Onde plaka olmayinca ceza geliyor mu cevirmesiz radarda bi arkadas on plaka yoksa radar yemessin diyo var mi oyle bisey?
Onde plaka olmayinca ceza geliyor mu cevirmesiz radarda bi arkadas on plaka yoksa radar yemessin diyo var mi oyle bisey?
bende çevirmesiz radara girdim, ceza hala gelmedi. internette görünmüyor hiç bir sorgulama sayfasında. nezaman gelir acaba?
bence önde plaka yoksa ceza gelmez![]()
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Uğraşmak isterlerse bulurlarYer gök MOBESE sonuçta. Geçtiğin güzergâh belli. İllaki bir kamera da arkadan çekmiştir
![]()
Kameralar sadece aracların ön tarafını alıcak sekılde konumlandırılmış,arkada kamera yok,kısaca ceza yemessiniz..
radar önden alıyorsa, ön plaka yoksa ceza gelmez![]()
Crm performance
Artık yolun kenarında 4'luleri yakmış arızali gibi duran sivil/ekip radarları oluyor, gittiğiniz yolla aynı yonde duruyor. O aracı geçtikten sonra arkanızdan hızınızı olcuyor, aman dikkat yeni yeni görmeye başladım bu taktigi![]()
Körfezden otobana çıkışta radar koyuyorlar ikinciye yedim cezayı70kmyle mi gireyim şehirler arası otobana???
hatta bir haberde bununla alakalı bir açık olduğunu söylemişti biri hatta açığı söylerken biplemişlerdi kendi yaptıkları sistemde bu açığın olmadığını söylüyordu falan filan sanırım o açık önde plaka olmaması bildiğim kadarıyla gelmez ceza çünkü önden çekiyor....
Dun de ben girdim Angora yolunda, 50ymis sinir 80le girdim. Hayirlisi bekliyorum bakalim...
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Önceden konusunu açmıştım şehirlerarası yollarda direk radarlara dikkat etmek lazım.Arkadan alıyorlar
dün ankaraya gittim geldim sirket arabasıyla dokker aksam dünüş full 150-170 yolda giderken 2 tane gordum yavas gectim ama dönüşte hiç görmedim umarım gelmez plakayı sökcktim patron izin vermedi![]()
Adanada yedim ben resimleri yolluyorlar evearkadaşım corollayla onde plaka yokken girmiş ayni yerde ceza gelmedi. Bende ceza yemeden 1 gün once takmistim plakayı şans işte
![]()
PROJECT 01 GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)