o degilde bu 106lara nasıl bir kısa sanzıman takılıyorda 75 cok ust kalıyor
benim bildigim standart 106 7000 devirlerde 2 de 105 civarı yapar ki f7r içinde bu oran asagı yukarı aynıdır
75 eger cok ust kalıyorsa bir 106 ya her viteste sanki bir vites altta basıyor gibi bir sey oluyor
onu kimse hesap etmemiş
yani sanki megane 3 de kalkıyor da 106 2 de kalkıyor gibi, e birde kafadan 150 kilo zaten fark var
2.0 denmişte nerde kaldı 2.0 ın avantajı
hem sanzımandan kısalt hem kilodan azalt 10-15 km ustte basma
hikmet hayırlısı olsun kop a emeğimize saygı izmirden herkeze selam iyi bi deneme olur kazasız belasız kop megan güzel gidiyor maşalah izledik kop ta bi izmir havası aldı rüzgar deyilyaz geldi hızlanmak şart
![]()
Bu söküklük konusu neden bu kadar dert edilyor ki, sonuçta bu da aracın yürümesi için yapılan bir değişiklik. Nasıl arabaya egzoz takıyorsan headers takıyorsan jant küçültüp değiştiriyorsan koltuk da sökersin döşeme de sökersin. Sonuçta ikisi de araç daha iyi yürüsün diye yapılıyor. Kimse sende headers var yada teneke jant var ben denemem demiyor, ama sökmeye gelince iş değişiyor.
Şimdiden kazasız belasız denemeler.
ya üstte geçiyosan alttada geçersin muhabbeti olmaz komik çünkü.Sen onu boşver o neymiş öylebak ne diyorum sana şanzumanın uzun tamam biliyoruz.Ama 13 59 lu bi 106 da 50 de basmaz yahu işte burda kadran sapma muhabetleri giriyo.13 61 olsa tamam dicem belki.ama 106 nınde 65 hadi 60 tan aşşağı basıcagını sanmıyorum
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Specler sonuna kadar yazilip ciziliyor fakat bu deneme olayinda sokukluk goz onunde bulundurulmuyor.en iyi modifikasyondur bence hafiflemek.ama gunumuzde takili aracla sokuk arac denediginde sadece gecti diye kaliyor akillarda biri takili biri sokuktu muhabeti kisa zamanda akillardan siliniyor.bu hep boyle olmustur.
Ya bile bile lades diceksin yada denemeden once sartlari konuscaksin gayet normal ilerliyor konu bana gore![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
valla kardeşim sen o kısmı atlamışsın heralde sökmesine bizde sökeriz
araba bu hafta mayeneye giriyor aynı akşam deneme talep edilmiş
kalkıpta bir deneme yapacam muayene için okadar aracı derleyip toplayıp 106 nın söktüğü kadar sökecem die bi akşamda arabanın106 lara yaptıkları eziyet gibi ağzına edemem bu yüzden arabayı o akşam sökmek yerine eşit söküklükte olalım dedik yok ben illa fazla sökmem lazım aracım sökük olduğuu için yürüyor yoksa motor cacık diyorsa 106 cılar denemeyiz olur biter hadi iyi geceler anlayan anladı zaten beni![]()
@mertserhan.ÖÖ
Okulun yok mu kadam senin yat uyu seni bu saatlerde gormicem bidaha buralarda![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)