User Tag List

Sayfa 9/13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
245 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Ss f7r okan arkdasimizi kop 106 İle denemeye cagriyoz...

Throttle
    Misafir
    ertuğrul aracı benle denemek için hazırlamadınız heralde drag için hazırladık demişsiniz
    pistte denesek eyvallah kimse ne söktüğünüze karışmaz ama yolda roll yapacaz
    sizin aracın ne için hazırlandığından banane ben denediğim araçta olacak şartları söylüyorum
    Denemek için konu açmışsınız bende şartlarımı yazdım uyarsa denersiniz uymazsa denemessiniz olur biter
    Bu şart olayını kişisel algılamayın diyorum 1-2 ay önce 106 denemelerinden sonra dönen muhabetler belli
    Açtığınız konuda yazdığınız mesaja bak önce

Alıntı noT-sTock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbulda bı cok 106 ile denemıs ve bahane bulmus arkasımız olarak bız genede denemek ıstıyoz bakalım bıze ne bahane bulucak..... kabul ederse butun eksıklerını yapıp cumartesı aksamı çorluda guzel bı rolll yapmak istiyoruz...
    böyle saçma bir deneme teklifi görmedim ben dua edin sohbetimiz var çorludansınız bu konuya yazıyorum böyle bir mesaj atıldığı halde yoksa muhattapta olmazdım
    siz bu şekilde deneme talebi gönderiosanız millete bende bahanesiz bir deneme için şart koyuyorum

arka koltuk vs bilmem araç full takılı fibersiz döşemeleri üstünde olur sadece koltuk sökük olur denerim
    biz takmak istemiyoruz diosanız söktüğünüz kadar kilolu bir insan alırsınız araca hem kamera çeker
    itirazı olan varsa denemesin istediğim şeyler abez şeyler değil amacı araç denemek olan insan bunlara hayır demez zaten

ErT_ThM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alayina gider hatta bu aksam deneyeliim ben beklemeyi sevmem
    halbuki kıwama gelmiştin
    Powered and Map by PowerTune
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

Throttle
    Misafir
    Alıntı ErT_ThM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    halbuki kıwama gelmiştin
    yukarda yazdım ertuğrul yeterince açıklayıcı oldu bence
    aracım uslu uslu garajında yatıyor full takılı muayeneye hazır vaziyette
    kalkıp 1100 kiloluk bir araçla 700 kilo bir 106 gti la denemek enayilik olur nerdeyse yarı kilomda
    en fazla sökeceğim şey koltuk olur sizde söylediğim eşit şekilde işinize geliosa denersiniz
    yok bize gelmez biz illa 700 kilo gazlarız diosanız oda sizin bileceğiniz iş deneme zorunluluğumuz yok ztn draglara girebilirsiniz başarılar size

sizi o şekilde kabul eden takılı bir araç bulursanız onunla deneyin ki sanmıyorum kimsenin o şekilde deniceni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yukarda yazdım ertuğrul yeterince açıklayıcı oldu bence
    aracım uslu uslu garajında yatıyor full takılı muayeneye hazır vaziyette
    kalkıp 1100 kiloluk bir araçla 700 kilo bir 106 gti la denemek enayilik olur nerdeyse yarı kilomda
    en fazla sökeceğim şey koltuk olur sizde söylediğim eşit şekilde işinize geliosa denersiniz
    yok bize gelmez biz illa 700 kilo gazlarız diosanız oda sizin bileceğiniz iş deneme zorunluluğumuz yok ztn draglara girebilirsiniz başarılar size

sizi o şekilde kabul eden takılı bir araç bulursanız onunla deneyin ki sanmıyorum kimsenin o şekilde deniceni
    Araç sahibi birzdan girer nekadr sökük olucagını yazR bukadr kg hesabı yapmazdn sen 2lt araç ile ama neyse gerisi size kalmış denemek yada denememek
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

