User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: Bütçeye Göre Motosiklet Önerisi

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bu işin zaten sonu yok. kafan karıştıkça, karışıyor. 115cc scooter almak için gittim. bir anda maxi scooterlara döndüm. az daha kafam karışsaydı 600RR alıp, çıkacaktım =) daralmıştım çünkü.

X-MAX'te şöyle bir sıkıntı var. kimsede motor yok. aslında 1-2 bayiide beyaz var az şekilde. yeni gelecek motorlar içinde herkes 15 mayıs diyor ve işin garibi, Türkiye'ye sadece beyaz renk geliyor. haziran'ın ortasından sonra da mat gri ve siyah getirmeyi planlıyorlarmış. yani piyasada bol bol beyaz renk dolaşacak. bu sebepten biraz bekleyeyim moduna girdim çünkü beyaz değil, mat gri almak istiyorum.

Bodrum yamaha bayisinde sayısız xmax250 -400 var.. Görüşürseniz , kapınıza kadar getiriyorlar. Para verecek olduktan sonra problem yok yani.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sym thailand malı ***** kymcho hysoung daelim kore malı .. eğer bunları kendi pazarında yenmişse tebrik etmek lazım sym yi .. gts çok güzel motor 3 yıl önceki fuarda gts in bixenonlu özel modifiaksyonlu bir versiyonu vardı kaplama falan yaşmışlardı çok fenaydı fakat kymcho da iyidir forumları falan okursan çok memnun insan var .. bir ara bende nexus ile xcting arasında almışdım 500 lük.. o ara baya bir kurcalamış araştırmışdım. çine düşmediğin müddetçe bence piyasada kötü motor yok.. sadece ikinci eli servisi yedek parçası sorunlu yada az sorunlu yada hiç sorunsuz marka var.. ben zaten diyorum senin motorun bence xmas burda geçen diğer şeyler sadece sohbet
    yazmıyım dedim de dayanamadım, kore ler taylandlar havada uçuşuyor... Sym de , kymco da Tayvan malıdır. İkisinin de kaliteleleri birbiri ile neredeyse aynı. Model bazında belki ufak kalite farklılıkları olabilir.

İkisinin de scooterlarını sıfır aldım, baya kullandım. Problemsiz tavsiye ederim.

Benim genel bir tavsiyem ise şu olur, zarar etmemek için, kullanım amacınızı gerçekten iyi belirleyin;

şehiriçi ağırlıklı kullanılacaksa, kasası nispeten küçük 125-200-250 cc. ,scooterlar yetecektir. Kymco xciting - sym gts ikilisi şehiriçinde biraz büyük kaçıyor, bunu söyliyim. Şehiriçinde pcx bence rakipsiz.

Şehirdışı yol yapan biriyseniz 250 cc. de bir süre sonra canınızı sıkabilir çünkü max. hızı 130-140'dır. Max hız demek de , motorun rahatlıkla yol alabileceği hız değil, zorlayarak çıktığı hızdır, bu motorlar 110-120 ile rahat yol alır, önünüzde uzun bitmek bilmeyen düzlükler varsa 140-150 ile yol almak isteyebilirsiniz, o zaman da bakmanız gereken 500 cc. hacimdir. Mesela Kymco xciting 500, maxsysm, xmax400 tarzı.

Yamaha alanların ise tek şikayetçi olduğu konu aksesuar fiyatları, topcase taşıyıcı, çakmaklık herşey iyi paralar.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazmıyım dedim de dayanamadım, kore ler taylandlar havada uçuşuyor... Sym de , kymco da Tayvan malıdır. İkisinin de kaliteleleri birbiri ile neredeyse aynı. Model bazında belki ufak kalite farklılıkları olabilir.

İkisinin de scooterlarını sıfır aldım, baya kullandım. Problemsiz tavsiye ederim.

Benim genel bir tavsiyem ise şu olur, zarar etmemek için, kullanım amacınızı gerçekten iyi belirleyin;

şehiriçi ağırlıklı kullanılacaksa, kasası nispeten küçük 125-200-250 cc. ,scooterlar yetecektir. Kymco xciting - sym gts ikilisi şehiriçinde biraz büyük kaçıyor, bunu söyliyim. Şehiriçinde pcx bence rakipsiz.

Şehirdışı yol yapan biriyseniz 250 cc. de bir süre sonra canınızı sıkabilir çünkü max. hızı 130-140'dır. Max hız demek de , motorun rahatlıkla yol alabileceği hız değil, zorlayarak çıktığı hızdır, bu motorlar 110-120 ile rahat yol alır, önünüzde uzun bitmek bilmeyen düzlükler varsa 140-150 ile yol almak isteyebilirsiniz, o zaman da bakmanız gereken 500 cc. hacimdir. Mesela Kymco xciting 500, maxsysm, xmax400 tarzı.

