User Tag List

Sayfa 8/77 İlkİlk ... 6789101858 ... SonSon
1447 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Istanbul trafik "şu rezilliğe bak"

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi Antep'in de çok bi farkı yok. Az önce Küsget Sanayiden üniversitenin buraya geldim. Küsgetten metro yolu 20 dk. Metro yolundan üniversitenin burası 1 saat. Yağmur yağdı, trafik felç oldu yine.
    işe gidiş ve işten dönüş saatleri harbiden antep'ten soğutuyor. 08.00-09.00 ve 17.00-18.30 arası yola çıktıysan yandın kardeşim. bu saatler arasında adliye-sankopark arası 20 dk. sürüyor. mesafe de 2-3 km falan. nüfus arttı, tadı kaçtı antep'in. 5 senede 2 kat artmış. yollar yetersiz kalıyor. ayrıca yol demeyelim, arazi diyelim.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kisa vadede alinabilecek onlemlerden birisi, 2 kisi ve daha fazla yolcu tasiyan vasitalar icin ozel seritler olusturulabilinir. E-5 te imkansiz ama TEM de yapilabilir.

Misal bu sekilde, yuzde 90 trafiksiz serit oluyor mesai saatlerinde. (HOV Lane)

Gerci turkiyede uyanik soforler var oldukca bu seritleri kullanabilmek icin arabada sisme kadin bulunduranlari bile goruruz (abi valla iki kisiyim yeaaa)

Bunun disinda pek bir care gozukmuyor, yeni yollar kopruler vs. disinda. Toplu tasima da care degil, oyle olsaydi metrobus bittiginde trafik azalirdi, bilhassa daha da artti.

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işe gidiş ve işten dönüş saatleri harbiden antep'ten soğutuyor. 08.00-09.00 ve 17.00-18.30 arası yola çıktıysan yandın kardeşim. bu saatler arasında adliye-sankopark arası 20 dk. sürüyor. mesafe de 2-3 km falan. nüfus arttı, tadı kaçtı antep'in. 5 senede 2 kat artmış. yollar yetersiz kalıyor. ayrıca yol demeyelim, arazi diyelim.
    Çok şükür benim okul şehir dışı tarafında. Burç kavşağından hemen kaçıp gidiyorum hiç trafiğe girmeden. Arabayı bastığıma pişman olmak üzereyim sırf antep yolları yüzünden

Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    round about lar hollanda da vardı ve çok güzel işliyor.. gerçi ülke komple istanbulun nüfusuna sahip.. birazcık daha büyük oldu mu yollar göbek yok hemen dörtyol düzeni.. bizde ortaya bir göbek yapıyorlar adanada dillere destan.. onu küçültse ya da komple kaldırsa ama işte kafası basmıyor..
    Antepte de o şekilde göbekler. Üstünde heykel var,havuz var,ışıklı reklam tabelası var. Maşallah her işlevi görüyor.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amorf yapılaşma, fiziki handikaplar ve bu kapsamdaki diğer sebepler vs vs.. bu radde itibari ile bunlara çözüm üretmek olanak dışı gibi..
    ancak şu yapılabilir bence ; sürücü belgesi müracatı yapılabilmesi için evvela bir ıq testi akabinede fiziksel tepki, meleke yeterliliği ön şartı koyulsa trafik sadece istanbulda değil bu sorunu yaşayan tüm şehirlerde % 30 daha iyi olur bence..( kurallara riayet ön kabulu ile ) ..
    sizleri elbette tenzih ederim.. sözüm hakedenlere..
    sadece 20 saniye yanan yeşil ışığı görüp nasılsa kendisi geçebilir ya! sallana sallana kalkanlar, kavşak kullanmayı bilmeyip ardında 10 larca aracı vagon gibi dizenler, bir cadde düşünün 2. şeride birisi parketmiş karşı tarafınada tam onun hizasına gelecek şekilde 2. şeride parkedenler( 10 metre geri yada ileri parketse bir şerit kazanacak cadde).., koskoca istanbul yolunda sadece bir araç arıza yada başka sebeple kalmış diye kontrollü şekilde çok daha geriden şerit değiştiremeyip tam dibine geldiğinde çok daha dik açı ile şerit değiştirmeye kalkıp arkasındakilerde domino etkisinde kalıp inanılmaz şekilde koca yolu kilitleyenler.., kırmızı ışığa yaklaşırken diğer herhangi bir şeritte bir araç önde olabilmek için kasap gibi şerit değiştirmeye kalkanlar bu böyle uzaaarrr gider..
    inanın bu dediklerimin dahlide var yaşanan keşmekeşte..( istanbul trafiği yoğunluğu bambaşka tabi.. ankara odaklı daha çok söylemim.. herkese kazasız mutlu sürüşler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş ben bıktık bu şehirden diorum anlatamıorum hanıma. Yaw satalım evi cartı curtu gidelim yerleşelim egeye. Ne iş olsa yaparız. Arkadaş dün fulyaya teknovol a 10 da gitmek için 6:20 de yola çıktım.6:55 de oradaydım. Hanım 6:40 da evden çıktı 7:15 de E5 e girmişler. saat 9 du daha köprüye varamamıştı. 9:30 da bomontiye ofise varabildi. Hadi dün kaza vardı. Yaw her ctesi uçak uçurmaya çatalcaya gidiorum hava düzgünse. Daha iki buçuk saatin altında eve varabildiğimi hatırlamıorum. 11 de çorluda toplantım varsa 6:30 da evden çıkıyorum. Metrobüs denen zımbırtı yapıldığından beri trafiğin durumu bu. Bi de trafiğe çare oldu diolar.
    IN BOOST WE TRUST

