RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Benim telefonumda değişim kapsamına giriyor. Şuan Berlin deyim bi gidip deniyim şansımı dedim.Eleman baktı çubuk gibi bişeyle bastırdı tuşa bunda problem yok dedi. Bunun yanısıra diagnoz yaptı cihaza ve bataryanın kırmızı(kritik) seviyede oldugunu gördük. Cihazın garantisi dolmuş birşey yapamam dedi . Sizce Türkiye de deniyim mi şansımı yoksa kaderime razımı oluyım![]()
Geçen üst tuşu çalışmıyor diye (ki çalışıyordu) telefonumu değiştirmişlerdi. 2 ay sonra yeni verdikleri telefon bozuldu. Dün 5,50 de olan randevuma 6,30 da gidince randevu yandı dediler. Biraz caz yapınca 7,45 e yeni randevu verdiler.
1-yeni verdiklerinin anakartına bir şey olmuş yeni telefon verdiler yine. garantisi bitse bile yeni verilenlerin 90 gün garantisi varmış.
2-Bi adam üst tuşum bozuk değiştirin dedi. İki üç kez bastılar üst tuşa bi sıkıntı yok değiştirmeyiz diyip yolladılar
bilginize.
elimde değişim seri nosuna uygun bir cihaz mevcut ama artık cihaz değişimi yok mu, sadece açma kapama düğmesi mi değişiyor? Zira apple'ın sayfasından bu yorumu çıkardım.
"Korkmadık, savaştık"
Batarya ile ilgili problemlerimiz vardı . Antalya dan gönderdik. İnternetten baktık telefon çizik vs yazıyordu . Ama yine de değiştirdiler.
Birincisi , seri numarası tutmayan cihazın tuşu bozuksa standart ücretini alıyorlar. İkincisi , seri numarası tutuyorsa ve tuşunuz bozuk değilse telefonu da değiştirmiyorlar tuşu da . Sisteme cihazınızı not alıyorlar tuşu bozulduğu zaman ilgileniriz diyorlar.Eskiden sorgusuz sualsiz değişim yaptıranlar olmuş ama artık malesef durum anlattığım gibi. Tuş için olan değişim programına dahil olan cihazların çoğunun seri numarası batarya için olana da dahil.Bir de orayı deneyebilirsiniz![]()
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Telefonum bozuk dedim 5s garantimin bitmesine 30 gun vardi almanyadan apple store dan aldim cihazimi degisim istiyorum dedim degistirdiler herhangi bir sorun gozukmuyo dedi ama siz istiyosaniz eger degistiririm dedi degistirdim
C R M performance
Benim telefonum 1 sene kadar önce değiştirildi.Şimdi tekrar bozuldu bu power tuşu garantisi devam ediyor şimdi ne olucak ?
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Kız arkadaşımın telefonu uzak doğudan alınma iPhone 5 idi. Hatta arka kapakta çince falan yazıyordu bazı şeyler. Direk alıp değiştirdiler. Şimdi bu verdikleri telefon Türkiye cihazı mı oluyor![]()
benım 5s de cekmıyor yanımda avea cekıyor turkcell cekmıyor bı de ısınıyor turkcell tım e versem deıgısım olur mu ?
Yeni aldığım 5 üst tuş değişim programına uygun. Aktif olarak kullanımda bir sorunla karşılaşmadım. Ama program bitince karşılaşırsam ve içimde patlarsa kötü olurum nasıl yapsam ki.![]()
Instagram: mutusgarage
Yıllardır iphone'a o kadar para ver , telefon hala 3 modelinden beri ya orta tuşu bozulsun ya üst tuşu
iphone'da en nefret ettiğim iki olay .
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)