Yamaha alanların ise tek şikayetçi olduğu konu aksesuar fiyatları, topcase taşıyıcı, çakmaklık herşey iyi paralar.
    Yazdıklarına katılıyorum kardeşim, ama İstanbul faktörünü unutmamak lazım.. Pcx İstanbulda sıkıntı olabilir, çünkü süratli trafigi olan yerler var..
    Tango-1 never dies.

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bodrum yamaha bayisinde sayısız xmax250 -400 var.. Görüşürseniz , kapınıza kadar getiriyorlar. Para verecek olduktan sonra problem yok yani.
    e İstanbul'a kargo ücreti?

hiç aksesuarla işim yok. bir arkadaşım daha dün, gidelim egzos alalım aldığın zaman dedi. apaçi misin dedim diye bozuldu =)

bu arada PCX'in yeni kasası geliyor mayıs sonunda. 150cc ve 8.500 TL. hadi buyrun =)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e İstanbul'a kargo ücreti?

Bu şekilde teslimat yaptıklarını sölediler, fiyat konuşmak lazım ama sölediklerine göre çok cüzzi paralardı.

hiç aksesuarla işim yok. bir arkadaşım daha dün, gidelim egzos alalım aldığın zaman dedi. apaçi misin dedim diye bozuldu =)

bu arada PCX'in yeni kasası geliyor mayıs sonunda. 150cc ve 8.500 TL. hadi buyrun =)
    bence de apaçilik, zaten scooter egzosundan ne beklenir, ha 1.3 cdti a egzos takmışsın, ha scootera aynı şey

Hem 8.500 TL pcx'e vermek ? gerçekten akıl karı değil işte o zaman da gider kesinlikle 2. el çok temiz xmax bulurdum.

125 ile 150 cc arasında çok bir fark olacağını sanmıyorum, son hızda 10-15 km. fark eder heralde. Bari yapmışken 200 cc. 19-20 beygirlik bir şey yapsalardı. İşte o zaman tamamdı. Bir türlü italyan markalar gibi ufak hızlı üretemediler.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tmax turkiyede pek tutupmuyo sanirim ?
    400 500 530cc bana gore rakibi yok
    xmax birfurya gibi cogldi dikktli olun bi anda dusebilir.

beverly 350 tavsiyem abs asr mis. (fiyat bilgim yok tr icin )
    - K -

________
    Dr.Ecu

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence de apaçilik, zaten scooter egzosundan ne beklenir, ha 1.3 cdti a egzos takmışsın, ha scootera aynı şey

Hem 8.500 TL pcx'e vermek ? gerçekten akıl karı değil işte o zaman da gider kesinlikle 2. el çok temiz xmax bulurdum.

125 ile 150 cc arasında çok bir fark olacağını sanmıyorum, son hızda 10-15 km. fark eder heralde. Bari yapmışken 200 cc. 19-20 beygirlik bir şey yapsalardı. İşte o zaman tamamdı. Bir türlü italyan markalar gibi ufak hızlı üretemediler.
    açık konuşayım, PCX'i beğenmedim. daha güzel motorlar var. Honda, isminden dolayı satıyor bana göre scooter modellerinde.

Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tmax turkiyede pek tutupmuyo sanirim ?
    400 500 530cc bana gore rakibi yok
    xmax birfurya gibi cogldi dikktli olun bi anda dusebilir.

beverly 350 tavsiyem abs asr mis. (fiyat bilgim yok tr icin )
    inanılmaz tuttu. benimde zaten korkum o. en temizi Mayıs sonu ya da Haziran gibi almak. o zaman piyasası belli olacak.

bi de şimdi bir şeyler duydum X-MAX ile ilgili. kasadan çok ses geliyor, motorun her yeri oynuyor diyenler var. bir araştırmak lazım.

Beverly ufak kasa, istemiyorum o tip kardeşim. o kadar ufak bir motor için o kadar paralar ödemek

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yazman iyi olmuş benimde bilgiler tazelenmiş oldu benim kafamda kymcho kore diye kalmışdı sym ve thailand nerden kaldıysa artık.. bundan 5-6 sens önce scooterlara baya kafayı takmışdım 500 cc liklere o zaman baya kovalamışdım.. bilgiler çorba olmuş bende.. ikiside neticede iyi markadır o bir gerçek menşei pek farketmiyor.. kymcho almadım ama alıpda memnun kalmayan bir insanda duymadım aynısı sym içinde geçerli.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)