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toplumsal bilinç güzel de bu bilinç haklarını bilmeyi kapsamıyor mu diye sorarlar adama.
    devletin işi ne?
    Eğer çok göç alıyorsa, bunun tek sebebi ekmek derdidir. sen iş imkanını sağladıktan sonra kimse düzenini bozmaz.
    toplu taşıma yetersizse düzelteceksin. düzgün bi toplu taşıma hizmeti varken kolay kolay kimse özel aracını kullanmaz. mevcut durumda bir erkek rahat rahat binemiyorsa hadi bindirin bakim bayanları gönül rahatlıgıyla.
    Dövlet bize bağğmirrr geyiğine girmicem, zira herşeyi devletten bekleyenlere uyuz oluyorum ama devletin temel saglaması gereken şey bunlar be.
    elektrige para veriyorum. suya para veriyorum. hastaneye para veriyorum. egitime de para veriyorum. en azından bunu yapsın be devlet.
    çuvaldızla igneyi karıştırıp, yanlış tarafa çuvaldız batırmamak lazim.
    Halk da bilinçli haket etmek istiyorsa talep etmesini ögrenecek. iyi bi hizmet, iyi imkanlar, iyi hükümet bla bla bla
    He benim umrumda bile değil. Hz. Adem'den bu yana ailem istanbulda ve işe helikopterimle gidiyorum.

katılıyorum söylediklerinize.

İstanbullu kim ? kaç tanemiz istanbullu ki? O kendine istanbullu diyenlerin dedeside istanbula bir yerden gelmiştir böbürlenmenin anlamı yok. Benim babam senin baban deden gelmeseydi istanbul istanbulda olmazdı ona bakarsak. Tespit doğru çok göç alıyor ama zihniyet yanlış. Anamız Babamız gelmiş bizi burada doğurmuş diye sttirp gidelim mi yani doğduğumuz şehirden ne alaka ? Bana göre istanbulu gelip istanbullu gibi yaşayan, burada doğmuş büyümüş herkes istanbulludur. Benim Babam dedem de trabzona bir yerden gelmiştir, olaya böyle bakarsak bu işin sonu yok o zaman hepimiz orta asyalıyız.

Ama köyünden kalkıp burada da aynı hayatı sürmeye çalışan , kendini değil de şehri kendine uydurmaya çalışanlara illet oluyorum onlar sttirip gidebilir mesela.

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş ben bıktık bu şehirden diorum anlatamıorum hanıma. Yaw satalım evi cartı curtu gidelim yerleşelim egeye. Ne iş olsa yaparız. Arkadaş dün fulyaya teknovol a 10 da gitmek için 6:20 de yola çıktım.6:55 de oradaydım. Hanım 6:40 da evden çıktı 7:15 de E5 e girmişler. saat 9 du daha köprüye varamamıştı. 9:30 da bomontiye ofise varabildi. Hadi dün kaza vardı. Yaw her ctesi uçak uçurmaya çatalcaya gidiorum hava düzgünse. Daha iki buçuk saatin altında eve varabildiğimi hatırlamıorum. 11 de çorluda toplantım varsa 6:30 da evden çıkıyorum. Metrobüs denen zımbırtı yapıldığından beri trafiğin durumu bu. Bi de trafiğe çare oldu diolar.
    haftasonu, göztepe-silivri toplam 90 km filan, 4 saat sürdü

yani imkanım olsa, güvenebilsem kendime en çok istediğim şey ahil kasabası olayı ama, gidip de dönen çok kişşi var becermeyen yapamayan, yoksa en güzeli
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ömrünüzün yarısı yollarda geçiyor. hayat mı bu ya? keşke türkiye nüfusu 20-30 milyon civarında olsaydı.

