Bekleyin geliyoruz, düzce de buluşup bur anda çullanacağız.
Printable View
Bekleyin geliyoruz, düzce de buluşup bur anda çullanacağız.
Ümraniyeden avcılara gidecegim bugun. Sizce ne zaman cikmaliyim .d
lan bizim neyimiz eksik girişlere hendek falan kazsak ya :/ gelemesinler
yarın ne olacak bakalım :D
eğer yarın gsi club'un hava konusunda dediği gibi yagmurda çökerse; istanbul trafiği tatil dönüşü + okul başlangıcı + pazartesi sabah trafiği + yağmur kombinasyonu ile kombonun kralını görür
Yarın muhteşem bir gün olacak allahtan kuzeyin okul evimin yanı yürüyerek götürcem haha
Yarın sabah bahçeşehirden sütlüceye gideceğim. Kabuslarıma giriyor.
Yağmur ve okullarin ilk günü olacağından dolayi sictik sanırım demek istiyorum. Yarın işi olmayan sokağa çıkmasın.
Yarın sabah yola çıkamazken yanıma öğle ve akşam yemeğimi alıp öyle ofise gitmeyi deneyeceğim :D :D (Gülüyorum ama an itibariyle sinir stres durumdayım.)
P.S: Yeni metro hattını arabalı yapsınlar :D :D ; Next station Altunizade :D :D
Eskiden annem aç çıkma der elma muz falan verirdi. Şimdi o kadar çok duruyorum ki bildiğin arabaya masa kuruyorum. :D Sağlık açısından yararlı trafik :D
Izmirde otobusle geliyorum yogunluk nasil suan otogarda acaba ,
Dun cesme istanbul 19 saatte gittik dedi muavin 😂
Benim ibb programı mı bozuk yoksa yollar bomboş mu?
ibb ye gore istanbul hayatının en boş pazar trafiğini yaşıyor %8 inanılmaz bişey bu :D :D
:) Allah kolaylık versin, düz vites kullananların sol bacağına güç versin.
Ben kaçtım kurtuldum ama kalanlara hala üzülüyorum.
yandexte yollar boş gözüküyor doğrumudur. ümraniyeden avcılara gideceğim.
Yollar bombos herkes dun gelmis :)
teşekkürler
yarın ziverbey-levent yapıcam
gerçek bir istanbullu gibi vapur kullanıp sonrasında bjk dan taksi riskine mi gireyim
yoksa yeni nesil plaza çalışanı kafasında metrobüs-metroyla bol kokulu hijyenden uzak ancak trafiksiz ortamda mı gideyim
yarınki kombinasyon çok özel o yüzden arabanın anahtarına bile dokunmak istemiyorum bırak trafiğe çıkmayı :)
Ya trafiğe cıkmak için Yandex falan kasıyorsunuz şok oluyorum :eek: Allah yardımcınız olsun :D