User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
106 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Asker uğurlarken rahatsızlık vermek..

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dünyanın en apaçi olayı bence de.

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    asker konvoyu adı altında şuğursuzca dolaşıp, geçtikleri her yerde torpil atan tipler için gün yüzü görmemiş küfürü hakketiklerinin altını çizerim.

bunun hiç bir mantığı yok abi. Ciddi anlamda cahillikten başka bir şey değil..
    Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR

burakk. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi biz semtte islek bi cadde ustundeyiz gece saat 12,yatiyoruz yarin is var guc var onca evin icinde korna basiyorlar sesler cabasi zaten hadi gel 2-3 saat once gelin kimse karismaz etmez bu fazla hakkimi hicbir sekilde helal etmiyorum bende
    Çeyrek Mühendis

FIRFIR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstinye yeniköy sarıyer akşam sokağa çıkılmayacak hale geldi...arabanın camından cıkıp tek ayagı yerde koşmak nedir ya hangi akla hizmet ediyorsun sen...lastik yakmak,limitöre girmek,silah atmak,alkol alıp trafik kesip oynamak, nereye gidiyorsun ne yapmaya gidiyorsun diye sorarlar adama,polis nerde yok sikayet ediyorsun ekip gönderdik geliyor ama adamlar çoktan başka cadde ve sokakları rahatsız etmeye gittiler bile...Otur bir yerde toplan arkadaşlarınla adam gibi vedalaş gittiğin yerde zaten sevgiyle kucaklayacaklar seni...
    Başkalarını rahatsız etmeden önce aynı hareketin sana yapılmasını düşün ve sonra hareket et diyeceğim ama yapan insan bunu zaten düşünecek zeka seviyesine ulaşmamıştır...sonumuz hayrolsun...
    sen hiç gitmeyecek gibisin değilmi o gidenlerde senin gibiydiler...

blade_berkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnanın bende hiç hoşlanmıyorum yok yol kapatmalar gecenin köründe son ses şarkılar bağırtmalar hiç hoş değil ben olsam askere gitceğim gün toplarım arkadaşlarımı bir mekanda güzelce eğlenir sonra paşa paşa giderim askere
    1993 Peugeot 106 1.4 - 1997 Citroen saxo 1.4
    1995 Fiat Uno 70s 1.4 - 1992 Renault R9 1.4
    2005 Renault Kangoo 1.5 dCi - 2005 Opel Corsa 1.3 CDTI

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bide gece yarısı sokak aralarında son ses arabesk müzik vs dinleyenler abi siz ölün yaa boşuna oksijen tüketmeyin mk.

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oturduğumuz semt civarında 3 tane Düğün Salonu var.

Bi de bizim halimizi düşünün..
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En büyük asker bizim asker....

Nizamiyeden içeri girer girmez toplayın lan şu izmaritleri....

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuanda hala penceremin önünde araçlar kesiciye sokuluyor.Kol çıkarsalarda sussalar bari.Söz sonra ben forged lıcam.
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

baskan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert Alpay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi konuyu şahinciliğe çevirmek değilde 2-3 kendini bilmez patinaj çekicek lastik yakıcak şahinle benim adam akıllı kullandığım araba aynı olduğu için bende serseri damgası yicem ? onlar yapıyor diye bütün şahinciler serseri tayfasında mı ? Toplum olarak saygımızı cidden yitirmişiz adamlar her gördüğü şahini ilk köşede yan verecek falan sanıyorlar.

Ama yinede diyorum bu tarz hareketler aşırıya kaçılmadığı sürece rahatsızlık vermez yaparsın konvoyunu sokak arasınada girersin ama arabayı durdurup kornaya asılmazsın herşeyin bir adabı var

Sen benim post'tum ithafen hemen tepki verdin eyvallah, ancak serseri mayın gibi gezen şahin ile yolunda 4 tekerlekli bir araç gibi giden şahin kendini belli ediyor zaten. Fazla takma kafana böyle şeyleri güzel kardeşim, hepimiz yollardayız ve neyin ne olduğunu anlıyor, biliyor ve görüyoruz..
    Allah'a emanetsin..
    + =

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Düğün konvoyu, sünnet konvoyu, askere uğurlama konvoyu, hepsinde kornalar bitene kadar basılır, çıkmaz sokaklara kadar girilip millete duyuru yapılır, yol kapatılır ve halay çekilir, lastikler bitene kadar patinaj çekilir, karşı yönden gelenin yoluna girilir, araçların camlarından sarkılır...vs
    İnsan gibi kutlama asla yapılmaz. Acaip egoist bir milletiz, saat kaçmış, hastası, bebeği olan mı varmış, kimsenin umrunda olmaz.

Askere uğurladıkları adamları sorun bakalım o konvoydakilerin kaçı hatırlayacak, kaç tanesi kışlayı arayacak telefona isteyecek hal hatır soracak; ben söyleyeyim o iş askere gönderene kadar, sonra kimse, kim nereye gitti hatırlamıyor ve ilgilenmiyor bile.

Adam, izin almadan, üstelik ara sokakta havai fişek atıyor, o bitiyor, otomobille ses yapıyor, o bitiyor silahına sarılıyor ki en vahim kısım da bu olsa gerek. Maşallah, heryer Teksas gibi, herkeste silah var.

Kimse alınmasın gücenmesin, böyle insanlıktan çıkarak kutlama yapanların yeddi ceddine küfür ediyorum hatta 155'e de ihbar ediyorum. Elimde olsa, lastiklerine de ateş edeceğim o duruma geldim.

Evlenirken, askere giderken, sünnet olurken bütün Türkiye'ye bildirmeleri mi gerekiyor, madem iyi şeyleri bildiriyorlar niye boşandıklarını elalemden gizliyorlar, askerde zırt pırt kafa izni alanı söylemiyorlar, sünnet ettiğin oğlun ileride cinsel kimlik değiştirdiğinde korna kıyamet oğlum artık kadın oldu diye konvoy yapmıyorlar.

