Sanki kar yağacak araçla çıkmayın değilde bugün herkez aracıyla çıksın bakalım ne olacak gibi bir açıklama gelmiş sabah normalde olmadıgı kadar insan aracıyla yollardaydı
Sanki kar yağacak araçla çıkmayın değilde bugün herkez aracıyla çıksın bakalım ne olacak gibi bir açıklama gelmiş sabah normalde olmadıgı kadar insan aracıyla yollardaydı
hacı abi ben 2 senedir doğru yolu buldum
İş yerim Seyrantepe de Evim Seyrantepe deyürüyerek 15 dakikada işe gidebiliyorum.
Sabah 07:30 mesai başlangıcı ben 07:00 de yataktan kalkıyorum Akşam normal mesai bitişi 17:30 ben 18:30 da akşam yemeğimi bile yemiş oluyorum.
Sabah akşam en az 2şer saat trafikte harcanan kayıp gerçekten hayat kalitesi içinde rezalet bir durum![]()
İzmir de trafik çekilmez diye düşündükçe girip bu başlığı okuyup şükrediyorum halimize.. hoş bizim burdada gidişat pek parlak olmasada hala en yoğun saatlerde bucadan karşıyakaya 45 dk da gidebiliyorum (çevreyolundan tam olarak 40 km bahsettiğim mesafe)..
Birde İstanbulda yaşayan bir abimin bundan 3-4 sene evvel istanbula taşınmayı düşünürken söylediği bir söz vardı ' Oğlum işyerinle evin aynı binada olacaksa gel burası öyle güzel' diye..
Allah size sabır versin arkadaşlar..
valilik kar uyarısı yaptığı zaman millet daha çok araba çıkartıyor galibatotomuz donmasın kaya kaya gideriz hesabı takılıyolar
Livestrong
allah belasini versn ya. kavaktan cikamadik. kavacik yolu daha beykoz baglantisinda tikanmis. sahile döndük orasi da pasabahceye gelmeden tikandi simdi. lanet olsun guya erken ciktik.
Ben daha çıkmadım bekliyorum. Ya iyice beter olacak ya da rahat rahat evime gideceğim.
yola çıkmamış varsa çıkmasın hiç nerdeyse orda kalsın beyler kadıköyden acıbademe 2 saatte geldim hayatımda böyle bir şey görmedim
diyemedim ya la
bayrampaşadan mecidiyeköye e5 den 2 saat 10 dk sürdü
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
TEM felaket cidden, ağır vasıtalar da yola çıkmış.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
valla ben yarın güzel bir yazı hazırlıcam valilik beyaz masa vs neresi varsa yazıcam.en azından kar yağdığı zaman trafiğe çıkan araçlarda kış lastiği şartı aransın. yolu kapatanada ticarilere uygulanan ceza uygulansın. hususilerde kar yokken lastik şartı aranmayabilir belki ama kar varsa kış lastiği olmayıp yolu kitleyen kazaya sebebiyet veren herkes milletin hakkına giriyor. buna bir çözüm getirilmeli yoksa millete işkence oluyor yazık insanlara.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)