User Tag List

Sayfa 5/77 İlkİlk ... 345671555 ... SonSon
1447 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Istanbul trafik "şu rezilliğe bak"

GokhanK. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende arabamla işe gidip gelenler kervanındanım. memnun muyum tabiki de değilim.
    ama şuda bir gerçek;

o metrobüs denen rezilliğe binip içeride havasız kalıp, resmen sauna gibi olmasına razı olup içerde kan ter kalıp işe gitmek hiç de hoşuma gitmiyor. bir gün işe geldiğimde sırılsıklam şekildeyim yine müdürüm dedi ki olum ne yaptın metrobüste mi seviştin! sarı dolmuşa binersin adam tın tın gider. bişi söylersin paranı verir aşağı indirir. motor desen kask takmadan olmaz. kask taksan saçı başı mahvediyor . kıyafet lazım falan filan. İstanbulu mahvettiler! artık yaşanacak bir yer değil kesinlikle!

o yüzden şu şartlarda araba yine en mantıklı tercih gibi. tabi kişisel durum ve tercihler değişebilir.

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 sene irlanda da çalıştım, aynı düzen orda da vardı, fakat biz Türkler olarak heryerde kafa itneliğe çalıştığı için bu sisteminde zaman zaman çalışmamasına sebep oluyorduk.

geçiş önceliği kavşak içindeki aracındır kuralı olduğundan, şantiyede eğitimsiz diyeceğimizi çalışanlarımız kavaşağa içerden girip durmandan dönmeye başlayınca insanlar yol verdiği için trafik kilitleniyodu. Hayatlarında böyle bir durumla karşılaşmadıkları ve stres karşısında ne yapacaklarını bilmedikleri için kimse ilerlemiyordu. Trafiğin açılması en basit kavşakta 20dakikayı buluyordu.

bu sistemlerin Türkiyede işleyebilmesi için önce eğitim!!!
    aynı sistem Kıbrıs'da mevcut. Orada da Türkler var ama düzen oturduğu için kurallar katı olduğu için nadiren sıkıntı çıkıyor.
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski iş yerimde iş sebebiyle İzmir' e çok gidip gelirdim. O dönemde İstanbul' a dönmek için acele ediyorum, şoförede tembihledim kaybolma çıkıcaz diye. Haliyle peşimde dolaşıyor, en sonunda geç kalıcaz dedi. İşi toparladım aceleyle çıktık. Daha yola çıkar çıkmaz trafik ışıklarında durduk ama önümüzde 4 sıra araç var sadece. Şoför arkadaş ne dese beğenirsiniz. " Abi gördünmü trafiğe kaldık, uçağıda kaçırırız". Ben telaş oldum tabi nerden kaçsak falan derken yeşil yandı yol açıldı. Meğer oymuş akşam trafiği şaka gibi.

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul gibi mübarek ve güzel bir şehirde yaşamanın bedeli birçok açıdan epey yüksek...

HONDAHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok ama bugün harbi bi anormallik vardı. 5 senedir haftaiçi her gün Pendik'ten Kozyatağı'na E-5 ten geliyorum, ben bugünkü gibi birşey görmedim. Kaza maza da rastlamadım.

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

uzunçayır metrobusun orası da efsanenin önde gidenidir adamı hasta eden cinsten.
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

orhanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fussy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Niye aldın ki zaten evi de kocaeliye taşıdın. Arabanla git gel işine

Ayrıyetten beylikdüzünde oturuyorum bilinçsiz ve plansız yapılan yerleşim yüzünden oralarda da artık fena trafik oluyor. En iyi yaptığım aracı bizimkente çekip, metrobüsle devam etmek. Öbür türlü istanbul içinde arabayla işimiz varsa gidip-gelmek demek o günü gözden çıkarmak anlamına geliyor. Yani birgünde birkaç iş yapmak pek mümkün değil. Mesafeye göre.
    Taşındıkta iş için gidip geliyoruz gene istanbula. İstanbuldan kocaeliye tem kapalı geçen gün araba ile 2 saatte gidemedim. Motor için sebep bitmez.

Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    imkanı ihtmali yok tr de bu uygulamanın sağlıklı şekilde işslemesinin. ayrımın hemen dibinden araya kaynmaya çalışanlardan anası ağlar. kolay mı böyle düzeni getirmek bizim şöförlere allah aşkına.
    Bu sistem yanı başımızda kıbrıs ta mevcut oraya gidince gayet güzelde uyuyoruz ama bende senin gibi çok ümitli değilim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seneye istanbulda okuyacağım için soruyorum trafik her saat böyle mi yoksa belirli saatler için mi böyle teşekkürler

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul gibi mübarek ve güzel bir şehirde yaşamanın bedeli birçok açıdan epey yüksek...
    Kesinlikle.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı twin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seneye istanbulda okuyacağım için soruyorum trafik her saat böyle mi yoksa belirli saatler için mi böyle teşekkürler
    hemen hemen hep böyle, akşam 11 sonrası sabah 6 ya kadar biraz rahatlar.

HONDAHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı twin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O eskidendi; artık Pazartesi'si Cuma'sı haftaiçi, haftasonu yok, hep böyle malesef. Bir arkadaşa da katılıyorum; böyle güzel bir şehirde yaşamanın diyeti heralde bu. İstanbul'da yaşayan da başka yerde yapamıyor. İstisnalar çok az.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ingiltere'de her yer Round About'la dolu

beykentte perlavistanın önünde aynı böyle bir kavşak yapıldı ilk başta ışık koydular felçti sonra ışıkları kırmızı yanıp sönene çevirdiler sistem yanı bu şekil hiç trafik olmuyor ben kaza olduğunuda görmedim herkes dikkatle geçiyor.

Bence de bir çok kavşak böyle yapılabilir.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyiki Antalyalıyım
    2 gün antalyada araç kullandım katil oluyordum.

Antalyalılar alınmasın sözüm meclisten dışarı ama bu kadar saçma araba kullanan bir şehir görmedim. Yol vermek gurur meselesi namus meselesi gibi antalyada. Ne şerit biliyorlar ne ışık istanbulu beğenmezdik orayı görünce şükrettim.

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün İstanbuldan geldim.Ankaraya geldiğim anda şükrettim.Eskişehir yolumun 20 dakika trafiğine kurban olayım siz İstanbullulara da Allah sabır versin diyorum.
    What Goes Around,Goes Around

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

uzunçayır metrobusun orası da efsanenin önde gidenidir adamı hasta eden cinsten.
    Sağolsunlar, minibüsler ve halk otobüsleri müşteriyi kapacağım edasıyla 3 şeridin birden ırzına geçiyorlar.
    Aynı haltı Kozyatağı Carrefour önünde de yiyorlar.
    Adamlara 3 şerit otobüs-minibüs hattı versen yine birbirlerini yerler, karşı yönden gelenin önüne atlarlar.

Akasya'nın önünden Kadıköy tarafına dönmek içinde ayrıca sağlam sinirlere sahip olmak gerekiyor. Adamlar nasıl bir ileri görüşe sahipse, tek şerit olan o dar boğaza durak koymuşlar, o duraktan müşterisiz gitmek olur mu, olmaz, o tek şerit yeter mi tabiki yetmez, o tek şerit kendi içinde bölünerek 3 şerit olur orası kaos olur.

Her semte avm açsınlar, yol kenarlarına konutları diksinler, her yere plaza diksinler, durağa girecekler diye birbirinin üstüne kapansınlar, tek şerit olan yere durak açsınlar, kaldırımları genişletsinler, yolları daraltsınlar...

Ayrıca, koca İstanbul'u saatlerce tıkayacak derecede maddi ahsarlı trafik kazası yapanlara kullandığı araç bedeli kadar ceza kilitlesinler. Kazayı seyredeceğim diye diğer yönde durup inceleme yapan angutlarada ceza kilitlesinler belki adam olur kıvama geliriz.

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam gibi denetleme / ceza sistemi olsa bi nebze daha katlanılabilir olurdu.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 gün antalyada araç kullandım katil oluyordum.

Antalyalılar alınmasın sözüm meclisten dışarı ama bu kadar saçma araba kullanan bir şehir görmedim. Yol vermek gurur meselesi namus meselesi gibi antalyada. Ne şerit biliyorlar ne ışık istanbulu beğenmezdik orayı görünce şükrettim.
    Sabah sabah bir Antalya'ya denk geldim; adamın nereye gideceğini belirleyemedim, kendi haline bıraktım. Sarhoş tipide yoktu ama herif tüm şeritleri kullanmıştı. (Antalya'lılar kusura bakmasınlar)

uerbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beykentte perlavistanın önünde aynı böyle bir kavşak yapıldı ilk başta ışık koydular felçti sonra ışıkları kırmızı yanıp sönene çevirdiler sistem yanı bu şekil hiç trafik olmuyor ben kaza olduğunuda görmedim herkes dikkatle geçiyor.

Bence de bir çok kavşak böyle yapılabilir.
    orası rahat oldu bide beykente girmeden bi ışık daha var onu da iptal ederlerse o zaman daha rahat eder, ofisten bakıyorum orası direk görünüyor ve sadece o ışığın yaptığı trafik tem bağlantı yolunda uzadıkça uzuyor ve her akşam aynı
    TT

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su konuda yazi yazanlarin kaci istanbullu? Kacinin babasi istanbullu? Kacinin dedesi istanbullu?

%5 cikar mi? Muhtemelen cikmaz.

Gelip trafik yarattiginiz memlekette "aabi trafik cok kotu yeeea, bitirdiler Istanbulu yeeaa, baska Istanbul yok yeea" diye aglak yapmaniz komik oluyor.

Ben cocukken trafik hic boyle degildi, ne olduysa son 25 senede oldu. Ipini koparan Istanbul'a geldi. Sonra trafik neden boyle...

Sinirlendim valla.
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)