Çok yakışmışMaşallah...
www.egeturbo.com
Turbo asker
sticker güezl dergiyle beraber verilmeden thollga'da görmüştüm.
Ben carrefour'dan aldım dergiyi,baktıklarımın 3ünde sticker yoktu naylonu yırtıp almışlardı.
Buna da bir çözüm üretin bence,sticker alamayanlar olmuştur illa ki.
Malesef burası TürkiyeAlmak isteyen yine yapıyor ve içinden alıyor. Biz bir önlem almış olsak da bu tip hırsızlık olayları gerçekleşiyor. Daha önceki konularda da yazdığım gibi şayet bir gazete bayisine gidip (Prefabrik gazete satış yerinden bahsediyorum) dergiyi alırsanız promosyonları tam ve zarar görmemiş bir dergi alabilirsiniz. Çünkü satış yapan kişi dergiyi isteyen kişiye rafdan çıkarıp veriyor ve oraya ondan başka kimse giremiyor. Bugün Etiler D&R'a gittim. Tuning Türkiye'den baya satılmış. Oldukça az kalmış. Orada çalışan bir arkadaşımla sohbet ederken geçtiğimiz ayki promosyon lanyardların çalındığından bahsetti. D&R ya da carrefour, migros gibi yerlerde malesef sürekli derginin başında birisi duramadığından hediyeler çalınıyor. Bu konuda yapabileceğim tek şey, organizasyonlarda beni gördüğünüzde yanıma gelip belirteceğiniz promosyonu istemeniz. Şayet o gün getirmişsem seve seve tüm promosyonlardan veririm.
Loading World's Best Magazine...
promosyonlar için alüminyum poşet yaptıracaz en sonunda![]()
hatlar karisti yine
derginin icine konmamis bikac sticker fotosu cekebilirim isterseniz![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
valla bilmiyorum =) ben yazılmıs olanı gösterdim benim dergimin icinden cıktı =)
Sticker derginin içinde değil en arkasında idi.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)