arkadaşlar randevu alamıyoruz dolu çıkıyor sürekli nasıl bir yol izlemeliyim? ne zamanlar da denemeliyim? yardımcı olabilecek yol gösterebiliecek birileri var mı?
arkadaşlar randevu alamıyoruz dolu çıkıyor sürekli nasıl bir yol izlemeliyim? ne zamanlar da denemeliyim? yardımcı olabilecek yol gösterebiliecek birileri var mı?
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
hiç internetten uğraşmıyorsun, cumartesi ya da pazar günü gidiyorsun ve değişim programından yararlanmak istiyorum diyorsun.
Ben geçen hafta saat 14.00'de gittim ve 16.45'e randevu verdiler. İnanılmaz güzel ve kaliteli bir ekiple çalışıyorlar, İlknur diye bir çalışan arkadaş Kerem Bey hoşgeldiniz dedi ve cihazı alıp kontrollerden sonra toplamda 5-6 dakika değişimi sağladı.
Hatta Samsung'a geçmeyi düşünüyordum ama Apple'ın bu tutumundan sonra vazgeçtim.
Benim arabam maslakta servisteydi, vakit geçirmek için uğradım zorluya. Gitmişken de konuşayım dedim, sağolsunlar randevu verdiler.
Ben kucukbakkalkoy pupaya teslim ettim telefonumu, randevu falan olmadigindan telefonunu verip bir hafta icinde yenisini teslim aliyorsun.
Arkadaşlar değişimden verilen telefon öldü. Hiç bir tepki vermiyor, açılmıyor. randevu alın gelin bi daha değiştirelim dediler. Bunların değişimden verdikleri telefonlar gerçekten dandik herhalde ?
Ben gecen hafta gittim tusta problem yok dediler ve degistirmediler.Tusta bir sorun yoksa degistirmiyorlar.
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Yurt Dışında refurbished(tamir edilmiş) üründe verebiliyorlar diye biliyorum, şanssızlıkta olabilir. Benim bir arkadaşım ilk çıktıgında 5s aldı cihaz donuyordu en son komple gitti dondu kaldı sonrada açılmadı yanlış hatırlamıyorsam. Yeni cihaz verdiler onunda orta tuşu biraz garipti. birde geçe çekimlerinde sanki kamerada ışık süzmesi var gibiydi(flaş ile çektiginde) bir daha ugraşmadı, tekrar bozulursa gönderirim yoksa durur ugraşmam diyordu.
benim tusa bakmadilar bile, dun bir arkadasimda aynisini soyleyince sasirdim...
telefonun tamir gorup gormedigine, buyuk bir hasarinin olup olmadigina baktilar sonra degisime aldilar...
eski telefonda birkere bile ust tus problemi cekmemistim ustelik, problem olmayanlarinkini degistirmediklerini duyunca sasirdim...
Tusu bozuk olmadan , sorgusuz sualsiz telefonu degistirilen cok arkadasim var dedim oyle bisey olamaz dediler.Kayit altina aliyoruz tusunuz ne zaman bozulursa o zaman gelin degistiririz dediler.
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
ipadden telefonun seri numarasını giriyolar
sorunlu eski seriyse sorgusuz değişim var, yeni seriyse değişim programına girmiyor
değiştirdikleri ürünü kutusu ve kutu içeriği lile birliktemi veriyorlar ?
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)