Okan senin araba kaç kilo?
sene 2014
hala 106 en kolay yurutulen araba durumunda:
madem ara hizlanma yapicaksiniz neden 100-200 denemiyorsunuz , isteyen istedigi vitesten bassin![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
su anda kop ıle fd7 arasındakı sokukluk ne derecede farklı gırtlak sokukmu kop değilse ufak tefek taksın pımlerini aynı sartlarda denensın madem dostsunuz bırde soksun oyle bas okan arkadasda aracını gormus olur her ıkı sekıldede ıkı tarafın devrınce gazlansın ne yapılıp edilmiş arkadaslarda fıkır sahıbı olur bu arada masallah guze larac hazırlamıs arkadaslarımız umarım bundan sonrasıda ıstediğiniz gibi olur bende bugun ustamla konustum elınde bir iş warmıs sonra benım aracımı alacak sonra ıkınızlede denemek isterim uygunsa haberleşelim
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Sitede BS typer serhat var adamin arabasi sadece arka koltuk sokuk
Serhata ne zaman birileri gel deneyelim dese adam 106 lar ile denemem diyor
Sokulu veya takili ama su 106 yi boyle yaparim suna saplarim demiyor
Arabasi cok ta iyi gidiyor ama mutevaziligini koruyor tebrik etmek lazim
Okan sen simdiye kadar butun 106 lar ile denedin 106 lar sana hep yara verdi
Tecrube yaptin simdi neyin nasil gidecegini biliyosun
Eskiden denedikten sonra bahane yapardin simdi denemeden once kivamina getirmeye calisiyosun
Ya 106 lara *** atma hic biriyle deneme yada birak adam nasil geliyosa gelsin karisma
Sen simdiden denemeden r ye taktin
İmkanin varsa sende kaput bagaj yap sok yok ben sokmem ellemem arabami diyosanda araba falan deneme kendi kendine sik
yaw adamım sen her konuya maydanoz olmak zorundamısın
serhat denemiosa denemez ben denerim ama eşit şartlarda olacaksak denerim
araba burda garajımda yatyor aslanlar gibi full takılı kimsenin R yaptığı yok
NG 106 ile denedim mami abi takılı ise takılı denicez dedi oke dedim bunlar gibi biz ona hazırladık biz şöle deneriz böle deneriz demedik
Adamların konuyu açarken ki mesajı bile offside zaten yok bahaneymişte bizde ne bahane bulacakmışta bilmem ne gidin kardeşim typer la falan basın ozaman ne dert olmuş bu f7r anlamadım ki bu 106 lar takılı olarak araçlarına güvenmiyorsa kendi dertleri banane benim aracım takılıda sökükte yürür zaten yeterki şartlar eşit olsun bizde R yok![]()
medem kop 106 ng 106 kadar gidiyor neden söküpte geliyor daha yeni bi örneğini gördük ng/ss
Okanın üstüne çok geliyosunuz bence adamın arabası sonuçta istedeği devirde istediği koşullarda basar adam ne güzel baştan sölüyo sonradan sölese dahamı ii olurdu ?
sonradan söleyincede bahane diyorlar kanka
ben biliyorum denemeden sonra olacak muhabetleri yaşadık gördük
o yüzden kafam rahat şeyim denk istiosa dediğim şekilde basarız
eşit şartlarda basmak zor geliosa bakacak işine drag için yapmışmış aracı gitsin drag kassın ozaman gelip burda ona buna deneme diye salça olmasın
Ben koptan çok daha hızlılarıyla denemişim zaten kopla denesem ne denemesem ne![]()
![]()
deneme olmadan bu tarz sıkıntılar cıktıysa dahasını düşünemiyorum ama kazasız belasız bi rolll umudundayımmm ...
gariban 106 gti....
-yeni sahibine gelene; kadar senelerdir kopun içine dısına girdim ettim çıktım vs. daha bir kere toplu yada takılı görmedim ben(700-750kg falandı heralde) tabi yeni sahibi topladıysa bilemem.
-eğer hala ozamanki gibi söküksede. özellikle megane için sökülmüş bişey degil (arkadaşların demek istediği bu drag için) ezelden beri sökük zaten araç toplanmadıki hiç
kısaca nası biri muayneden cıkınca sokmek istemem derse otekide toplu degilse toplamak zorunda degil diyebilir. denemezler uymassa bukadar basit
1881 - 193∞
2 tarafı da tanımam peşinen söyleyeyim...
Konuyu açan 106cı arkadaş...
Araba DRAG İçin hazırlandı diyen 106cı arkadaş...
DRAG yapalım demiyor ki, Roll yapalım diyor, F7R'cı arkadaş da "ROLLING" için hangi şartlarda yarışacağını söylemiş...
Konuyu F7R'cı arkadaş açmış olsaydı, her şekilde denerim sökük mökük fark etmez deseydi ve sonradan ŞART KOŞSAYDI tamam ama adam daha ilk mesajdan ŞARTINI söylemiş...
3. kişi olarak kimseye akıl vermek gibi bir niyetim yok ancak DRAG için söktüm arabayı deyip de ROLLING yapalım dersen adama, adam da sana o kadar sökülü halde denemem diyebilir.
Sen adama deneme teklif etmişsin, adam da şu şartlarda olursa denerim, yoksa denemem demiş.
EN BAŞTAN KONUŞULACAK ki bunlar denemeden sonra yok o öyleydi bu böyleydi denilmesin..
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
benim anlamadığım hem f7r a hadi deneyelim diyosunuz hemde bizimki sökük sende sök diyosunuz? adamda eşit sökükde denerim diyor e gayet haklı? 106 da koltuklar hariç ne sökülüki kaç kg sökülü yani? ortası bulunur 106 ya o kadar ağırlık konur denenir. yada denenmez neden bu kadar uzatılıyorki?
haa denemeyi f7r isteseydi o zaman sök gel kardeşm benm arabam sökük denilebilirdi.
sorun yok kardeşim ona illa parçaları tak diyen yok parça takmak zor geliodur
700 kiloysa şuanda orjinal kilosu 950 falan zaten 250 sökmüş demektir
30-40 koltuklar gelse 200 kilo araca alsın benim için oke dir
bende 30 kilo koltuk sökecem sonuç olarak o 900 kilo olmuş olacak ben 1080 civarı
bunada hayır diyorsa benim daha fazla yapacak bişeyim yok
700 kilo motorsiklet gibi arabayla 1100 kilo araçla gidip denicek halim yok
Okan öyle bi yazıyosnki yeminle 1 senedir adamla denemek istiyonda adam denemiyomuş gibi ewelliyatını bilmem 2ay önce haftasonu akşam sözleşildi kop ile basmak için senin arabanda ufak bi problem olmadımı ben gelemicem demedinmi sonrası içinde zaten kop proje deiştirdi adam bittirdi arabasını ve seninle denemek için konu açmış
ben konusucam hikmet ile arka koltuklar sökük gelsin hem senin dewrin hem 106 dewri basılır bu mewzuda kapansn gitsin
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)