İnşallah güzel sonuçlar elde eder, başarılar.
Printable View
İnşallah güzel sonuçlar elde eder, başarılar.
hadi bakalım hayırlısı :)
Kendisiyle alfaromeo test surusunde tanışmıştım..alfa pilotuydu kendisi..baya motorsporlarinda olduğunu otocross un türkiyede yapılacağını söylemişti..çok mutlu oldum..umarım kenan gibi ülkemizden sık sık söz ettirir başarılar kocaman...
rx i zaten takip ediyordum şimdi dahada keyifle izleyeceğim başarılar İstanbul parkta yapılacak ayağıda 4 gözle bekliyorum valla :)
sanırım forumca bizi en çlok gururlandıracak kişidir şu an. sonuna kadar başarılar
Herkese Merhaba,
Yiğit'in yarıştığı kategori olan RXLites'ta dün 2 ayak yarışı yapıldı. Serbest Antremanlarda en iyi 3. zamanı yapan Yiğit ilk yarışa pol pozisyonunda başladı ancak startta yaptığı ufak bir hata ile Joker virajı 2 kez dönme cezası aldı. Buna rağmen ilk yarışı 3.sırada tamamladı.
2.yarışta ise rakibiyle yaşadığı bir temastan sonra sağ ön aks'ı kırılan Yiğit, ilk günü 6. sırada kapattı.
Hiç birşey için geç değil, bugün 3 ve 4. yarışlar var, sonrasında yarıfinal ve final koşulacak. Elinden gelenin en iyisini yaparak bizleri gururlandıracağından hiç şüphemiz yok!
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...14017036_n.jpg
#YardirTimur
başarılar diliyorum
YİĞİT TİMUR FİNALDE!
Beyler, lütfen sosyal medyada desteğinizi gösterin. Saat 17:00'da NTVSpor'da canlı yayında final yarışını izleyebilirsiniz!
www.facebook.com/yigittimurofficial
#yardirtimur
yigit in kategorisini ntvspor veriyormu?
saat 5:20 oldu?
ntvspor 4 ten beri veriyor yarışları rx te final koşulacak birazdan sonra rxlite başlayacak
şimdi s1600 var, ondan sonra rxlite olacak sanırım :)
başlıyor birazdan
4. oldu tebrikler
heyecanlı yarıştı, rakibi çok zorladı yiğit'i. 4.bitirdi
Arkasındakı rakıp jokere gırınce,malesef yavasladı.
3. Bıtırebılırdı. 2. Ondan hızlıydı.
çok kısa bir test imkanıyla (10 dakika, yalnızca 10 dakika) kariyerindeki ilk Rallikros mücadelesinde Dünya arenasında start alan Türkiye'nin genç yeteneği Yiğit Timur, gurur dolu bir haftasonu yaşattı bize. İlk yarış için mükemmel bir sonuç, inşallah sezonun geri kalanında Türk Bayrağı'nı en üst basamakta dalgalandıracak ve Motorsporları'nda bizleri gururlandıracak.
Hem burada hem de sosyal medya mecralarında destek veren, tebrik eden herkese Yiğit adına teşekkür ederim. İnşallah sezonun son RXLites mücadelesini Intercity İstanbulpark'ta hep beraber izler, Yiğit'e desteğimizi en coşkulusundan hissettirebiliriz.
#yardirtimur
Merhaba herkese,
Yiğit'in Dünya Rallikros Şampiyonası'nın Portekiz yarışı üzerine gerçekleştirdiğimiz röportajını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.
https://www.facebook.com/notes/yigit...48032115340325
Herhangi bir sosyal medya aracı kullanmıyorum. Burdan destekleyeyim,başarılar.