User Tag List

Sayfa 8/8 İlkİlk ... 678
145 sonuçtan 134 ile 145 arası

Konu: Ankara Çevirmeden Kaçtım Kapan Fırlattılar?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    amerika yada almanyada youtube da izlemişdim tekerleğe sarmaşık gibi dolanıyor üstünden geçdimi
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakOzdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kapan mevzusunda ankara polisi sıçmıştı hatırlarsanız.
    alkollü bayanı durduramadılar şimdi o imajı düzeltmeye çalışıyolar atın kapanı atın bende geçicem üstünden ve kadın durmamıştı havaya ateş açmamışlardı ve belki teröristti belki başka bişeydi kadın, niye ateş açmadılar? hani bize ateş açmaları serbest o zaman onada yapcaklardı
    kamera olunca işin şekli değişiyor

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mad_max1978 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kamera olunca işin şekli değişiyor
    usta herkese aynı şekilde davranmaları lazım bana sıkıcan kadına sıkmıcan. sıkarım öyle işi haksızlık olmasın yani.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani gül yaprakları fırlatacak halleri yoktu

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakOzdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usta herkese aynı şekilde davranmaları lazım bana sıkıcan kadına sıkmıcan. sıkarım öyle işi haksızlık olmasın yani.
    valla hacım bana sorarsan polis o kadın da sabırda nirvanaya ulaşmış.ben bile izlerken yok artık dedim

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mad_max1978 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla hacım bana sorarsan polis o kadın da sabırda nirvanaya ulaşmış.ben bile izlerken yok artık dedim
    bende helal olsun diyorum hemşerilerime ama sallarım aga yanlışı söylerim

Mrt88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErenDurmus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu uygulama polisin insiyatifinde mi oldu yoksa egzoz cezası için desibel ölçer için diretmelimiyiz ? ( Benim egzoz dolmuşlardan daha sessiz mesela )
    Olay aynen şu şekilde oldu. Önce evrak istediler bende sebep sordum bana sebep mi belirticez polisim ben gibilerinden bıdı bıdı yaptı, sonrasında gaz vermemi istediler bende 3bin devire kadar bastım ve yukarısına basmıyacagımı söyledim oda bana egzosdan çok ses çıkıyor cezai işlem uygulayacagız dedi benim şalterler iyice attı zaten, bagırdım çagırdım yazamazsınız egzosdan diye, kullanılan egzos tüv onaylı bir markanın egzosu felan dedim, evrakları ekip otusunun içinde oturan amirine verdi orada da bagırdım çagırdım ceza yemek için bekleyen vatandaşlarda vardı sonra amiri indi arabadan birde o baktı dedi çok ses çıkıyor yazıcaz bende kime göre çok ses çıkıyor çıkar desibel ölçen aletini ölç desibelini yasal sınırın üstünde çıkıyorsa tamam dedim ama senin kulagına göre yapılıyosa bu işlem kabul etmiyorum dedim sonra egzosdan ceza yazmadı emniyet kemerim takılı olmasına rağmen emniyet kemerinden yazdı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu acayip bişey olmuş.sanki polis suçlu arkadaş... polis çevirip dur ihtarı yapıyorsa duracaksın yok durmayıp kaçarsan başına gelen herşeye katlanacaksın..durmuyorsan eğer ya saklayacak bişeyin var ya suçun yada başka bi durumun var..efendilikten doğruluktan zarar gelmez..

RACE WERKS

ErenDurmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mrt88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olay aynen şu şekilde oldu. Önce evrak istediler bende sebep sordum bana sebep mi belirticez polisim ben gibilerinden bıdı bıdı yaptı, sonrasında gaz vermemi istediler bende 3bin devire kadar bastım ve yukarısına basmıyacagımı söyledim oda bana egzosdan çok ses çıkıyor cezai işlem uygulayacagız dedi benim şalterler iyice attı zaten, bagırdım çagırdım yazamazsınız egzosdan diye, kullanılan egzos tüv onaylı bir markanın egzosu felan dedim, evrakları ekip otusunun içinde oturan amirine verdi orada da bagırdım çagırdım ceza yemek için bekleyen vatandaşlarda vardı sonra amiri indi arabadan birde o baktı dedi çok ses çıkıyor yazıcaz bende kime göre çok ses çıkıyor çıkar desibel ölçen aletini ölç desibelini yasal sınırın üstünde çıkıyorsa tamam dedim ama senin kulagına göre yapılıyosa bu işlem kabul etmiyorum dedim sonra egzosdan ceza yazmadı emniyet kemerim takılı olmasına rağmen emniyet kemerinden yazdı
    Cevap için teşekkür ederim , bir şey tutturamayınca kemerden devam ediyorlar

ErenDurmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PD130 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu acayip bişey olmuş.sanki polis suçlu arkadaş... polis çevirip dur ihtarı yapıyorsa duracaksın yok durmayıp kaçarsan başına gelen herşeye katlanacaksın..durmuyorsan eğer ya saklayacak bişeyin var ya suçun yada başka bi durumun var..efendilikten doğruluktan zarar gelmez..
    Abi noktayı koymuşsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polisin hatalı olduğunu söylemedim kimsenin söylediğinide okumadım

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Spike Stripe activated

Yakında connect'lerin bagajından fırlatırlarsa şaşırmayın manuel hot pursuit

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)