Keşke güzel şartlar Samsun'da olsa, mesleki açıdan konuşuyorum. Hemen bugün geri dönerim...
Keşke güzel şartlar Samsun'da olsa, mesleki açıdan konuşuyorum. Hemen bugün geri dönerim...
Hafta içi 5 gün 1 saatte gelince sevindiğim yolu cumartesi günü 15 dakikada geliyorum. İstanbulun merkeziyle felanda uzaktan yakından alakam yok, beylikdüzü-halkalı arası gittiğim yol.
Bence sorunun kaynağı geçmişten bu güne uzun vadeli plan-program yapamayanlar.
Bu öngürüye sahip olmak için vizyon sahibi olmak gerekir, herkesin malumu bizim ülkemizde liyakat son sıralarda geliyor bir mevkii y işgal etmek için.
Özellikle mv lerine bakın çoğu sermayedardır. Maalesef biz kısa yoldan köşe dönme peşine düşmüşken geleceği köreltiyoruz farkında olmadan.
Konu siyasete kaymasın ama "milletin orasına koyan" insanların önü açık olduğu adaletin güçlü tarafından istediğine kepçe istemediğine kaşık ile dağıltıldığı bir ülkede çok ta farklı bir senaryo beklememek lazım.
Kara duman özel halk otobüslerini yarın kaldırıyorum deseniz infial çıkar o hat kim bilir kaç para bu gün alacak olsan.
O yüzden üzülerek çözümün kısa vadeli olmadığını düşünüyorum.
Diğer yandan da iş imkanları ( ki aha önce yazdım aynı gerekçe ile 2 sene kaldım ist da. ) diğer illerde de makul seviyede olsa göç kesinlikle azalır.
Çözüm olur mu bence olmaz ?
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
butarafında boku çıktı bu sene özellikle her iş cıkısında eve güle oynaya giderdim simdi haramidere baglantı yolu kamyondan tırdan hafriyat kamyonundan geçilmiyor ben bıktım valla hergün ya biriyle kavga dalaş icine giriyoruz, ya biri sol seridi esir alıyor taa carrefourun ordan gişelere kadar, onunda önüne yanlıslıkta gecersem 80le cıkan tırı 30 40 a düsürüyorumyada egm'nin whatsappa yolluyorm bir umut belki birşey olur diye. 2- hat bahçeşehir otoban iş saatleri yogun olurdu sonra tertemizdi simdi ayrım yok her dakika tıkalı ya bayram tatili istanbul boş dedik orda bile tıkalıydı.
karşıya yada maslak vs. civarına giderken hiç üşenmiyorum arka taya kadın yolundan kapatıp gidiyorum yol belki 20 30 km en aşagı uzuyor ama gep geniş yolda araba nadirliğinden radarada denk gelmezsen yardır allah yardır bomboş .
1881 - 193∞
Hergün Zeytinburnu - Ümraniye gidiyorum.
Genelde servis kullanıyorum ama haftada olmasa da 1 gün şirket arabası oluyo.
Servis şöförü adamcağız artık yorgunluktan vites kaçırdığı bile oluyor. Trafik büyük problem İstanbulda ama bunu yaratan yine bizim milletimiz hele ki 2 damla yağmur düşmesin trafik felç oluyo. Bide akşam köprülere yapılan ek şeritler büyük oranda karşı şeridin trafiğini arttırıyor.
3. köprü şarttı ve açılması çok iyi olacak en azından transit gidecek olan kamyonlar şehir içine veya tem yoluna girmemiş olacak.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Temel problem insanlar birbirini sevmiyor/değer vermiyor, sevse insan olduğu için değer verse bu problemlerin hiçbiri olmaz, herkes bencil herkes açgözlü.
Para kazanmak için hizmet vermiceksin,hizmet verdiğin için insanlar sana para/saygı/değer vericek.Bu kadar dünyevi menfaatlerede önem verirsek zaten sonuçta böyle olur.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
herkes önce ben gideyim acelesinde.
Trafik ışıkları yanmış yol kilit, adam hala gitmeye çalışıyor diğer ışıklardan geçicek araçların güzergahını kapatıyor.
