ohhh İzmir misss kıymetini bilin sakın sızlanmayın :) bizi hayattan bezdirdi artık dün 5.5 saat trafikte kaldım Avrupa Anadolu arabalı feribot
Printable View
Trabzonda yaşayan biri olarak şehrin bi ucundan bi ucuna yarım saatte gidiyoruz. İstanbul ne kadar keyifli olsa da trafiğinde sabır versin Allah valla
İstanbul bu şekilde yapılaşmaya devam ederse bugünleri mumla ararız. Tamam yapılar daha sağlam oluyorda, 4-5 katlı binaların bulunduğu bölgelere 10-20 katlı binalar yapılmaya başlandı. Hem temde hem e5 de Avcılar - B.Çekmece arası acınacak halde. Buralar eskiden şehir dışı sayılırdı. Şimdi şehir içi oldu ama toplu taşıma halen çok zayıf.
Bu Halkalı - Sirkeci raylı hat neden yapılmaz? Bunca yapılar kolayca yapılırken, bu hattın halen yapılmaması insafsızlıktır.
tutsikiyancek diyosunuz.. ayvayi yesekmi?
Hayret, korktuğum olmadı; muhtemelen yarın mokoko gerçekleşir.
abi ana yollar açık yandexten baktığım kadarıyla ama ara yollardan ana yollara çıkışları millet en sola atlamasın diye duba falan koymuşlar oyüzden kısıklı çamlıca pertti :)
Bayram trafiğini şansa bala trafiksiz atlattım. Bayramın 1. günü yollar bomboştu. Bursaya ordan bileciğe gittim ne feribotta ne yollarda trafiğe kaldım. dönüşte pazar günü 12 de çıktım yola Bursadan, biraz Yalova kalabalıktı oda sanayi içinden ve alt mahalleden giderek trafiği bypass ettim. feribotta 10dk bekleyerek 2. ye bindim inişte 35 dk ya kurtköydeydim :)
Sabah kartal çamlıca arası yoğundu gümrük çıkışından kaçarak ataşehire gittim korktuğum kadar yoktu trafik.
ama salı çarşamba itibariyle asıl mokoko başlar.
Bugün ulaşım bedava muhabbeti filan diye fena değil ama içerler berbat
Yarın mokoko bekliyorum bende
ilk gün diye sabah okul servisleride vs. cok yoktu kimi nerden alıcagını bilmiyor etmiyor haliyle . şuan beylikdüzünde havada b.k durumunda yagmurun patlaması+ servislerin dökülmesi vs. derken mokoko kuvvetle muhtemel akşama :D
Akşama party varrr desene huloggggg:)
sabah servis gelemedi ara yollar komple kapanmış. Üsküdar- Ümraniye tarafında akşam ola hayrola birde yağmur yağarsa halimiz harab...
İstanbuldan taşınma kararı almış bulunuyorum. Sonax ı devrettiğim anda direk Assos a otobüsle gidip tekneyi indiricem. Oradan İzmir urla marinaya inip bağliicam. Hanıma da söyledim izmirde kendine iş bak artık gidelim buradan diye. İnsan trafiğe girmemek için bir yere giderken sinir stres yaşar mı yaw. Şu yoldan mı gitsem yoksa şuraya girip aralardan mı gitsem acaba tıkalı mıdır çalışma varmıdır? Bu ne yaa. Yazın haftasonu Çanakkaleye yazlığa gitmek istesem Cuma akşamı karadeniz çatalca üzerinden gitmek zorundayım yoksa Mahmutbey e Tem e ulaşabilme şansın yok. Yalova her pazar akşam bloke zaten dönemiosun. Keşan a geldin elin telefonda trafik nereden başlayacak kendimi nereye atsamda karşıya eve varabilsem acaba diye.
Sabah 9.45'de fulya'dan arabayla çıktım 10.10'da fenerbahçe'deydim. Korkulan olmadı sanki.
Bu arada trafik nasıl bir şey oluyor :) Sizin orda ki trafuck olmasın :)
Kısmetse bende kendi işlerimi düzene sokarsam ve Allah hayallerimi gerçekleştirmeyi nasip ederse Bodrum'a taşınacağım. İstanbul cinnete ramak bırakıyor insanı..özellikle bahçeşehirde oturmak..
Herkes İzmire gelsin sabahlarıda Mavişehirden çevreyoluna bağlansın :D