User Tag List

Sayfa 61/77 İlkİlk ... 1151596061626371 ... SonSon
1447 sonuçtan 1.141 ile 1.159 arası

Konu: Istanbul trafik "şu rezilliğe bak"

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yine mi çalışma var. Biryeri mi kapattılar?
    Millet Cumayıda kapattı izin aldı sanırım abi. Körfezde de trafik var gösteriyo yandex

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Japon mühendisin intihar etme nedeni üretimi hatalı parçaydı. Adam kendi hata yaptığını sanıp intihar etti pisi pisine gitti. Üretilen parça da Türkiyede üretilen parça. Üreten firma vs de herkesin tahmin edebileceği gibi yeşil sermaye firması.
    Daha önce mühendisi tanıyor muydunuz? Acaba başka sorunları var mıydı? Söyledikleriniz gerçek olabilir olmayabilirde.. Gerçekten içinde olmadığınız süreçler ya da tanımadığınız insanlar hakkında bu kadar kesin konuşmanız bana garip geldi. Tanıyorsanız biliyorsanız saygı duyarım tabiki.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Millet Cumayıda kapattı izin aldı sanırım abi. Körfezde de trafik var gösteriyo yandex
    Bende yol kapattılar sandım. Gidenler bir müddet geri gelmesinler. Ya da Pazar akşamı dönsünler. Rahat rahat park yeri bulayım, istediğim yerde yemek yiyebileyim.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende yol kapattılar sandım. Gidenler bir müddet geri gelmesinler. Ya da Pazar akşamı dönsünler. Rahat rahat park yeri bulayım, istediğim yerde yemek yiyebileyim.
    jant temizleme videosunda arka fonda hafriyat kamyonunun sesi geliyor.
    Dedim Hakan abi şimdi fırçayı fırlatıp koşacak üstlerine doğru

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gidenler gelmesin. İstanbul'un kapılarını kapatsınlar.
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jant temizleme videosunda arka fonda hafriyat kamyonunun sesi geliyor.
    Dedim Hakan abi şimdi fırçayı fırlatıp koşacak üstlerine doğru
    Geçen gün, Ömerli yolu üzerindeki kantardan pit stop'tan çıkar gibi giden hafriyat kamyonu önünü kestim ve ana yola insan gibi çıkmasını sağladım. Hayret ama arkasında en az 10 kamyon daha vardı, kimse kornaya bile basmadı. Birgün bir tanesi burnu kıllıya çatacak sonrasını manşetlerden izleyeceğiz. (Geçen gün Sancaktepe dolaylarında hafriyat kamyonu yüzünden ölümlü kaza olmuş) Ofisin arkasında da kazı çalışması var; haftaya bitmez ise oepratöre eter koklatacağım, beynimin ırzına geçtiler. Bunun bir sınırı ve denetleyeni olması lazım ama ben daha denk gelemedim o muhteremlere.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün trafik felaket, az önce ikitelli gittim geldim heryer duruyor.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    19 Mayıs'ı bağlayanlar dün yollara dökülünce trafik yine pert oldu. Ama güzel yanı pazar akşamına kadar rahat ederiz

14:30 Bomontiden çıktım 16:15 Ataşehire girdim dün

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    B. evler - Kadıköy 30 dk sabah sabah çok mutlu oldum ama insan dışkısı kokan semte gelince gene sinirlendim

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Keşke gidenler gelmese

Yollar çok güzel gitmeyen yavaş giden mallar olsada özlemişim trafiksiz e5i
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    B. evler - Kadıköy 30 dk sabah sabah çok mutlu oldum ama insan dışkısı kokan semte gelince gene sinirlendim
    4.levent'e git orası da sidik kokuyor. Sidik ağır basar diğerinin kokusunu bastırır. Hatta bak nokta atışı olsun; Finansbank'ın çaprazında kalan açık otopark ve otobüs duraklarının orası bu sene çok güzel idrar yapmış.
    Sinirlendiğin şeyleri, sürekli hız tümseği yapan, çukurları doldurmayan, ranta izin veren, heryeri inşaat ile dolduran, otoban kenarlarına hergün su isteyen bitki diken, hiç insan geçmeyen kaldırımları düzenli olarak yıkayan, toz kalkmasın diye sokakları olimpik havuza çeviren Büyükşehir Belediyesi'ne bildirmen gerekiyor.
    Sanki şehrin heryeri mükemmelmiş gibi sürekli her fırsatta sadece Kadıköy'e laf ediyorsun. Git bak Haliç'te neler yüzüyor.