Saygı olmadığı düzelmediği sürece 8 şeritli yolda yapılsa düzelmez.
Bugün, 1 saatliğine dışarı çıktım - önce ki işim sahadaydı hep iyi ki masa başı iş yapıyorum dedim cidden.
Olur olmaz yerlere park etmeler, yol vermemeler trafik ışıklarını ti ye almalar. Cidden Allah trafikte olanlara sabır versin.
[QUOTE=Day Walker;7980379] Bide akşam köprülere yapılan ek şeritler büyük oranda karşı şeridin trafiğini arttırıyor.
Bunu sadece ben mi görüyorum acaba diyordum neyse ki yalnız değilmişim.
Dünya üzerinde gösterilip dalga geçilecek bir uygulamadır bu.
Amerikan talk showlarında gösterip gösterip gülseler yeridir.
Matematikten, bilimden bu kadar habersiz olmanın getirdiği anlayıştır işte bu, akılsızlık tam anlamıyla.
3+3 şerit olan köprü yolunu 4+2 şekline çeviriyorsun ama 4 yaptığın kısım daha sonra tekrar 3'e düşüyor, bu sefer tıkanma orada oluyor ve yine kilit.
Tıkanmayı 500mt sonraya almış oluyorsun sadece. Sorsan hizmet ama gerçekte eziyet.
Bu arada olan şerit sayısı düşen yöne oluyor ve orası da tıkanıyor.
[QUOTE=Bring Out Gimp;7980460]abi aklımın ermediği en büyük konu, köprüyü Bayramlarda " BEDAVA " yapmalarına rağmen nasıl trafik oluyor onu çözmüş değilim ben.
Hele ki HGS ve OGS diye saçma sapan 2 tane geçiş sisteminin olması.
2. Köprü de ki sistemi 1. köprüye 2025 de falan yaparlar herhalde..
herkesin acesi var , herkes sinirli , millet pimi cekilmis bomba , yanlislikla bi insana carpma... Siktgm sehrinde ruh sagligim bozuldu
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
[QUOTE=johnie;7980464]gişede trafiği yapanlar
son anda onundeki gişe boş olmasına rağmen başkalarının önüne atlayanlar bundan dolayı onune atladıgı kişi fren yapar fren etkisi arkaya doğru devam eder,
gişede 30 km hız sınırı saçma hiç bir zaman önüm boş iken 60-70 altına inmedim inmemde. okuyor okumasada otomatik düşer.
2 Gün Önce Pazar günü Acıbademe Ablama Geçeyim yeğeni Seviyim Dedim (Kağıthane'de oturuyorum) Normalde trafik olmasa Kaptırsam 20 25 Dk Civarında Acıbademde Olurum.
Neyse Bağlandım E-5'e daha Çağlayanda Başladı Kilit Trafik Milim Milim İlerliyor (Saat Öğlen 14.00 Civarıydı) Size yemin ederim Çağlayandan Mecidiyeköy'e Tam 28 Dakikada Gelebildim. M.Köy Üst geçitte Durdu Trafik Meğer Ogün Bogaz Köprüsünde Koşu varmıs. Haaydaaa Trafik Kapandı Tam 33 Dakika Kontak Kapattık. Sayıp Sovenmi Dersin, Yolun ortasına oturup Sigara Tüttürenmi Dersin Çıldırdı Millet. 33 DK Sonra Açıldı Yol Gene Milim Milim Gidiyor Baktım Olacak gibi degil En Sonunda Köprüden Once Son Cıkısa geldim geri Döndüm Evime. Yani Sıfıra Sıfır Elde var SIFIR Gidemedigimemi Yanayım yoksa Dur Kalklarda Yaktığım mazot, Otomatik sanzımanı yorma,Sinir stres yaptıgımamı Yanayım bilemedim..
O Rezillikten Kendi Çektiğim bir kare
![]()
Mecidiyekoyden Bahcesehire gitmeye calisiyorum suan bildiginiz ibb trafik kirmiziyi gecti bordoya dondu uctan uca trafik yogunlugu yuzde 80.. halicten gecerken makam araclari gecti yolu kapattilar karsi seritte.
Yapacaginiz sehrin....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)