User Tag List

Sayfa 22/77 İlkİlk ... 1220212223243272 ... SonSon
1447 sonuçtan 400 ile 418 arası

Konu: Istanbul trafik "şu rezilliğe bak"

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Beyler ben haftaiçi İzmirde, haftasonuda İstanbuldayım o yüzden gayet iyi kıyaslayabiliyorum.

İstabulda Beşiktaşta, İzmirde Mavişehirdeyim.

İzmirin Trafiği 2 senedir *** olmuş durumda ve alternatifiniz yok. Özellikle yaz aylarında Çeşme dönüşü (pazarları), bayram dönüşleri, Ayvalık Foça dönüşleri eziyet niteliğinde.

Ayrıca en büyük problem aynı sektörde aynı şirkette çalışşanız dahi İstanbulda size 5 verirken İzmirde 2.5 veriyorlar. Ama gittiğin yazın mekan İstanbui fiyatlandırması yapıyor, Midpoint vs gibi zincirlerde zaten fiyat fiks ve fiyatları İstanbula göre ayarlıyor yine sana kaçıyor. Yani dediğim koşullar geçerli aylık 10.000+ ki bunun için İstanbulda şuanda 20 kazanman gerekiyor, ranti bir yaşam, tamam o zaman rahat edersin.

-----

Bu arada İstanbuldaki toplu taşımaya alışmış birisi İzmirde tökezler çünkü doğru dürüst toplu taşıma da yok.

----

Hakan abi özelden yaz sen herşeyi.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbulda trafik var ama Anadolu da bi cok ilde gördüğüm bizim İstanbul trafiğinden beter can sıkan şöförler var araç sürmeyi zorlaştıran sıkıntı yaratan.
    bunları görünce bazen trafiğe şükrediyosn cunku boş yolda böyle adamlar insanı ölüme götürürler.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bin kere yazdım yine yazıyorum özellikle hafta içi işe gidip gelirken yada gün içi işlerinizi halletmek için,kendinizi biraz sıkıp kredi kartına taksitle yada başka bir yolla bir scooter alıp çözseniz hayattan zevk alacaksınız.Sonra parayı ve motoru çözdükten sonra çok güzel motorlar var.Saçma sapan racing değilde yüksek enduro,şimdi ctxler çıkmış traction kontrol kombine abs elcik ısıtma koltuk ısıtma ne ararsanız var.İstanbulun her yeri yarım saat...
    Not:2 sene öncesine kadar tam 8 sene her sabah 6 da kalmış bir adamım trafige girmemek için.Şimdi uyanma saatim 8.30 kahvaltı duş en geç ikitelli varış 9,30 sallana sallana..İbb trafigi açmayalı aylar oldu belkide,1 ay önce m5 i filanda sattım zaten basamıyorsun birşey yapamıyorsun araba sırf trafikte kalıyor vergisi benzinide cabası,gittim sıfır araba aldım ufak motorlu heves edip kullanmada içinde dahil araba daha 100 km de pişman bile olmaya başladım lan kullandığımız yok niye gidip 0 araba aldık suratına bile bakmıyorum.Kapı eşikteki naylonlarını bile sökmeye üşendim.Uzun lafın kısası bence biraz düşünün araştırın ekipmanınıza bir kere para verin mont eldiven ayakkabı kask güzelce giyinin it gibi kullanmayın efendi efendi gidin gelin.Hayatta size kalsın.İstanbulda diğer türlü çalışan bir erkeğin sosyal hayatı cumartesi saat 5ten sonra başlar pazar gece 10 da biter.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bin kere yazdım yine yazıyorum özellikle hafta içi işe gidip gelirken yada gün içi işlerinizi halletmek için,kendinizi biraz sıkıp kredi kartına taksitle yada başka bir yolla bir scooter alıp çözseniz hayattan zevk alacaksınız.Sonra parayı ve motoru çözdükten sonra çok güzel motorlar var.Saçma sapan racing değilde yüksek enduro,şimdi ctxler çıkmış traction kontrol kombine abs elcik ısıtma koltuk ısıtma ne ararsanız var.İstanbulun her yeri yarım saat...
    Not:2 sene öncesine kadar tam 8 sene her sabah 6 da kalmış bir adamım trafige girmemek için.Şimdi uyanma saatim 8.30 kahvaltı duş en geç ikitelli varış 9,30 sallana sallana..İbb trafigi açmayalı aylar oldu belkide,1 ay önce m5 i filanda sattım zaten basamıyorsun birşey yapamıyorsun araba sırf trafikte kalıyor vergisi benzinide cabası,gittim sıfır araba aldım ufak motorlu heves edip kullanmada içinde dahil araba daha 100 km de pişman bile olmaya başladım lan kullandığımız yok niye gidip 0 araba aldık suratına bile bakmıyorum.Kapı eşikteki naylonlarını bile sökmeye üşendim.Uzun lafın kısası bence biraz düşünün araştırın ekipmanınıza bir kere para verin mont eldiven ayakkabı kask güzelce giyinin it gibi kullanmayın efendi efendi gidin gelin.Hayatta size kalsın.İstanbulda diğer türlü çalışan bir erkeğin sosyal hayatı cumartesi saat 5ten sonra başlar pazar gece 10 da biter.
    Emre, iyi güzel diyorsunda, ben her sabah 2 yaşındaki oğlumu alıp, eşimi iş yeri servisinin geçtiği durağa bırakıyorum sonrada oğlanı anneme bırakıp ofisin yolunu tutuyorum. Dönüşte de bu işleri tersten yapıp evin yolunu tutuyoruz.
    Var mı 3 kişilik, üstü kapalı, çocuk koltuğunu isofix ile bağlayabileceğim motorsiklet

