam kalitem bunlar yüzünden yerle yeksan oldu kışın sinüzit yazın alerji nefes aldırmaz ediyor. İlk başlarda ameliyat ile haloluncak birşey sanıyordum lakin biraz araştırmayla öğrendim ki o da fosmuş. Yani kesin bir çözüm değil Burun ameliyatı olmak. Lazerle konka yakma ameliyatı tamamen kullanılan makinenin kalitesine bağlı. sanırsam 5 6 tane farklı makine var bu konu üzerinde. Ve orjinal makine kullanan hastane sayısı çok az. Diğerleri ise yani çin malı makine kullananlar tamamen para tuzağı 2 veya 3 ay içerisinde tekrar eski halinize dönmeniz hem de daha kötü bir şekilde kuvvetle ihtimal.Koku alma duyunuzu yitirmeniz de yanına cabası.O yüzden kullandıkları lazerin kalitesinden emin olmadığınız yerde lazer ameliyatı yaptırmayın. Peki orjinal makine ile yaktırırsak ve yahut burun ameliyatı olursak ne denli kalıcı bir tedavi olur derseniz, olmaz. ne yazıkki bunun daha kalıcı bir tedavisi yok zira burun ve kulak sürekli büyüyen organ oldukları için ne kadar poliplerinizi yaktırsanız da aldırsanız da büyümeye devam eder ama bunun süresi değişir 3 ay da olabilir 3 yıl da..

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 3-4 sene once oldum. Hem ortadaki kemikte yamukluk vardi hemde burun daki konjalar sisti. Doktor radyo frekansi daha kolay olur demesine ragmen traslama yaptirmami tavsiye etti. Radyo frekansiyla yapilan operasyonlarda zamanla sonen etler geri buyuyebiliyormus. Operasyon sonrasi tam sisligin inmesi 2-3 ay suruyor(rahat nefes alabilme anlaminda). Sakin panik olup ise yaramadi diye dusunme

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar dezenformasyonun en kötüsü bu şekilde olan. Lütfen bilimsel bilgilendirme kısmını makale ve o işle uğraşanlara bırakın. Yanlış algılamayın ama şu sayfada yazılan yanlışları düzeltmeye çalışsam bi o kadar daha yazmam gerekir. Benzer şekilde diğer sağlık konularında da dikkatimi çektiği için yazıyorum. Ne yazıkki insanlar doktorlar veya diğer sağlıkçılardan çok forumdaşlarına , komşularına, çevresine güveniyor. Belki bu konuda bizlerin de hatası var ancak sağlıkla ilgili çözümlerinize internet ortamında karar vermeyin rica ediyorum sizden.

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakırkoy ve taksim acıbadem de asım kaytaz var prof. çok kral doktor gidip baktırın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)