tehlikeli bişey aslında glade saç köklerine yakıp çok zarar veriyor meret. bide o pis kokusu mahvediyor adamı. ama harika düzleştiriyor. Bi ara çok kullanmıştım manyak dökülmeye başlamıştı saçlarım
www.atk.gov.tr
Fatal error: Call to undefined function huzur() in C:\Turkey\DENİZLİ\Life.php on line 2017
Kimi bendEn Daha Çok seversEn Onu Alırım Senden ..
Ben hala bulamadım bu dalgayıbeyler bunu uygularken derime kesinlikle değdirmemem lazım bnm. bu mümkün dmi deriye değdirmeden uygulayabilirim ? bide bu kadar uyguluyosunuz niye hala bi önce sonra fotoğrafı göremedk anlamadım
![]()
valla ben ilk yaptım etki görmediğimi sandım. ama benim aldığımın üzerinde arapça yazılar da var. sanırım suriye malı
akşam uyudum sabah uyandım ciddi düzelmeyi gördüm. hatta annem sen sakalına bişey mi yaptın diye sordu. neden dedim düzelmiş sanki dedi. eskiden yanaklar kabarık dururdu şimdi aşağı doğru iniyor.
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Bende dün eeose beard serum aldım. Sakallarımın çok az kısmı ve bıyığımın ortası seyrek çıkıyo, bakalım işe yarayacak mı![]()
.
Bu arada arkadaşlar 2 gün sonra istanbula geçicem üsküdar taraflarında olacam. Koca izmirde bu glatt dalgasını hiç biyerde bulamadım. umarım istanbulda bulurumuygular uygulamaz foto atıcam
Bende pazartesiden beri uyguluyorum 3 ay kullanıcam, sürmeden önce sakal bıyık kesiliyo o yüzden anlayamıyorum işe yarayıp yaramadıgını. Arkadaşım önerdi bana da, onun neredeyse bıyığı yoktu 3 ay önce şimdi pala remzi gibi dolanıyor
Tek kötü yanı sakalsız bıyıksız bi tuhaf duruyor insan![]()
.
yapan arkadaş 10tlye aldım demiş galiba.10tl'ye aldığı glattın çakmasıOrjinalleri daha pahalı 25-30 tl olması lazım.Alırken orjinal almaya dikkat edin ama piyasada gırla çakması var
saçda dökülmeye neden olur kelliğe kadar yolu var. yüzdede aynı etkiyi yaparsa köse neyim olursunuzkes gitsn kirli sakal neyine yetmiyor
![]()
Ağır küfüre maruz kalicak bu meret hayaw kadiköy üsküdar beşiktaş heryeri gezdm. Kocaeliye geldm burdada bulamadim nerden bulcam bunu ben arkadaşlar yaw
![]()
Abiler bi oncesi sonrasi fotograf alsaydik
Benim de sakal kivircik, sakalda denemeyi dusunuyorum
Ancak kokleri kiriyor, geri duzlestirior falan anlamadim tam acikcasi
Arkadaslar konuyu yine ben hortlatiyorum müsadenizle. Aldim ben bu dalgayi ama polonyaya geldm hala uygulamadim. Dalganin kullanma klavuzunu turkiyede unuttum ama ürün yanimda. 1 tüp krem ve 2 poset var bu dalavereleri ben nasi uygulicam biri bana yardm etsn. Bide benim bu aldigim 0 numara nedir bu çokmu ağır?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)