Ben ibb'yi hiç kullanmıyorum, yalan dolan bilgi veriyor. Yandex'e bakıyorum alternatif bulamayınca kırmızı gözüken yollara gözlerimi şaşı yapıp bakıyorum ama henüz süpriz yumurtayı bulamadım

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bilmem abi yanları sepetli motorlar var
    Çözüm üretmek lazım.
    Ben ne mahalleden vazgeçebiliyorum ne iş yerimi taşıyabiliyorum.Eee kanser olucam araba ile de kendi kendime çözüm ürettim.Anlayacağın bu şehire ayak uydurabilmek için çözüm üretmek gerekiyor.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bilmem abi yanları sepetli motorlar var
    Çözüm üretmek lazım.
    Ben ne mahalleden vazgeçebiliyorum ne iş yerimi taşıyabiliyorum.Eee kanser olucam araba ile de kendi kendime çözüm ürettim.Anlayacağın bu şehire ayak uydurabilmek için çözüm üretmek gerekiyor.
    Valla peder iş yerini taşımak istiyor ben engel oluyorum, çünkü taşımak istediği yerlerde otomobili sokağa bırakmak lazım, ayrıca pek insan profilide cana yakın değil. Kargosu, bankası ...vs'de anasının dininde kalıyor ve yine bölgenin insan profili pek ipe sapa gelir olmadığından da banka şubesindeki elemana da güvenemiyorum. Çok faktör var, durum seninle aynı ama ben çözüm bulamıyorum.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafikten uzak bir bölgede oturuyorum ama iş yerime ulaşmak için maalesef trafiğe girmek zorunda kalıyorum. Esasında işe geliş gidişim için toplu taşıma kullanıyorum. (Kurtköy-Ataşehir) 1 haftadır şirket aracı olduğu için araçla gidip geliyorum. Kurtköyden tem e bağlanıyorum ve gümrük çıkışından temden çıkıyorum. sakin durumlarda 20dk olan yolu 3 gündür 1 saat 15 dk da zor almaya başladım. çok gereksiz trafik var. araçlara bakıyorum hepsi tek kişi ile yol alıyor ve hepsi de trafikten şikayetçi.
    2 aracım olduğu dönemde bile işe toplu taşıma ile gidip geliyordum. şuan ise aracımı sadece hafta sonları ve işim oldukca kullanıyorum.
    insanların toplu taşımaya alışması sart. metro gibi hızlı ulaşım araçları ile ulaşım imkanı olanların araç kullanmaları çok gereksiz ve hem maddi hem manevi ciddi zarar bence.
    Not: İstanbul'dan gitmeyi ve Bursa'ya yerleşmeyi düşünüyorum.

YALIM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olm yemişim sizin trafiğinizi, o artık benim bünyeme çerez olur. İzmir'de nereleri tavsiye edersin, güvenlikli kapalı otoparklı nezih bir semt nerelerde var.
    Hakanım senin gibi her tepesi atan İzmir'e gelmeye kalkarsa ohooooo...

Biz naapacaz peki İzmir'liler olarak? Nerelere kaçacaz?

Şaka bir yana, hep denir ya, İzmir Istanbul'un yanında köy diye... Cidden öyle.. İstanbul'a kıyasla altyapı sıfır...

