Peki ben birşey merak ediyorum.Tuning sektöründeki sizin gibi medya kuruluşları neden tosfed hakkında 1 kelime kötü yazmaz? yada neden eleştirmez?
Ben açık açık yazayım tosfed denilen kurum ve bunun şehirlerdeki uzantıları bossek,isok,anok vs yıllar yılı 2-3 tane fabrika,15-20 tane hafta sonları canı sıkılan zengin insan ve kendi çevrelerindeki yakınlarını eğlendirmek haricinde şu ülkede motorsporlarına 3 kuruşluk faydası olmayan bir tiyatrodur.
Bu ülkede otomobil ve motorsporlarını seven onbinlerce genç insan imkansızlıklar yüzünden caddeye çıkmak zorunda kalıyorlar.Bu insanlara ne parasıyla nede parasız olarak hiçbir imkan sağlanmıyor,pist yapılmıyor,eğitim verilmiyor.Volkan'ın yada Nejat'ın filan verdiği kursları ben ciddiye almıyorum.
Öncelikle büyük iller başta olmak üzere her şehire hiç olmazsa 1 km'lik bir drag pisti yapılması lazım.Bugün fabrikalardan 10'ar tane eğitim aracı istesen 10 senelik reklam anlaşması yapsan hepsi seve seve bunu verir.6 tane otomobil fabrikamız var 10 ar arabadan 60 araba yapar her piste 4 eğitim aracı versen 15 kente yetecek kadar teknik ekipmanın olur.Yapılacak pist için ise yap-işlet-devret yada uzun süreli sponsorluk anlaşması yapsan bir sürü pist yaptırırsın.Ama bu işleri yapmak için gidip kulupte mesai yapmak lazım.Ne gerek varki caddede yarışan serseriler için dimi? nasıl olsa ya biryerde patlıyorlar yada polis temizliyor hepsini.
Bu federasyondaki beyefendiler zaten işi padişahlık sistemine çevirdiler

bacının oğlu,tahincinin oğlu,nejatın oğlu,serdar'ın yeğeni

oh ne güzel ya kendin pişir kendin ye.Bu memlekette başka yarışacak yetenekli çocuk yokmu?Bir tek bu adamların çocuklarımı bu işi biliyorlar?Böyle bir federasyon varmı ya?