Throttle
    Misafir
    Araç sahibi birzdan girer nekadr sökük olucagını yazR bukadr kg hesabı yapmazdn sen 2lt araç ile ama neyse gerisi size kalmış denemek yada denememek
    beni bilen biliyor zaten ben hiç bir zaman kilo hesabı yapıp araba denemedim
    bu yüzden sorun oldu zaten hep bahane oldu söylediklerimiz sende az çok biliosun dediğim gibi kişisel algılamayın özellikle 106 lar konusunda
    eski konularda birçok defa yazdım birdaha sökük 106 ile ve alt devirde basarsam bilmem napsınlar dedim beni açıp bakarsan bulursun o yüzden şahsi düşünmeyin babamın oğlu olsa bu kararımdan vazgeçmem aldığım kararda bence gayet mantıklı bir karar neden benden fazla sökmüş bir araçla deneyim ki şimdiye kadar enayilik etmişiz işte

hikmetcubukcu01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş aracımda sadece arka iki koltuk ve bagaj fiber olarak gelceğim.geri kalan herşeyi civatasına kadar takılı olacak.daha fazla polemik yaratma.basalım görelim.
    Drag Service & Dr.Ecu

06 KOP 42

Basit insanlarla uğraşma..!unutma,kartallar sînek avlamaz..

Throttle
    Misafir
    Alıntı hikmetcubukcu01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş aracımda sadece arka iki koltuk ve bagaj fiber olarak gelceğim.geri kalan herşeyi civatasına kadar takılı olacak.daha fazla polemik yaratma.basalım görelim.

polemik yaratan ben değilim zaten şartlar belli eşit sökük olalım orjinal kaputunu bagajını döşemelerini tak sadece koltuklarını sök hemen bu akşam basalım görelim
    cumartesiyi bekleyemem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1- KOP 700 kilo fln degil abartmayin.
    2- konuyu f7r ci acsaydi diyen arkadaslar f7r in sahibinin daha once denemek istedigini denenmedigi halde c2 li 106 yla denemesinden sonra buraya corludaki itb li arabadan daha iyi gidiyor yazdigini bilmiyor sanirim.
    3- KOP f7r la basmak icin sokulmedi. oyleymis gibi hava estirmeyin.
    4- hikmet takip deneyecektir sorun degil ama madem ortada bir deneme var herkesin aracini en hizli hale getirmesi normal degilmi? araba hafifleyince avantaj oluyor mantigindakiler e o zmn f7r da hacim avantaji var f7r da itbsini fln soksunmu? olurmu boyle bi yaklasim allah askina.
    5- f7r in sahibi arkadas face e ben varoldukca butun 106 larin sonu boyle olacak diye 5 denemeden gectigi tek denemeyi atip en hizliniz gelsin yaziyorsa kendini hizli gorenlerin tum avantajlariyla onunla denemek istemesi normal degilmi?

ertovts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2- konuyu f7r ci acsaydi diyen arkadaslar f7r in sahibinin daha once denemek istedigini denenmedigi halde c2 li 106 yla denemesinden sonra buraya corludaki itb li arabadan daha iyi gidiyor yazdigini bilmiyor sanirim.
    4- hikmet takip deneyecektir sorun degil ama madem ortada bir deneme var herkesin aracini en hizli hale getirmesi normal degilmi? araba hafifleyince avantaj oluyor mantigindakiler e o zmn f7r da hacim avantaji var f7r da itbsini fln soksunmu? olurmu boyle bi yaklasim allah askina.
    5- f7r in sahibi arkadas face e ben varoldukca butun 106 larin sonu boyle olacak diye 5 denemeden gectigi tek denemeyi atip en hizliniz gelsin yaziyorsa kendini hizli gorenlerin tum avantajlariyla onunla denemek istemesi normal degilmi?
    Çok güzel açıkladın olayı onur abi ağzına sağlık
    35 ALV 21
    13,632

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen öyle karşı taraf geçilme korkusuyla önlemini alma çabasında

Firattoptas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cumartesiyi beklemeyin hikmet basgan erdem usta arabanı 2 saatte hazır eder bu akşam cıkalım otabana bululup hem bende rodaja hız veririm biraz
    MK I Turbo Focus
    MK II Turbo Mondeo
    Mapper Bladerk