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4.levent'e git orası da sidik kokuyor. Sidik ağır basar diğerinin kokusunu bastırır. Hatta bak nokta atışı olsun; Finansbank'ın çaprazında kalan açık otopark ve otobüs duraklarının orası bu sene çok güzel idrar yapmış.
    Sinirlendiğin şeyleri, sürekli hız tümseği yapan, çukurları doldurmayan, ranta izin veren, heryeri inşaat ile dolduran, otoban kenarlarına hergün su isteyen bitki diken, hiç insan geçmeyen kaldırımları düzenli olarak yıkayan, toz kalkmasın diye sokakları olimpik havuza çeviren Büyükşehir Belediyesi'ne bildirmen gerekiyor.
    Sanki şehrin heryeri mükemmelmiş gibi sürekli her fırsatta sadece Kadıköy'e laf ediyorsun. Git bak Haliç'te neler yüzüyor.
    4. Levent'in sidik kokması, Kadıköyün *** içinde yüzdüğü gerçeğini değiştirmiyor maalesef, benim işim gücüm burada olduğu için belirttim, ayrıca sokaklarının pisliği de cabası bu semtin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4. Levent'in sidik kokması, Kadıköyün *** içinde yüzdüğü gerçeğini değiştirmiyor maalesef, benim işim gücüm burada olduğu için belirttim, ayrıca sokaklarının pisliği de cabası bu semtin.
    Kurbağalı Dere'den bahsediyorsan o iş Büyükşehir'in işi, kızacaksan önce onlara kızman gerekiyor. Çevre ve emlak vergisini ödeyene kadar cepten tacize devam edip sonra arkasını dönen, mevsimlik bitkileri anında dikmesini bilen, hersene muntazam kaldırım yenileyen İBB hazretlerine şikayetlerini bildirmen gerekiyor.
    Kurbağalı dereyi ıslah etmeleri belki kolay değil ama bittiğinde kimseye rant sağlamayacak, işleri güçleri rant ve para olduğu için ağırdan da alıyorlar. Keza, müteahhitlerinde muhtemelen dere ıslahında, temizliğinde muhteşem bilgileri ve tecrübeleri de bulunmuyor. O iş öyle vasıfsız adama elinde malayla harç atıp kaldırım taşını gala gula dizdirmeye benzemiyor.
    Keza, ortada biraz cezalandırma durumları da söz konusu oluyor, vay senmisin bize oy vermeyen, o zaman otur o kokunun içinde. Ama sonra bakıyorsun, saçı sakalı birbirine karışmış militan kılıklı İspark görevlilerinin mesken tuttuğu 4.levent'in göbeği de buram buram sidik kokuyor. Sanırım çalıştıklara yerde tuvalet yok, park sahasında herhangi bir yeri tuvalete çevirebiliyorlar. Senden de otopark için para almasını biliyorlar. Nerede temizlik?
    Kadıköy'ün rıhtımı, deresi, pazarı temiz olmayabilir, lakin Üsküdar, Ümraniye...vs yerlerde bal dök yala değil.
    Öyle bir yazıyorsun ki, Kadıköy'den çıkınca heryer İsviçre, Kadıköy'de bildiğin Hindistan. Sanki diğer derelerde plaj var, bir tek Kadıköy'de *** var. Diğer derelerde hiç atık yok, bir tek Kadıköy'de var.
    Birde öyle bir yazıyorsun ki, sanki dün kirlendi orası. Hatırlatırım birisi biz bu işleri çok iyi biliriz diyordu; 94-98 arasında da Dominik Cumhuriyeti Belediye Başkanıydı. Madem iyi biliyordu o zaman dere ıslah işlerine el atsaydı, yapılaşmayı engelleseydi.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dun bir olayla karsilastim, agzim acik kaldi. Bence bizim millete yapilan bu hizmetler bile fazla.

