Şimdi bişey demek istiyorum.kop bizim aracımız. Okan sende yabancı değilsin arkadaşımızsın biliyosun.Şimdi dönen muhabetlerini biliyoruz 106 lar ile tamm eyv ama sadece 75 te basarız 220 de biter pek adil olmuyo sanki.Bu muhabbetleri sonuç olarak herkes gördü biliyor.Şöyle yapılır bi senin devrin bi 106 devri sonuçta senin devrinde sen geçiceksen veya daha iyi yürüceksen herkes aradaki farkı görecek.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Daha onceki konularda okumustum.
Yanılmıyosam megane ın 2 125 te bitiyor bu adamın altlarda basması cok sacma olur.
Diceksiniz bizim sorunumuz degil.adam elinden geleni yapıyor 106 degil ki bu bakkalda bile parcası olsun.
Type r larla s2k larla 2 75-80 basan 106 lar vs bi zahmet f7r lada öle bassın sıkıntı yasanmasın. (Benim dusuncem yanlısım varsa duzeltin)
2lt hacimli araba ile üstte basma ihtimali yok memlekkete denemediğin 106 kalmadı burnumuzun dibindesin bizemi gözünü açtın okan![]()
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
Mert daha öncede bu şekilde yaptık sonra üstte geçiosan alttada geçerdin demeye başladılar.
Hangi s2000 typer 50kmh dan itb li bi 106 ile basar adam salakmı araba o devirde gitmiyor bu belli zaten benimkide o şekil egzantrik tamamen üst devir için ve araba şanzımanı çok uzun 125 e kadar 2 de gidiyorum. ha çok alt devir basmayı seviosa 90 dada basarız o 3 ten basar ben 2 den olur biter![]()
yeri geliyor bende izmirde typer la dolu vteclerle basıyorum her iki aracında devrinde basıyoruz biz hikmet abi için bu konunun sıkıntı olcağını sanmıyorum ben iki aracında devirlerinde ayrı ayrı basılcaksa söküklük konusuna bir şey diyemem araç sahipleri arasında o konu saygılar kazasız belasız denemeler her iki aracada tekrardan
35 ALV 21
13,632
Bazı arkadaşlar daha deneme olmadan ve aracı hiç bilmeden galibi belirlemiş gülmekten koparır falan diyerek hoş olmamış sonuçta her arabada emek var
adam haklı şanzumanından dolayı ona bişey diyen yok zaten.Mesela ben kendi aracımda 2'de 50 de basıyorum diğer araçlar için bu zulüm bende elimden geldiğince ya 60 a falan çıkıyorum yada bi onun devri bi benim devrim deniyoruz.75 çok acımasız oluyo.Bu arada bizim aracımız typerlarla yada s2k larla basmadı henüz.onlarla da denencek olsa bi onun devri bi bizim devrimizi isteriz.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Adam surekli alt devire cekildigi icin zaten bundan sonra hic bir 106 ile alt devir basmicam demisti,madem kop gecicek o zaman ust devirdede gecer.
2lt araba diosunda 800 kilo 200hp araçtan bahsedip bide altta basma muhabetini hiç katmıosun olaya göz açma muhabeti değil bu 106 larla denedikten sonra dönen muhabetleri herkes gördü sonra sende sökseydin denemeseydin gibi muhabetleri bizzat okudum bende bu muhabetler olmasın diye şimdiden adil şekilde deneyelim diyorum 1.6 hacime taktınız durdunuz 1.6 diye illa ekstra bişilermi sökmesi gerekiyor zaten orjinalden benim aracımdan hafif bir araç ?
o zaman artık roll yaparken araçlar farklı kg lerde ise ağır olan söksün hafif olan ellemesin![]()
208 GTI
106 ne kadar sökülü. Kaçta basmak istiyor ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)