amerika yada almanyada youtube da izlemişdim tekerleğe sarmaşık gibi dolanıyor üstünden geçdimi![]()
amerika yada almanyada youtube da izlemişdim tekerleğe sarmaşık gibi dolanıyor üstünden geçdimi![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Olay aynen şu şekilde oldu. Önce evrak istediler bende sebep sordum bana sebep mi belirticez polisim ben gibilerinden bıdı bıdı yaptı, sonrasında gaz vermemi istediler bende 3bin devire kadar bastım ve yukarısına basmıyacagımı söyledim oda bana egzosdan çok ses çıkıyor cezai işlem uygulayacagız dedi benim şalterler iyice attı zaten, bagırdım çagırdım yazamazsınız egzosdan diye, kullanılan egzos tüv onaylı bir markanın egzosu felan dedim, evrakları ekip otusunun içinde oturan amirine verdi orada da bagırdım çagırdım ceza yemek için bekleyen vatandaşlarda vardı sonra amiri indi arabadan birde o baktı dedi çok ses çıkıyor yazıcaz bende kime göre çok ses çıkıyor çıkar desibel ölçen aletini ölç desibelini yasal sınırın üstünde çıkıyorsa tamam dedim ama senin kulagına göre yapılıyosa bu işlem kabul etmiyorum dedim sonra egzosdan ceza yazmadı emniyet kemerim takılı olmasına rağmen emniyet kemerinden yazdı![]()
konu acayip bişey olmuş.sanki polis suçlu arkadaş... polis çevirip dur ihtarı yapıyorsa duracaksın yok durmayıp kaçarsan başına gelen herşeye katlanacaksın..durmuyorsan eğer ya saklayacak bişeyin var ya suçun yada başka bi durumun var..efendilikten doğruluktan zarar gelmez..
RACE WERKS
polisin hatalı olduğunu söylemedim kimsenin söylediğinide okumadım
Spike Stripe activated
Yakında connect'lerin bagajından fırlatırlarsa şaşırmayın manuel hot pursuit![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)