Millet Cumayıda kapattı izin aldı sanırım abi. Körfezde de trafik var gösteriyo yandex
Printable View
Daha önce mühendisi tanıyor muydunuz? Acaba başka sorunları var mıydı? Söyledikleriniz gerçek olabilir olmayabilirde.. Gerçekten içinde olmadığınız süreçler ya da tanımadığınız insanlar hakkında bu kadar kesin konuşmanız bana garip geldi. Tanıyorsanız biliyorsanız saygı duyarım tabiki.
Gidenler gelmesin. İstanbul'un kapılarını kapatsınlar.
Geçen gün, Ömerli yolu üzerindeki kantardan pit stop'tan çıkar gibi giden hafriyat kamyonu önünü kestim ve ana yola insan gibi çıkmasını sağladım. Hayret ama arkasında en az 10 kamyon daha vardı, kimse kornaya bile basmadı. Birgün bir tanesi burnu kıllıya çatacak sonrasını manşetlerden izleyeceğiz. (Geçen gün Sancaktepe dolaylarında hafriyat kamyonu yüzünden ölümlü kaza olmuş) Ofisin arkasında da kazı çalışması var; haftaya bitmez ise oepratöre eter koklatacağım, beynimin ırzına geçtiler. Bunun bir sınırı ve denetleyeni olması lazım ama ben daha denk gelemedim o muhteremlere.
Bugün trafik felaket, az önce ikitelli gittim geldim heryer duruyor.
19 Mayıs'ı bağlayanlar dün yollara dökülünce trafik yine pert oldu. Ama güzel yanı pazar akşamına kadar rahat ederiz :)
14:30 Bomontiden çıktım 16:15 Ataşehire girdim dün :D
B. evler - Kadıköy 30 dk sabah sabah çok mutlu oldum ama insan dışkısı kokan semte gelince gene sinirlendim
Keşke gidenler gelmese :D
Yollar çok güzel gitmeyen yavaş giden mallar olsada özlemişim trafiksiz e5i :D
4.levent'e git orası da sidik kokuyor. Sidik ağır basar diğerinin kokusunu bastırır. Hatta bak nokta atışı olsun; Finansbank'ın çaprazında kalan açık otopark ve otobüs duraklarının orası bu sene çok güzel idrar yapmış.
Sinirlendiğin şeyleri, sürekli hız tümseği yapan, çukurları doldurmayan, ranta izin veren, heryeri inşaat ile dolduran, otoban kenarlarına hergün su isteyen bitki diken, hiç insan geçmeyen kaldırımları düzenli olarak yıkayan, toz kalkmasın diye sokakları olimpik havuza çeviren Büyükşehir Belediyesi'ne bildirmen gerekiyor.
Sanki şehrin heryeri mükemmelmiş gibi sürekli her fırsatta sadece Kadıköy'e laf ediyorsun. Git bak Haliç'te neler yüzüyor.
Kurbağalı Dere'den bahsediyorsan o iş Büyükşehir'in işi, kızacaksan önce onlara kızman gerekiyor. Çevre ve emlak vergisini ödeyene kadar cepten tacize devam edip sonra arkasını dönen, mevsimlik bitkileri anında dikmesini bilen, hersene muntazam kaldırım yenileyen İBB hazretlerine şikayetlerini bildirmen gerekiyor.
Kurbağalı dereyi ıslah etmeleri belki kolay değil ama bittiğinde kimseye rant sağlamayacak, işleri güçleri rant ve para olduğu için ağırdan da alıyorlar. Keza, müteahhitlerinde muhtemelen dere ıslahında, temizliğinde muhteşem bilgileri ve tecrübeleri de bulunmuyor. O iş öyle vasıfsız adama elinde malayla harç atıp kaldırım taşını gala gula dizdirmeye benzemiyor.
Keza, ortada biraz cezalandırma durumları da söz konusu oluyor, vay senmisin bize oy vermeyen, o zaman otur o kokunun içinde. Ama sonra bakıyorsun, saçı sakalı birbirine karışmış militan kılıklı İspark görevlilerinin mesken tuttuğu 4.levent'in göbeği de buram buram sidik kokuyor. Sanırım çalıştıklara yerde tuvalet yok, park sahasında herhangi bir yeri tuvalete çevirebiliyorlar. Senden de otopark için para almasını biliyorlar. Nerede temizlik?
Kadıköy'ün rıhtımı, deresi, pazarı temiz olmayabilir, lakin Üsküdar, Ümraniye...vs yerlerde bal dök yala değil.
Öyle bir yazıyorsun ki, Kadıköy'den çıkınca heryer İsviçre, Kadıköy'de bildiğin Hindistan. Sanki diğer derelerde plaj var, bir tek Kadıköy'de *** var. Diğer derelerde hiç atık yok, bir tek Kadıköy'de var.
Birde öyle bir yazıyorsun ki, sanki dün kirlendi orası. Hatırlatırım birisi biz bu işleri çok iyi biliriz diyordu; 94-98 arasında da Dominik Cumhuriyeti Belediye Başkanıydı. Madem iyi biliyordu o zaman dere ıslah işlerine el atsaydı, yapılaşmayı engelleseydi.
Dun bir olayla karsilastim, agzim acik kaldi. Bence bizim millete yapilan bu hizmetler bile fazla.
Bezmialem Hastanesinin yanindaki yolda, taksici dayinin bir tanesi, surucu kapisi arkasinda su dokuyor. Oyle hic utanma ve sikilmada yok, ucundan cikartmis bir yerden iserken diger yandan arabayi silermis gibi yapiyor. Tabi bu araba yol, arabanin kapi cebi felan hep sidik.
Oha amk oha dedim. Hic mi edep, haya yok. O kadar hastanin, yaslinin, bayanin, insanin gectigi yerde bunu yapmak hakikaten insan isi degil.
Trafik ile kötü kokunun nedeni cehape belediyesi diyen beyin ölümü gerçekleşmiş beden ölümünü bekleyen olur
Kadıköy akp olmadi diye hizmet vermeyen ibb asıl şerefsizdir.