User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
87 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: denon Nickli Uyenin Yaptıgı Spacer ve Sonucları

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba konusunda ne kadar ozenli oldugum bilinir, arkalara 20mm spacer yaptirdim. Mallar geldiginde hem kendim hemde ustam kontrol etti. Okeylemeseydim takmazdim. Sizin sorun bijonlardan kaynaklanmis acikca belli. Sikildiktan sonra zorlanmis direk fotodan dahi belli.yusufa tekrardan tesekkur ederim

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun malzeme yumuşak gelmiş sanırım da

asıl bijonlar değil o lastikler korkutsun seni
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bİr kİŞİnİn bİle hayati tehlİkeye gİrmİŞ olsa dahİ daha Önce yaptiĞim 100 lerce takim spacer i kullananlarin memnuniyetini unutarak bu İŞİ bÜtÜn forum ÖnÜnde birakiyorum arkadaŞlar , benden Şu anda spacer bekleyen arkadaŞlarda bana ulaŞirsa bana yolladiklari Ücretlerİ İade edİcem
    o halde dunyaca unlu bir cok marka da uretımı durdurmalı bence abı faturayı dırek kendıne kesmen yanlıs olmus emeklerıne yazık etme
    gecmıs olsun bu arada demekkı daha hassas davrandırmak gerek bu parcaları sokup takan ustacıklara
    powered by:
    Can's

VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO

Aykut106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    spacer lar hunter da torklanarak takıldı.

Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu ile alakasız ama bu kadar ince düşünüyorsanız ve hassassanız o lastikleri de değiştirin
    30000i deviremedi lastıklerim haklısınız iyi yakaladınız

herkes memnunsa yaptırsın kimsenin ekmegıyle oynamak bize yakısmaz ben bunları yaptrrkende 3-4 ay oyaladı beni ozamnda bsey demedim.Problem bende de olabilir.Ben basıma geleni yazdım kimseyi kotülemiyorum

Malzemesi isciligi kalitesi benm surusume uygun degil o zaman.
    T r u t h i n e n g i n e e r i n g

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaliteli esnaflik böyle birşey
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aykut106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

herkes memnunsa yaptırsın kimsenin ekmegıyle oynamak bize yakısmaz ben bunları yaptrrkende 3-4 ay oyaladı beni ozamnda bsey demedim.Problem bende de olabilir.Ben basıma geleni yazdım kimseyi kotülemiyorum

Gecmis olsun tekrar. Ama bir lastik 30000km den once de bitebilir. Ben her sene lastik aliyorum iki takim, kislik ve yazlik olarak ornegin.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aynı malzeme aynı işçilik ile yapılan spacerlar batuhanın aracında sıkıntısızca 2 yıldır (kendi yazmış) kullanılıyor aykut , dediğim gibi senın canına bişey gelmemiş o sevindirici , oyalama konusuna gelince ben oyalamam insanları asla , sen ücretini ödedin ben ürünleri yolladım ama sen benı o zaman sizler hırdavatçı hırdavatçı gezip aracınızın bijon ölçüsüne uygun civata aramayın dıye bedelsiz yollarım dediğim 12-13 tl tutarındaki 20 adet cıvatayı almış olmama ragmen bı kenarda unutarak yollamadıgım civatalardan dolayı oyaladı dıyosan haklısın kardeşim

yıne dıyorum canın saolsun , eger bu olayda maddi manevi en ufak kaybın var ıse ben her şekilde karşılamaya hazırım

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CGTY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her şeyden önce böyle bir sorun yaşadığınızda direk denon'a ulaşmak yerine konu açmanız bence etik değil. Dışardan bakınca show yapıyorsunuz gibi göründüğünü bilmenizi isterim. Ayrıca bunun üreticiden değil de kullanıcı hatası olma ihtimalini de düşünseydiniz keşke. Alüminyum hassas bi malzeme, böyle şeylere gelemeyebilir ve ayrıca belki de montaj hatası mevcut. Adam sonuçta bir esnaf ve direk lekeler gibi konu açıp bişeyler yazmanıza gerek yoktu bence. Onun hatası olsa bile, hatasını kabul edip masrafını karşılayacağını söyleyecek bir karakterde olduğunu hepimiz gördük.

Ayrıca kimse yanlış anlamasın da hayatını çok önemseyen bi insan o lastiklerle gezmez.

Senın show dedigin den kasıt ne anlayamadım.

paramı karsılasın konu kapansın diyosun? Para show bilmem ne gereksiz yerden giriyosun konuya.Benim arabamın eksigine parcasına zararına kımsenin parası yetmez gerekte yok cok sukur.

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    25 yaşında gencecik bir insanın benım yaptıgım ürün yüzünden kaza yapma ihtimali yada ALLAH korusun kaza yapıp canına bişey gelmesinin vicdan azabını kaldıramam ben kardeşim , evet haklısın x marka spacer da da aynı sorun yaşanabilir ama muhattablar birebir yüzyüze satış yapmadığı için satıcının bu konudan haberi bile olmaz ama benım haberim oldu ve bu iş biter
    helal olsun, böyle esnaflar hala varmış demek ki

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

paramı karsılasın konu kapansın diyosun? Para show bilmem ne gereksiz yerden giriyosun konuya.Benim arabamın eksigine parcasına zararına kımsenin parası yetmez gerekte yok cok sukur.
    Satıcıyıda tanımam senide ama spaceri satan arkadaş zararın varsa karşılayayım diyor sen zarara kimsenin parasıda yetmez diyorsun. O zaman konuyu açmandaki sebep nedir ben çözemedim

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Alışık olmadığımız şekilde satan kişi ürünün arkasında helal olsun vallahi. Yusuf abininde dediği gibi kul yapısı bi sıkıntı olmuşta olabilir, kullanıcıdan da kaynaklı olabilir hiç anlamam.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satıcının yaklaşımı gayet hoş denonuda tanımam etmem.

