geçmiş olsun..
geçmiş olsun..
bılgılendırme ıçın tşk ederız, güncel olsun..
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
gene satışa çıkmış araç
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...22460575/detay
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
O değilde ne GP'mis ya.Masallahi varmis
adam ne yapmış gerçekten , sıfır diye al bin resimleri görmediysen .
adamlar güzel bir şekilde toplayabilmiş aracı diğer toplanan saçma sapan araçlardan daha temiz duruyor.
mini Cooper cidden sağlam bir kasaya sahip herhalde ? muhtemelen jantı , amortisörü yerinden koparacak başka o boyutda bir araçla kaza olsaydı toplaması çok daha zor olurdu aracın maaşsallahı varmış.
Ben en son gordugumde kaputu zor aciliyordu.
Aracin sagina soluna birsey demiyorum. Ama sahkul dedigimiz kafadan baktiginizde GPye benzer neresi var anlamadim ? Neye gore guzel toplandi diyebiliyorsunuz?
He orjinal parcalarla toplansa idi, hala cogu GPden guzel olurdu diye dusunuyorum..
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
güzel toplanmış derken, aracı görsel anlamda gerek renk tonunu tutturmak gerek panel birleşme noktalarındaki boşlukları eşit bırakmak adam gibi iş çıkarmış diyorum.
yoksa adanadan internet üzerinden elbetdeki bizzat aracı görmüş değilim
açıkçası minilerden çokta anlamamda zaten
orda zaten aracı toplayandan çok aracın kendi sağlamlığını takdir etmiştim
kaput ayarı iyi falan değil farlar gp de merceksiz tamam ama makyajlıdır üstündekiler makyajsız farlar krom panjurda zaten sıçmışlar tampondaki gri bakalitler yok kaputtaki stickerlar ofsayt sol taraf tampon kaput hizasına bakmakta fayda var son olarak![]()
Kerem bu işi iyi bilenlerdensin kardeşim bu Gp nin sence ederi nedir niyet edilse eli yüzü düzgün hâle ne kadara getirilir merak ettim açıkcası![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Valla bu aracın neresi iyi toplanmış anlayamadım. İlk resimde fotoyu büyüttüm sağ önden tampon oturmuyor bile, oradaki 2 parmak boşluk sola doğru sıfıra iniyor.
Yine 7. fotoğraf sağ çamurluk kaput dodik kısmı apayrı duruyor.
Ha yaptığı kazaya göre anca bu kadar oluyor denebilir ama yine de güvenilip de basılacak bir araç gibi değil.
Bu arada handiz ne demek?![]()
beyler bu araç bostancı sanayi de dolaşıyor.. 4-5 sefer gördüm.. hatta evimin oradaki tamircilere geldi.. Eğer tekrar denk gelirsem resim atarım..
en kötüsü de bahsettiğin gibi milletin hakkını yemek.. umarım kimsenin başına bir iş gelmez..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)