arkadaşlar whatsaptan son görülmeyi kapatanları herhangi bir program yada ayarla görebilme şansım varmıdır acaba?
arkadaşlar whatsaptan son görülmeyi kapatanları herhangi bir program yada ayarla görebilme şansım varmıdır acaba?
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
androıd e yenı geldı bu olay. herkes kapattı.
androıdde kapatanların haberı olsun, siz kapattıgınız zaman kimseninkini gormenıze ızın vermıyor
Arabacı Ağır japon..
bkz :
Whatsapp ciktigi ilk gunden beri son gorulmeyi kapatma ozelligi vardi. Sen gizlersen kimseyide goremezsin. Ios icinde android icinde hep ayniydi
13 Suzuki Gsx-R 600
05 Honda S2000
13 John Cooper Works Gp Limited Edition
Facebook & Instagram /TomayRessamoglu
benim sorunum ben gizlemicem karşı taraf gizlemişse bunu gende görme ihtimalim varmıdır?
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
son girilme tarihini saatini göremiyorsan gizlemiştir programa ne gerek var?
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
#8 posta katılıyorum e zaten gizlediyse goremezsiniz sonuç olarak programa gerek yok yani
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
sadece çevrimiçi olduklarında son görülme yerinde çevrimiçi yazıyor o kadar onun dışında görülmüyor zaten
dasestar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)