Special Ford Service & Original Spare Parts & Ford Performance Parts

Throttle
    Misafir
    Kardesim benim aracim 2.0 bunu soleyip durmaniza gerek yok ama bunun yaninda isinize gelmedigi icin soylemediginiz aracim 1100kilo sanzimanim orjinal kilitlim falan filanim yok siz bunlari soleyince bahane olmuo biz soleyince bahane oluo ne guzel is valla gidin 1.6 ile deneyin ozaman sizi zorlayanmi var bos bos yazionuz isinize geldigi gibi madem 2.0 deyip kaldırıp duruonuz gidin kendi denginizle deneyin

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Firat toptas cem bu konuyu alkollu mü acti acaba ?
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Firat toptas cem bu konuyu alkollu mü acti acaba ?
    niye laa
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hikmetcubukcu01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polemik yaratan ben değilim zaten şartlar belli eşit sökük olalım orjinal kaputunu bagajını döşemelerini tak sadece koltuklarını sök hemen bu akşam basalım görelim
    cumartesiyi bekleyemem
    Eşit olsun demişsin adam bagaj yerine ön sağ koltuğu bırakmış işte daha neyi yapsın ? Muhtemelen arka bagaj sökülüp takılacak şekilde fiber yapılmamış sabit. Buda mı uymadı ?
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    niye laa
    Hepimiz samimiyiz telle konusssak buralara kadar uzamazdi ben sewmiorm tartisma gurultu herkes birarada olsun tatli sohbet muhabet amacim.
    Millet burda birbirimize dusurucek bizi onu sezdim ben.
    Bide yazmis bize karsi bahanen ne olucak bakalim.bu adam icmeye baslayinca direk atar gider programlaniyor bunyesine
    Yoksa cem adamin dibidir yani

O yuzden sordum
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Throttle
    Misafir
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eşit olsun demişsin adam bagaj yerine ön sağ koltuğu bırakmış işte daha neyi yapsın ? Muhtemelen arka bagaj sökülüp takılacak şekilde fiber yapılmamış sabit. Buda mı uymadı ?
    yahu anlaşılmayan bişi yok söylediklerim gayet açık bagajı 2 tane vida tutuyor döşemesi camını beraber taksın koltuklarına karışmıyorum zaten hiç takmasada olur havada güzel bu akşam hemen orta bi noktada deneyelim olsun bitsin fazla uzadı muhabet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim benim aracim 2.0 bunu soleyip durmaniza gerek yok ama bunun yaninda isinize gelmedigi icin soylemediginiz aracim 1100kilo sanzimanim orjinal kilitlim falan filanim yok siz bunlari soleyince bahane olmuo biz soleyince bahane oluo ne guzel is valla gidin 1.6 ile deneyin ozaman sizi zorlayanmi var bos bos yazionuz isinize geldigi gibi madem 2.0 deyip kaldırıp duruonuz gidin kendi denginizle deneyin
    sen degilmiydin bilader ben varoldugum surecr butun 106 larin sonu bu olacak diyen? sen 2.0 arabanla 106 larin alayina gider yaparken iyi 106 denemek isteyince isinize gelmiyosa gidin 1.6 yla deneyin oylemi? bu ne perhiz bu ne lahana tursusu?

Throttle
    Misafir
    sen degilmiydin bilader ben varoldugum surecr butun 106 larin sonu bu olacak diyen? sen 2.0 arabanla 106 larin alayina gider yaparken iyi 106 denemek isteyince isinize gelmiyosa gidin 1.6 yla deneyin oylemi? bu ne perhiz bu ne lahana tursusu?
    ben denemem demiyorum ki konuyu kavrayamamışsın sen belliki eşit söküklükte olalım demek ne zamandan beri denemiyorum anlamına gelio bilmiyorumda ben bu akşam hemen çıkalım diyorum havada on numara dediğim şekilde her türlü denerim bu kadar basit olayı iyice dallanıp bulandırmayın maksat deneme değil reklamsa uzatmayın daha fazla yeterince reklam oldu zaten şuanda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)