User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: Bu araba sizce nasıl alınırmı ? Araç Antalya'da...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2010 yılında 30-31 arası sıfır olarak satıldı bu arabalar fan edition ya da chrome alıp kendiniz yavaş yavaş yapabilirsiniz.

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre Ekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu aksesuarları kendiniz almaya kalksanız daha fazla tutar, araç düzgünse alın bence.
    Araçta benim yazdığım ve söylenen harici hiç bişey yok. Satıcı sonuna kadar arkasındayım dedi. İstediğiniz servise exper yaptırabilirsiniz dedi. Bende daha fazla tutar diye düşündüm. İnşallah alacağız.

Alıntı Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2010 yılında 30-31 arası sıfır olarak satıldı bu arabalar fan edition ya da chrome alıp kendiniz yavaş yavaş yapabilirsiniz.
    Gel gelelimki 2010 yılında değiliz kardeşim fiyatlar ***** tavan. Yapmaya kalksam daha fazlada tutacağına eminim. Sağol yinede
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şase numarasından araç sorgulandı. İstanbul çıkışlı olup Tekirdağ'a satılmış, oradan Antalya'ya geçmiş bi araç. Plaka değişikliği olmuş tabi, ama herhangi bir hasar gözükmemekle birlikte sona biraz daha yaklaşıyoruz allahın izniyle.

Bir sorum olucak, her ihtimale karşı Antalya'daki arkadaşlara bi sorum olucak. Olur ya kafamıza bişey takılır ekstra bişey gerekli olur. Arabayı hemen götürebileceğimiz güvenilir tanıdık bi yer söyleyebilirlermi ?
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SinanAdalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şase numarasından araç sorgulandı. İstanbul çıkışlı olup Tekirdağ'a satılmış, oradan Antalya'ya geçmiş bi araç. Plaka değişikliği olmuş tabi, ama herhangi bir hasar gözükmemekle birlikte sona biraz daha yaklaşıyoruz allahın izniyle.

Bir sorum olucak, her ihtimale karşı Antalya'daki arkadaşlara bi sorum olucak. Olur ya kafamıza bişey takılır ekstra bişey gerekli olur. Arabayı hemen götürebileceğimiz güvenilir tanıdık bi yer söyleyebilirlermi ?
    Kendim araç alım satımı ile uğraşıyorum dükkana gelebilirse araca bakabilirim.Boya durumu hakkında bilgin olur.
    #eksikpazar

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    34'e indik telefonda. tahminimce 250-500 arası bişey daha indiririz diye düşünüyorum. 2 arkadaş binecez tepesine Kimse yanlıs anlamasın, başta bende öyle düşündüm ama genel piyasa olarak hasarlı ve değişenli fiyatları gördükten sonra bu normal geldi üstündekilerle. Günümüz Türkiyesi'nde benimde hastası oldugum 97-00 honda civic'lere bile istenen fiyatları görüyoruz. Kötülemek amaçlı sölemedim
    es7 civic yada fd6 ta olur bu paralara yani illa polo diyorsan bişey diyemem
    Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR

770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu jant takılı olan 34snn43 plakali polo vardi,aractan herseyi soktu oyle satti,jantlarini tekirdagda 59zh plakali bi poloya satti, yani bu arac polo forumundan twincept nickli arkadasin eski arabasi diye biliyorum.

770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Uzerindeki ekstralar dusunulce fiyat normal.

Link vermek sorun olurmu bilmiyorum ama buda aracin konusu.

http://www.vwpolom.com/index.php/for...catid=17&id=72

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2010 ilk seri 29 a almıştım + sis farlı ama şu zamana bakarsan fiyatı gayet normal sadece jantı direksiyonu iyi para..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Doqan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2010 ilk seri 29 a almıştım + sis farlı ama şu zamana bakarsan fiyatı gayet normal sadece jantı direksiyonu iyi para..
    10 gün sonra makyajlının lansmanı olucak değer kaybı olur diye düşündüğümden belirttim zevkler ve renkler tabi

Emre-U - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Aracin satilik olduğu mahallenin alt caddesinde oto expertiz var eski sanayide boran egzoz yaninda derseniz rahatlıkla bulabilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ikuybu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Uzerindeki ekstralar dusunulce fiyat normal.

Link vermek sorun olurmu bilmiyorum ama buda aracin konusu.

Vwpolom.com - Poloturkiye.com Forum | Polo 6N | 6K | 6N2 | 9N | 9N2 - 9N3 | 6R :: Konu: By Twincept GTİ Evrimi Resimler Sayfa 1 SATILDI .. (1/47)
    Aracın konusunu bulup verdiğiniz için çok teşekkürler. Kesinlikle işime yarayacak

Alıntı Emre-U Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracin satilik olduğu mahallenin alt caddesinde oto expertiz var eski sanayide boran egzoz yaninda derseniz rahatlıkla bulabilirsiniz.
    Eyvallah dostum çok sağol inşallah servis expertizi dışında bi yere gerek kalmaz. Ama her daim alternatifimiz olursa işimizi garantiye alırız.

Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendim araç alım satımı ile uğraşıyorum dükkana gelebilirse araca bakabilirim.Boya durumu hakkında bilgin olur.
    Geleceğim gün belli oldugunda, bu pazartesi olabilir. Sizinle bağlantıya geçebilirim. Teşekkürler.

Alıntı Gry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    es7 civic yada fd6 ta olur bu paralara yani illa polo diyorsan bişey diyemem
    Aracı evdekilerde kullanacağı için mecburen sadece kendi beğendiğim arabayı alamıyorum. 1 evin tek arabası olmasından dolayı bazı durumlarda dezavantajım oluyo işte

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)