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuna kadar katılıyorum, güzel tespit.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

bilalasmali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herşey dozunda yapılmalı sonuç olarak buda bizim türk toplumumuza has bi kutlama şekli yadırgamamak gerekli diye düşünüyorum.Sonuç olarak burada düğünlerde asker uğurlamalarında konvoy yapmayıp korno basmayan yoktur herhalde...
    Sözüm lastik yakıp milletin canını tehlikeye sokup apaçilik yapanlardan dışarı...
    Tikkat Laz

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı bilalasmali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herşey dozunda yapılmalı sonuç olarak buda bizim türk toplumumuza has bi kutlama şekli yadırgamamak gerekli diye düşünüyorum.Sonuç olarak burada düğünlerde asker uğurlamalarında konvoy yapmayıp korno basmayan yoktur herhalde...
    Sözüm lastik yakıp milletin canını tehlikeye sokup apaçilik yapanlardan dışarı...
    Askere gitmeden önce arkadaşlarımla buluşup yemek yemiştik, sohbet muhabbet ondan sonrada evlere dağılmıştık.
    Kankamı askere uğurlarkende yine aynı şeyi yapmıştık.
    Evlenirken de kornaya basmadan gittiğimizden sadece bir kişi otomobilin önünü kesmeye niyetlenmişti

İyi şeylerde kıyameti kopartmak mı lazım, başkalarını rahatsız etmek mi lazım ?

Kendimi anlatmayı sevmem ama Amerikan özentisi olan mezuniyetlerde kepi havaya fırlatma olayında bile ya birinin kafasına kepin köşesi denk gelirse diye kepini havaya fırlatmamış adamım. Ne kornası, ne lastiği...

Herifler sabah 01:00'de korna kıyamet turluyor, Polyanna gibi mi davranayım, ha iyi bak bunlar lastik yakmadı, kornaya bastılar bunlar efendiymiş, iyi çocuklarmış kafamı yastığa koyayım gıkımı çıkartmayayım mı demem lazım ?

Yerlerini yurtlarını bilsem yemin ediyorum 7/24 rahatsız ederim, o derece sıkıldım ve bunaldım.

3 sene önce kayınvalideyi yazlığına uğurlamak için Kamil Koç'un terminaline götürmüştüm; gece saat 23:00'te askere gidecekler için tüm yolcuların ortasında davul zurna çalmışlardı. Hakiakten bana da ilaç gibi gelmişti, o gün dünyanın yolunu yapmışım yorgunluktan her yerim ağrıyor, herifçioğlu gelmiş burnumun dibinde zurna çalıyor, zurnaya birşey tıkamama ramak kalmıştı.

Allah korusun, o askere giden çocuk şehit olsa, gazetelerde ismi bile geçmeyecek, hatta tv'de kamu spotu edasıyla 300fps hızda alt yazı olarak gözükecek onu da yine kimse fark etmeyecek.

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz ciddi manada cahil bir milletiz özeti bu.

bilalasmali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Askere gitmeden önce arkadaşlarımla buluşup yemek yemiştik, sohbet muhabbet ondan sonrada evlere dağılmıştık.
    Kankamı askere uğurlarkende yine aynı şeyi yapmıştık.
    Evlenirken de kornaya basmadan gittiğimizden sadece bir kişi otomobilin önünü kesmeye niyetlenmişti

İyi şeylerde kıyameti kopartmak mı lazım, başkalarını rahatsız etmek mi lazım ?

Kendimi anlatmayı sevmem ama Amerikan özentisi olan mezuniyetlerde kepi havaya fırlatma olayında bile ya birinin kafasına kepin köşesi denk gelirse diye kepini havaya fırlatmamış adamım. Ne kornası, ne lastiği...

Herifler sabah 01:00'de korna kıyamet turluyor, Polyanna gibi mi davranayım, ha iyi bak bunlar lastik yakmadı, kornaya bastılar bunlar efendiymiş, iyi çocuklarmış kafamı yastığa koyayım gıkımı çıkartmayayım mı demem lazım ?

Yerlerini yurtlarını bilsem yemin ediyorum 7/24 rahatsız ederim, o derece sıkıldım ve bunaldım.

3 sene önce kayınvalideyi yazlığına uğurlamak için Kamil Koç'un terminaline götürmüştüm; gece saat 23:00'te askere gidecekler için tüm yolcuların ortasında davul zurna çalmışlardı. Hakiakten bana da ilaç gibi gelmişti, o gün dünyanın yolunu yapmışım yorgunluktan her yerim ağrıyor, herifçioğlu gelmiş burnumun dibinde zurna çalıyor, zurnaya birşey tıkamama ramak kalmıştı.

Allah korusun, o askere giden çocuk şehit olsa, gazetelerde ismi bile geçmeyecek, hatta tv'de kamu spotu edasıyla 300fps hızda alt yazı olarak gözükecek onu da yine kimse fark etmeyecek.
    valla herkezin görecesi farklı ama kepi bile havaya fırlatmamayı düşündüysen çok fazla iyi niyetlisin ne güzel hocam keşke herkez senin gibi olabilse...
    Tikkat Laz

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de seçim zamanı küplere biniyordum.Allahtan burası küçük yer de fazla askere giden yok.Yinede buranın garip aragazı sever anlayışına epey küfrediyorum.
    Nadide şeyler değerlidir.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KAMBOZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam vatanı korumak için askere giderken terör estiriyor bu nasıl bir tezat be :S
    genelde o psikolojiyle giden adam değilde onu fırsat bilenler estiriyor terörü
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)