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Birincisi sen adamı aramıyosun, direk buraya konu açıyosun. O yüzden öyle dedim altında başka bişey aramana gerek yok

Adamlığını gösterip zararını karşılarım diyor, sen zarara kimsenin parası yetmez diyosun. Konuyu açmandaki amaç ne o zaman esnaflığını kötülemek mi?

Amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek bence.

Benim dediğimi de yanlış anlama, iki tarafı da tanımam. Sen de mağdursun sonuçta. Para verip mal almışsın, hakkını tabiki arayacaksın. Tarzın hoş değil, bunu belirtmek istedim.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

yasindemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecenin 12'si 50 kişi konuyu okuyor.

Satıcı arkadaşı ben de tanımıyorum ama malının arkasında durması ve imalatında problem olabileceğini kabul edip zararını karşılayabileceğini söylemesi bu zamanda kurumsal firmaların bile yapmakta zorlandığı birşey. Esnaflık budur..

Konuyu açan arkadaşa da geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış, çok agresif araç kullanıyorsanız bence spacer gibi nazik ve göreceli riskli çözümler kullanmamanızı tavsiye ederim. Eski bijonlar, malzemenin kalitesiz denk gelmesi ısınma soğumalar, herşey burada risk oluşturur.
    VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lastik konusunda dusuneneler ıcın tekrardan teskkuer ederim
    traction Aa hamur sertligi 300 altında 94v 205 55 16 iyi lastik alıyım hemen.

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmis olsun.
    biraz detayli incelemek lazim
    bijon ve spacer vida delikleri yivlerine yakindan bakmak gerekiyor.

sanayide cok defa orjinal bijon ve porya bozan insan gordum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CGTY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birincisi sen adamı aramıyosun, direk buraya konu açıyosun. O yüzden öyle dedim altında başka bişey aramana gerek yok

Adamlığını gösterip zararını karşılarım diyor, sen zarara kimsenin parası yetmez diyosun. Konuyu açmandaki amaç ne o zaman esnaflığını kötülemek mi?

Amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek bence.

Benim dediğimi de yanlış anlama, iki tarafı da tanımam. Sen de mağdursun sonuçta. Para verip mal almışsın, hakkını tabiki arayacaksın. Tarzın hoş değil, bunu belirtmek istedim.
    Ben alırken cok aradım.Son aradıklarımda acmadı.O yuzden arayıp konusmam.Bu civatanın iyisini capını vs ben anlamam hersey aynı yerden olsun ben dısardan kotu bsey almim diye dusundum o zamanlar.Spacer yapılırken yanında yolluyorum dedi zaten extradan bsey istemedik.konu bu degil zaten

Amac neden sonuc sudur:

Hicbsey olmaz diye soylenmesin olabiliyormus ve Ben arabama extradan bisey yaparken daha iyi olsun diye yapıyorum veya dusunurum bole bı sonucla karsılasmak hosuma gitmedi.

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şaka gibi olay... Geçmiş olsun...

Bir ürün alınır ustaya gidilir taktırılır mal bozulur...

Malı satan kişi aranır abi ya da usta; böyle böyle falan fişman feşmekan denir...

Satıcı : bende hata yok ben bu malı ilk kez yapmıyorum hata sende paranı vermem der...

Mağdur: koşa koşa gelir konu açar.... ( haklıdır )

Mağdur: aramadan konu açar...

Satıcı: zararın neyse karşılarım senin canına bişey olmasın önemli olan o der ve delikanlılığın dibini gösterir....

Mağdur: uzatır...

Ahali: mağduru yuhalar...

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben alırken cok aradım.Son aradıklarımda acmadı.O yuzden arayıp konusmam.Bu civatanın iyisini capını vs ben anlamam hersey aynı yerden olsun ben dısardan kotu bsey almim diye dusundum o zamanlar.Spacer yapılırken yanında yolluyorum dedi zaten extradan bsey istemedik.konu bu degil zaten

Amac neden sonuc sudur:

Hicbsey olmaz diye soylenmesin olabiliyormus ve Ben arabama extradan bisey yaparken daha iyi olsun diye yapıyorum veya dusunurum bole bı sonucla karsılasmak hosuma gitmedi.
    aykut sen haklısın kardeşim ,

ben telefon açmamazlık yapmam , işimiz metal işi olduğundan ortam seslı ve telefonu duymayabılıyorum , herkesin telefonunu kaydetme gibi bir huyumda yoktur ve tanımadıgım numaraya geri dönüş yapmam, eger telefon ıle aradıysan ve benım açmadıgıma ınanıyosan sms dıye bişey icad edileli bir haylı oluyor ,

neyse sen zaten ya benden kaynaklı yada montajdan kaynaklı her ne sebepten dolayı olursa olsun bır tehlıke atlatmışsın konu bu , benden bır talebın var ise söyle halledelim ama yok ben bu atlattıgım tehlıkeyı bağcıyı döverek telafi edicem dersen ben sana cevap vermeyeceğim kardeşim

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)