Ooo Berkancım fena yağlamışlar![]()
![]()
Ooo Berkancım fena yağlamışlar![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Burdaki evler duruyor çok kafam atarsa dönerimBirlikte balıkçı kayığı parlatır, balığa çıkarız, olta temizliği fln vakit geçer
![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Dün yine 5 ayrı yerde maddi hasarlı trafik kazası vardı. Bizim milletin film seyreder gibi bitmiş olayı izlemesi yüzünden de dün akşam Atatürk caddesinden itibaren otobanda trafik kilit durumdaydı.
Trafiği bu derece felç eden maddi hasarlı kazalarda, kazaya karışan sürücülerden minimum 30.000 TL tahsil etsinler bakın bakalım bir daha o sürücü maddi hasarlı kazaya karışıyor mu karışmıyor mu.
Trafik polisleride arada bir hayatlarında değişiklik yapıp başka noktalarda çevirme yapsalar, trafiğe çıkmaması gereken saatte ve özelliklede sol şeride yapışık halde trafikte dolanan hafriyat kamyonu sürücülerine de güzel ceza iteleseler, trafik rahatlar diye düşünüyorum. Sabah bakıyorum 3 şeridin 3'ünde de kamyon var, hepsi birbirini yarışır gibi geçmeye gayret ediyor. Herifin canını yak, öyle 300-500 TL değil 5000-10000 TL cezayı sapla o sürücü bozuntusu orman kaçkınına gör bak bir daha en sol şeride çıkıp yardırıyor mu? O cezayıda şirket değil, sürücü ödeyecek. Yok 3 çocuğum var, ben bu cezayı ödeyemem martavallarını da dinlemeyeceksin, onu trafiğin yengesini sevmeden önce düşünecektin diyeceksin iş bitecek.
Mercedes hafriyat kamyonlarına otm. şanzıman mı koydu? Geçen gün baktım, herif trafikte rampa çıkarken sol ayağını cama dayamış, bir elinde de telefon, diğer elide herhalde apış arasındadır, böyle kamyon kullanıyordu. Herifin önünde ani birşey olsa silindir gibi üstünden geçip gider. Şimdi bu herifi yakalayıp önce sol ayağını sağ kulağına sokacaksın, telefon tutan elinide direksiyona yapıştıracaksın sonrada kallavi bir ceza iteleyeceksin, birde üstüne herifi omega3 üretim kazanına atacaksın ki belki bir nebze bir kaç nöron çalışır da akıllanır.
Dünkü o kazalar benim çok işime yaradı Ataşehir tarafında olan kaza yüzünden 2.köprü anadolu-avrupa gidip bomboştu 17.00de paydos ettim ümraniyeden saat 17,35 de evdeydim sultangazi
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Berkan geçmiş olsun fena öpmüşler
Ben de orayı genelde çok hızlı geçiyorum, Allaha şükür birşey gelmedi.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Kartal Tem bağlantı yolunda bizede 3 kere geldi. birisi arka arkaya 2 araca yazmıslar ama bu aralar pek gelmiyor. Genelde kartaldan teme giderken oluyordu sanırım gezici var.
sürekli kullanıyoruz yolu sabit birşey göremedik.
Ben bu mesajın altına imzamı atarım. Ülkemizdeki bu ekmek parası arabeskliğinin bir an önce son bulması lazım. Dolmuşçu trafiğin anasını beller önüne kırar laf edersin ekmek parası. Otobüsçüler bakımsız otobüslerle milletin canına kast ederler ekmek parası. Kamyon yarışa yarışa gider herkesin hayatını tehdit eder birisi indirip sorsa abi ekmek parası 3 çocuğum var. Tamam da kardeşim sen ekmek parası kazanıyorsun da sadece sen mi çalışıyorsun sanki biz daldan topluyoruz. Tamam işleriniz hayatlarınız zor ama layığı ile yapın o zaman benim dolmuşçu otobüsçü tanıdıklarım var onlar layığı ile yapıyor bu işleri onlar da ekmek yiyor demek ki siz bu barzolukları yapıp sadece acıtasyon yapıyorsunuz. İnsanların canını tehlikeye atan ister büyük ister küçük araba kullanan insanları gerçekten çok kınıyorum. Sen orada 10 lira fazla kazanacaksın diye ben sevdiklerimin acısı ile yüzleşirsem ne olacak?
Geçme artık ben diyim. bana 3 arkadaşıma kız arkadasımın calıştığı sirketin patronuna daha 3 gün önce geldi
Hız limitleyiciyi açıp 80e baglıyorm. 1 haftadır beni sollayan darlayan korna sellektör yapan kamyon minibus vs. kalmadı sen düşün üstüme cıksalar nah basarım o gaza artık
Oraya kafam takılıyor boyuna zaten Hakan yol boyu tabelalar 80. 96 %20 aşmış oluyorum ama cezanın biri nasıl %30 aşımı geldi onu anlamadım. Ödedikten sonra itiraz etsek görüntüyü görebiliyormuyuz sırf merak ediyorum![]()
1881 - 193∞
Beklediğim uygulama.
Ben buna çok dikkat eden biriyim.Hatta geçen aylarda bir taksici ile kavga ettim.Neymiş yeşil yanmış arabalar gitmiyor yolu kapatıyoruz diyorum olsun sen git diyordu.
http://www.hurriyet.com.tr/trafikte-...liyor-40030760
Arkadan kessinler cezayıda akıllansınlar artık.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Geçen akşam Küçükçekmece'den saat 15:00'de çıktım. E-5'ten sahil yoluna Ataköy'den tekrar E-5'e bağlandım. Bayrampaşa yol ayrımına geldiğimde trafik tıkandı bende orası yanyol gibi çalıştığından pembe panter gibi çaktırmadan trafiği bypass edip haliç köprü başlangıcına kadar giderim dedim; Allah cezalarını versin yolun devamını beton bariyer ile çevirmişler. Mecburen Bayrampaşa yönüne döndüm ama 2.köprüye gitmek istemediğim için haliyle merter-zeytinburnu tarafına geldiğim yöne küfür kıyamet geri döndüm. Yeşil'in oradan tekrar e-5'e geçtim. 30dk böyle kaybettim. Çağlayan'dan itibaren dur ve kalkama trafiğine girdim orada da gişelere kadar rahat 45dk gitti. Gişelerden sonraki manzaranın fotoğrafını çektim trafiğin tıkanmasının sebeplerinden biri aşağıda, bilin bakalım ne?
Yahu arkadaş millet işe mi gitmiyor, saat 17:50'de bu kadar servisin yolda işi nedir. Ayrıca, hepsinin bütün şeritlere dağılması mı gerekiyor. Gişelerden sonra yol biraz genişliyor herifler hepsine yayıldığı gibi polisin durduğu cebe dalıp oradandan ekstra şerit yaratıyorlar.
P.S : Saat 15:00'te küçükçekmece cennet mahallesinden yola çıkan şanssız bedeviyi Kozyatağı'ndaki kutup ayısı saat kaçta şaapmıştır. Cevap 18:00. 3 saatte Kütahya'ya gidiyorum. (daha başka yerlere de gidebiliyorumda neyse...)
Halen yaptık dedikleri yeni yolları arıyorum. İstanbul'da yapılan yolları bulamadığımdan İstanbul dışındakileri arıyorum. Mesela Seyitömer-Bozüyük arası yamalı bohça gibi, İznik-Pamukova arasıda yamalı bohça gibi...vs vs
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)