sapancaya gelmek isterseniz yardımcı olabilirim...
sapancaya gelmek isterseniz yardımcı olabilirim...
Aklımda olsun güzel seçenekmiş teşekkür ederim![]()
Akçakoca aklıma yattı hakkaten baya kişi önerdi sağolsunlar, güzel gibi duruyor. Amasra inkumu yolunda galiba yol çalışması var demişler, araba basık, sıkıntı olabilir
Tamamdır kardeşim, gideceğimiz zaman Amasraya karar verirsek haberleşiriz seninle bizim için de iyi olur, size de iyi olur tabi
Aklımda
Teşekkür ederim bilgiler için, yol çalışması varsa benim için sıkıntı yaratır arabayı oraya sokmak istemem. Akçakoca en kuvvetli ihtimal gibi duruyor şu an.
Akçakoca Ankara yolunda sıkıntı var mı? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Araçta 5lik yay var, sıkıntı olmasın istiyorum yol.
O da güzel fikir abi aklımda olsun, ihtimalleri not alıp değerlendiriyorum teşekkür ederim.
Tamamdır abi, iletişime geçerim uğrarsak. Tanışmış oluruz iyi olur
Teşekkürler bilgilendirme için.
Üşenmeyip yorum yazan fikir veren herkese teşekkür ederim, sağol Teçtörki![]()
Bende göl veya nehir kıyısında (balık sevdalısıyım) 4-5 gün veya 1 hafta kalabileceğim bol yeşillikli bir yer arıyorum. Bunglow ev tarzı yerler olabilir aklıma en güzel ve en yakın ağva geliyor, başka yerde bilmiyorum var mı bilen gören gezen ?
Bu profil iki kişi tarafından kullanılmaktadır.
konya üzerinden antalyaya gidin gazipaşa diye bir yer var anamuryoluna doğru 10 numara kafa dinlenecek yer 5 saatte ordasn bol yeşillik istiyosanda su gözü yaylası var dağa doğru çıkıyosun çam ağaçlarının arasından ırmak kenarı yol üzerinde alabalık satıcıları var istiyosan rakıda içersin
evox
gölbaşında çok güzel günlük evler var. göl manzarasında güzel vakitler geçebilir. bahçeli mangal vs. yakılablir. çok uzaklara gitmeye gerek yok![]()
Bolu Değirmenyeri Dağ Evleri bağlantısından bir göz atın, Abant'a 40 km uzaklıkta çok güzel ve huzurlu bir tatil yeri. Ahşap evlerden oluşuyor ve bir karı koca tarafından işletiliyor, çok bakımlı ve sakin bir yer kesinlikle tavsiye ederim.
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Akçakoca yolunda herhangi bi sıkıntı yok hatta yolu çok güzeldir..amasra konusunda bence yol bozukta olsa gidin derim,zaten hepi topu 5 km kadarlık bi alan sanırım suan bozuk
amasra yolunda bir tek yol çalışması varsa mengen taraflarında vardır o da oyle ahım şahım değildi en son geçtiğimde,amasra-bartın arasında ise yeni yol denilen yolda yol çalışması var ama yola etkiyen kısımı 200-300 metre falandır geri kalanı duzgun ama eski yol dediğimiz yoldan gitmeni tavsiye ederim bartın-amasra arasında..
Kullanmıyorum abi, ama sağolasınAntalya ihtimal dışı şu an
Mesela? İnternet sitesi vs var mı?
Baktım abi siteye baya hoş duruyor, Abantı yakın tarihte gezdiğimiz için daha ileriki planlar arasına aldım çok sağolun.
İşte beni sevindiren haberAkçakoca olacak gibi duruyor
Abi tatil hafta sonu olacağı için, çok kalabalık olur demişler. Hem de Amasra nedense şu an sebepsiz olarak kafama yatmadı saçma bi biçimdeİlerde inşallah.
Teşekkür ederim uyarınız için, zaten bu tatil tahminimce Akçakocada olacak.
Abi ben de araştırınca yorumları okumuştum dün akşam, baya övmüşler. Sen de referans olunca içim rahatladı. Otoparkı var mıdır ki?![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)