-
Herkese merhaba yeniden,
Bugün kesinleşen bir haberi paylaşmak istiyorum sizlerle.
Dünya Rallikros Şampiyonası'nın ikinci yarışı, 24-25 Mayıs tarihlerinde İngiltere'de Lydden Hill yarış pistinde gerçekleştirilecek ve Yiğit'in de bu yarışa katılması kesinleşti.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...86449003_n.png
İnşallah Portekiz'de edindiği tecrübeyi İngiltere'de geliştirecek ve bu kez onu podyumda göreceğiz.
-
Bu yarışta daha iyi bir yerde olacağını düşünüyorum :) Bir terslik olmaz ise zirveye bile gidebilir :)
-
Evet, ikinci yarış geldi çattı, gururumuz Yiğit Timur şu anda uçakta, İngiltere'ye gidiyor.
Yarın başlayacak olan programda antreman turları gözüküyor. Cumartesi ilk 3 heat, pazar günü son heat, yarı final ve saat 16:30'da NTVSpor'dan canlı yayın ile final yarışı koşulacak.
Bu yarış bir sürpriz isim var RX-Lites kategorisinde. F1 ve NASCAR pilotu Nelson Piquet Jr.'da Rx-Lites'ta start alıyor. Aynı zamanda PWRC şampiyonlarından Patrik Flodin'de İngiltere yarışı ile birlikte Rx-Lites sezonuna start veriyor.
Kalplerimiz ve dualarımız gururumuz Yiğit Timur ile birlikte. Desteklerinizi yine #yardirtimur hashtagi ile göstermenizi bekliyoruz.
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/...68230744_n.png
-
-
Merhaba Herkese,
İngiltere Lydden Hill malesef gururumuz Yiğit Timur için oldukça şanssız geçti. Cumartesi günü yaşadığı temas sonucu lastiği bile kopmasına, bugün koşulan 4.ayak yarışında manifoldu kırılan Yiğit, malesef yarı final mücadelesinde 4. oldu ve finale kalamadı.
Destekleriniz için çok teşekkür eder, bir sonraki yarışta da desteklerinizi bekleriz.
#yardirtimur
-
takipteyim. hep destek tam destek. başarılar
#yardirtimur
-
tebrikler, başarılarının devamını dilerim.
-
Diğer konudaki kullanışı için konusuyorum
Fazla agresif değilmi ? Bu şekilde devam ederse "şanssızlıklar" peşini bırakmaz diye düşünüyorum
İnsallah daha iyi yerlere gelir
-
Bugün saat 16.00 Ntv spor yarı final ve final yarışları olacak.
-
parkur berbat halde.
cok cok zevkli bir yayin oluyor
en son solberg otomobilinin tamponunu tekmeleyerek tamir etmeye calisiyordu zincirleme kazadan sonra
-
Solberg in otomobil yetismedi sanirim . Yigit 2.nci oldu basarilarinin devaminj diliyorum :)
-
Yardir timur basladi beyler ntv spor
-