User Tag List

Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789
155 sonuçtan 153 ile 155 arası

Konu: Tekerlekte 1493 HP, Türkiye'nin en iyi modifiye dergisinde!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Viper'a efsane değil de gerçeğin ta kendisi diyelim Diğer Efsaneler gün yüzüne çıkmazken Viper Edirne'ye gidip badem ezmesi alıp geri dönüyor
    ne büyük bir zevktir bir madem ezmesi = galon galon litre litre adrenalin

saner müftüoğlu
    Misafir
    Alıntı speed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim bütün emekleriniz için....dergiyi alınca gördümki gerçekten iyi iş çıkarmışsınız ortaya....makalesinden fotoğraflarına bence söylenebilecek tek şey MÜKEMMEL olabilir....integra garip bir tutku....öylesine ki eşime aldığım ikinci arabamızda tahmin edebileceğiniz üzere yine integra oldu.....SEVİYORUZ integraları...bizi hiç üzmüyorlar.....

tüm dergi ekibine bundan sonraki çalışmalarında aynı başarıyı ve kaliteyi sürdürmelerini temenni ediyorum......iyiki varsınız
    Özdin bey tekrar tesekkur ederım. eger begendıysenız ne mutlu bızlere. sızlerden gelen olumlu tepkıler bır sonrakı sayılarımızın daha başarılı olmasını sağlıyor. Unutmadan tekrar soylemek lazım Bu alemde biz bizeyiz
    Integra ıcın soylenecek sey ıse cıdden cok guzel bır arac. Neredeyse bır haftadır sadece Integra ılanlarına bakınıyorum

Jan™
    Misafir
    ellere sağlık muhteşem bir sayı bide kapak benim gördüğüm fotoğraf olsaydı tadından yenmezdi bence..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)