Bezmialem Hastanesinin yanindaki yolda, taksici dayinin bir tanesi, surucu kapisi arkasinda su dokuyor. Oyle hic utanma ve sikilmada yok, ucundan cikartmis bir yerden iserken diger yandan arabayi silermis gibi yapiyor. Tabi bu araba yol, arabanin kapi cebi felan hep sidik.

Oha amk oha dedim. Hic mi edep, haya yok. O kadar hastanin, yaslinin, bayanin, insanin gectigi yerde bunu yapmak hakikaten insan isi degil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kurbağalı Dere'den bahsediyorsan o iş Büyükşehir'in işi, kızacaksan önce onlara kızman gerekiyor. Çevre ve emlak vergisini ödeyene kadar cepten tacize devam edip sonra arkasını dönen, mevsimlik bitkileri anında dikmesini bilen, hersene muntazam kaldırım yenileyen İBB hazretlerine şikayetlerini bildirmen gerekiyor.
    Kurbağalı dereyi ıslah etmeleri belki kolay değil ama bittiğinde kimseye rant sağlamayacak, işleri güçleri rant ve para olduğu için ağırdan da alıyorlar. Keza, müteahhitlerinde muhtemelen dere ıslahında, temizliğinde muhteşem bilgileri ve tecrübeleri de bulunmuyor. O iş öyle vasıfsız adama elinde malayla harç atıp kaldırım taşını gala gula dizdirmeye benzemiyor.
    Keza, ortada biraz cezalandırma durumları da söz konusu oluyor, vay senmisin bize oy vermeyen, o zaman otur o kokunun içinde. Ama sonra bakıyorsun, saçı sakalı birbirine karışmış militan kılıklı İspark görevlilerinin mesken tuttuğu 4.levent'in göbeği de buram buram sidik kokuyor. Sanırım çalıştıklara yerde tuvalet yok, park sahasında herhangi bir yeri tuvalete çevirebiliyorlar. Senden de otopark için para almasını biliyorlar. Nerede temizlik?
    Kadıköy'ün rıhtımı, deresi, pazarı temiz olmayabilir, lakin Üsküdar, Ümraniye...vs yerlerde bal dök yala değil.
    Öyle bir yazıyorsun ki, Kadıköy'den çıkınca heryer İsviçre, Kadıköy'de bildiğin Hindistan. Sanki diğer derelerde plaj var, bir tek Kadıköy'de *** var. Diğer derelerde hiç atık yok, bir tek Kadıköy'de var.
    Birde öyle bir yazıyorsun ki, sanki dün kirlendi orası. Hatırlatırım birisi biz bu işleri çok iyi biliriz diyordu; 94-98 arasında da Dominik Cumhuriyeti Belediye Başkanıydı. Madem iyi biliyordu o zaman dere ıslah işlerine el atsaydı, yapılaşmayı engelleseydi.
    Trafikle o kadar kafayi bozmussun ki, forumun en buyuk trollunu ciddiye aliyorsun haha.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Trafik ile kötü kokunun nedeni cehape belediyesi diyen beyin ölümü gerçekleşmiş beden ölümünü bekleyen olur

Kadıköy akp olmadi diye hizmet vermeyen ibb asıl şerefsizdir.
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafikle o kadar kafayi bozmussun ki, forumun en buyuk trollunu ciddiye aliyorsun haha.
    ne zamandır denk gelip içimden diyordum o arkadaş feyk olabilir diye ama baktım araştırdım ki gerçek bi kişilikmiş. Hayırlı sohbetler.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne zamandır denk gelip içimden diyordum o arkadaş feyk olabilir diye ama baktım araştırdım ki gerçek bi kişilikmiş. Hayırlı sohbetler.
    ben onu sen sanmıştım abi ya

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben onu sen sanmıştım abi ya
    valla kardesim en son beni boyle baskalarinin feyki sananlara ana avrat kufur etmistim, aman arada kaynama agzim cok bozuk o konuda
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)