OK tabii ki bir İstanbul gibi olmuyor ama burada da trafik berbat artık belli semtlerde, belli saatlerde... İnan oraları aratmaz....

Sizin bu göç durumunun bir demosu yazın Çeşme'de oluyor mesela... Sadece 1,5-2 aylığına bir geliyor İstanbullu... Çeşme felç, bitiyor....

İzmir kaldırmaz abicim bu yükü, en iyisi herkes evinde otursun...

Haa, buradan hökümete oy da çıkmayacağına göre, altyapı da düzelmez, yeni yollar da yapılmaz...Bu iş böyle gider....

Yine de gelip yerleşmeye karar verirsen ara, yardımcı olurum , fikir veririm...

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı YALIM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakanım senin gibi her tepesi atan İzmir'e gelmeye kalkarsa ohooooo...

Biz naapacaz peki İzmir'liler olarak? Nerelere kaçacaz?

Şaka bir yana, hep denir ya, İzmir Istanbul'un yanında köy diye... Cidden öyle.. İstanbul'a kıyasla altyapı sıfır...

OK tabii ki bir İstanbul gibi olmuyor ama burada da trafik berbat artık belli semtlerde, belli saatlerde... İnan oraları aratmaz....

Sizin bu göç durumunun bir demosu yazın Çeşme'de oluyor mesela... Sadece 1,5-2 aylığına bir geliyor İstanbullu... Çeşme felç, bitiyor....

İzmir kaldırmaz abicim bu yükü, en iyisi herkes evinde otursun...

Haa, buradan hökümete oy da çıkmayacağına göre, altyapı da düzelmez, yeni yollar da yapılmaz...Bu iş böyle gider....

Yine de gelip yerleşmeye karar verirsen ara, yardımcı olurum , fikir veririm...
    Abi sen diyorsun ya izmirde belli yerlerde belli zamanlar trafik felç oluyor diye, misal sen o felç dedigin yeri 20 dk da geciyorsun, biz istanbulda felç yerde aynı mesafeyi 1 saat 20 dk da geciyoruz o yuzden ben izmirin trafigine de razıyım
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

YALIM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orası öyle ne diyim...

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafikten fakir gibi şikayet edeceğinize alın bir helikopter, Ben her gün holdinge helikopterle gidiyorum hem fakirler için trafiği rahatlatıyorum, Daha ne yapabilirim?!?!
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafikten fakir gibi şikayet edeceğinize alın bir helikopter, Ben her gün holdinge helikopterle gidiyorum hem fakirler için trafiği rahatlatıyorum, Daha ne yapabilirim?!?!
    Benim gibi fakirlere bi G500 alırmısın, toprak yoldan gidip siz zenginlere trafikte yer açıcam
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugune kadar yasadigim yerleri hep isyerime yurume mesafesinde tercih ettim is oncesi ve sonrasi araba kesinlikle kullanamam diye ( toplu tasima yok burada ) . Birkac ay once washington Dc ye tasindim isyerim ise Baltimore, tek yon yaklasik 55 km. Trafik ist trafiginin yarisi kadar bile yok ama artik illallah ettirdi hergun o trafige girmek, hayatimi ona gore planlamak. Ist da yasayanlarin allah yardimcisi olsun cidden cekilir dert degil.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    zaten berbat olan köprü trafginin anasını belleyen söyle dallamalarda var

https://twitter.com/MuratKazanasmaz/...57580331466752
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten berbat olan köprü trafginin anasını belleyen söyle dallamalarda var

https://twitter.com/MuratKazanasmaz/...57580331466752
    Foto var sanırım, koyabilirsen iyi olur

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Video var azcık bekleyince gözükmesi lazım
    1881 - 193

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videoda nasıl küfür ettim anlatamam.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafıgın cogunu bu tur hayvanlar olusturuyor. adam atlıyor sen ani fren yapmak zorunda kalıyorsun sonra dongu seklınde uzuyor. ınsanlar bilinclense trafık epey azalır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Istanbulda oturup evi-isi-okulu arasina trafik koyan insanlari asla anlamiyorum.
    zamaniniz bu kadar mi kiymetsiz sizin yada ben cocukken 8-9 sehirde yasadigim icin tasinmak cok kolay geliyor bana.

Asla ama asla trafik cekecegim yerde oturmam. Istanbulda ailemizin 3 evi var, ben ve kardesim cekmekoyde ablam modada ailem sislide inanin daha az masrafi var her gun trafik cekmektense.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)