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ben direk aydin mugla bir yere kacacagim yaa elimde olsa
    Built to fall....

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben direk aydin mugla bir yere kacacagim yaa elimde olsa
    Ayni fikirdeyim

Teyzemler orda yasiyor bende ufak ufak bodrum taraflarini islemeye basladim emekli olun bahanesi ile

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haftasonu, göztepe-silivri toplam 90 km filan, 4 saat sürdü

yani imkanım olsa, güvenebilsem kendime en çok istediğim şey ahil kasabası olayı ama, gidip de dönen çok kişşi var becermeyen yapamayan, yoksa en güzeli
    Saat kaçta çıktınız yola merak ettim
    bende h.sonları Acıbadem-Silivri yapıyorum benzer şekilde.

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    35 yıldır istanbuldayım bu konuya senin gibi faşizan bi düşünceyle yaklaşmamıştım. Kimsenin İstanbul a gelişine gidişine karışamazsın hafız.

Başkaları da ; ipini koparan zenginler karısına kızına oğluna metresine araba alıyor her evde 5 araba var dese hoş olurmu olmaz tabi
    Yahu yanlis anlasildi, detayli aciklamayi ustte yaptim, fasist demeden once onu da okuyaydin ne olurdu

Bu arada o metresine araba alan zengin ile ilgili soylediklerin hos mu degil mi goreceli olabilir ama gozlem ve soylem gayet "net" aslinda Hayat her zaman hosluklarla dolu degil ^^
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saat kaçta çıktınız yola merak ettim
    bende h.sonları Acıbadem-Silivri yapıyorum benzer şekilde.
    valla 12-1 civarıydı sanırım. dudullunun ordan teme bağlanıym dedim, yemedi, ordan libadiyenin oraya geçip acıbademden köprüye bağlandım sonra dur kalk dur kalk gittim valla e5ten
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anne tarafımda baba tarafımda dedesinin dedelerinden beri Ankara'da yaşayan aileler.Aslen Erzurumluyum ve 15 senedir istanbulda yaşıyorum.Kimsenin postundan alıntı yapmadım lafı ortaya söyleyeyim diye.Ülkenin hemen hemen her ilinde bulundum.Özellikle Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu bölgelerinde.Buralarda ki yaşam şartlarını ve toplumun karşılaştıkları sorunları gerçekten görmeden ve idrak etmeden megaloman bir zihniyetle doğduğu yerden ötürü insanlara tepeden bakmak sizin gibi güzel insanlara yakışmaz siz yapmazsınız zaten böyle şeyler.Fakat bazı cümleler bir doğulu olarak benim kalbimi kırdı diyebilirim.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yedi göbek İstanbulluyum fırsat bulsam giderim başka memlekete hiç düşünmem bile
    Livestrong

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bende egeye yerleşicem zaten halıhazırda seferihisarda yazlık var orayı kışlığa çevirebilirim bir izalasyona bakar sessiz şehir zaten oranın ismi tam benlik ..yada satıp bodrum değilde bodruma taşınırsan istanbuldan farkı yok küçük istanbul olmuş hem kalabalık hem pahalı istanbulu aratmıyor daha sakin alternatif bir yer düşünebilirim..

ama işte bir yerden azda olsa bir maaş yada kira bir sabit gelir şart.. çok parada gerekli değil orda alıcağın 2 bin tl para burda istanbulda alıcağın 4-5 bin tl paraya eş değer.. neticede yaşam ucuz gıda ucuz hayatın her alanı ucuz.. çocukları yetiştirmek içinde güzel bence.. oraların düz okullarında verilen eğitim bile istanbuldaki düz okullara göre daha kaliteli.. en azından ufak yerlerde kim kimin çocuğudur o belli..

istanbulun keyfini sefasını en güzel artık istanbullu olup burdan egeye akdenize taşınmış yılda 10-15 günlüğüne istanbula gelen insanlar yaşıyor tam tadımlık geziyor tozuyor keyfini çıkarıp gidiyor..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çare Maxi Scooter.. Benim biraderim bostancıda oturuyor, iş yeri ise aksarayda.. DAha önce de taksim bölgesindeydi.. Adam 35 yaşından sonra maxi scooter işine dadandı, güzel bi bütçe ayırıp motorunda malzemeninde kalitelisinden aldı.. Şimdi her yer 20 dakika.. Tamam tehlikeli, tamam kışın sogukta olmuyor vesaire ama, bi köprü trafigi için her gün 2 saatini vermek akıl karı degil..
    Tango-1 never dies.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cumartesi saat 14 te kartaldan çıktım otobandan girdim 17 de silivriye girdim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cumartesi saat 14 te kartaldan çıktım otobandan girdim 17 de silivriye girdim
    heh işte bi silivrizede daha
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)